Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 550
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Открих Шишейдо Ибуку! За почистване на лице. Много съм доволна.

# 91
Открих Шишейдо Ибуку! За почистване на лице. Много съм доволна.

Прекрасно е, наистина. И много икономично.

А за тайм филър мат - аз съм с доста мазна кожа и в началото много ми харесваше, гладка, матирана кожа, чудесен резултат. Към средата на опаковката кожата ми вече изглеждаше ужасно - суха, набръчкана, като смачкана хартия. Някакъв кошмар беше.
От кремовете на Филорга, най-много харесвам Изо структур, който ползвам като нощен.

# 92
  • Русе
При мене, когато започна да слагам по-мазни кремове ми се появяват големи подкожни пъпки. Преди години бях с доста мазна кожа, а сега на места около устата е толкова суха, направо се лющи, на други места я усещам мазна, но на вид е изтощена и вяла. Направо не зная, какви продукти да използвам.

# 93
  • София
Къде мога да намеря крема на Жая, който хвалихте в края на предишната тема? Embarassed

В дрогерии Лили и Ремедиум. Може да се поръча и от enzo.bg. Много съм доволна от този крем. Мисля да си купя още една опаковка.

# 94
  • София
Къде мога да намеря крема на Жая, който хвалихте в края на предишната тема? Embarassed

В дрогерии Лили и Ремедиум. Може да се поръча и от enzo.bg. Много съм доволна от този крем. Мисля да си купя още една опаковка.

gerda1, за този крем ли пишеш на 1-ва страница?
Скрит текст:

# 95
Търся си на Ziaja 30 или 35+, със SPF 15, но нещо не намирам  newsm78
Изключително доволна съм от нощния, но за дневен май ще си остана на Lumene, aко не открия с такива параметри.

# 96
Амиамо, да, точно за този крем.
Много е икономичен - нанасям го с клечките за уши, за да не ми се зацапва опаковката. Но ми доставя голям комфорт на кожата. Имам мазни участъци, които се урегулирват от него, а около очите кожата става мека и еластична. Попива леко и не оставя никакъв филм, но пък кожата става еластична.

# 97
  • София
Амиамо, да, точно за този крем.
Много е икономичен - нанасям го с клечките за уши, за да не ми се зацапва опаковката. Но ми доставя голям комфорт на кожата. Имам мазни участъци, които се урегулирват от него, а около очите кожата става мека и еластична. Попива леко и не оставя никакъв филм, но пък кожата става еластична.

От коя аптека го купи? Simple Smile   Боже, колко кремове имам, само този ми липсва, но какво пък! Колкото повече, толкова повече!  Joy

# 98
  • София
аз тотално се обърках с кремовете, маските и т.н.
До към 26 годишна ползвах единствено крем Здраве и имах перфектна кожа, станах ли на 27 - бам , бръчки , сухота около очите , бръчка на челото.
Ползвам антейдж 25+, 30+ з деня, вечер слагам ленено масло . Всичките кремове масла , които ползвам са супер овлажняващи , но проблема със сухотата пак остава. Ще ви чета задължително.
Скрит текст:
ако знаете магически крем с който изчезват бръчки , пишете  bouquet Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 11:17 от Wind .

# 99
  • София
Wind ., НЯМА такъв крем!  Mr. Green

# 100
и аз да се включа с драмата с мазна (по-скоро комбинирана) кожа. Вече съм на 37 и ми се появиха тук таме по някоя бръчка. Кожата ми е вяла и понякога подпухнала под очите. В момента ползвам Estee Lauder day-wear, но ми идва мазен. Позлвам и pore minimizer серума на марката, който е добър, но ми трябва и крем, който да хидратира, избистря и малко да свива порите.
Загледах се в time filler mat на Филорга. Някой да има впечатления от него? Изсушава ли прекомерно? Свива ли порите?
Благодаря за отговорите  bouquet

# 101
и аз да се включа с драмата с мазна (по-скоро комбинирана) кожа. Вече съм на 37 и ми се появиха тук таме по някоя бръчка. Кожата ми е вяла и понякога подпухнала под очите. В момента ползвам Estee Lauder day-wear, но ми идва мазен. Позлвам и pore minimizer серума на марката, който е добър, но ми трябва и крем, който да хидратира, избистря и малко да свива порите.
Загледах се в time filler mat на Филорга. Някой да има впечатления от него? Изсушава ли прекомерно? Свива ли порите?
Благодаря за отговорите  bouquet

Няколко страници по-назад в темата се обсъжда time filler mat и можеш да прочетеш подробни коментари. Аз също съм с комбинирана кожа и на мен ми изсушаваше да.

# 102
  • София
Сега ползвам VICHY NEOVADIOL GF за суха кожа. Страхотен крем!

# 103
Като запис , досега съм ползвала крем на Юсерин за суха кожа ,обаче не видях ефект от него , моята кожа  по принцип е нормална към смесена ( в т зоната )  , а в момента е много суха  Cry , много пори имам , никакви пъпки . Можете ли да ми препоръчате серум за свиване на порите и някакъв крем за хидратиране , да не е антиейдж , и около рамките на макс 60 лв за всяко от двете.

# 104
  • sofiq
Можете ли да ми препоръчате серум за свиване на порите

Аз съм страшно доволна от този флуид,няколко опаковки съм изхабила и винаги се запасявам да го имам  Peace,цената му е около 26-28 лева за 30 мл.
http://tediata.blogspot.bg/2014/04/bioderma-sebium-pore-refiner.html

Общи условия

Активация на акаунт