Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 685
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Дами, според вас след колко годишна възраст трябва да започне да се ползва крем с хиалуронова киселина. Знам, че след 25 започват да се появяват първите бръчки, но аз още си карам с обикновен крем, а май-май вече имам нужда от по-специален. Някакви препоръки за такъв крем, някъде в средния диапазон като цена?

# 286
Според мен 25+ като възраст си е ок за кремче с хиалуронова киселина. Ако държиш на тази съставка аз харесвам на SVR Chronolys. Иначе на всички марки има продукти за възраст 25 +,които и са и не са с хил.кис и пак са чудесни. Но според мен даже и да не е със съставки конкретно против появата на първи признаци на стареене, ако кожата ти е достатъчно добре хидратирана и винаги почистена, може да се забави използването на такива продукти. Аз лично съм на 28 и за сега продължавам с хидратиращи продукти, защото кожата ми е доста суха и всички останали кремове ми идват малко слабички.

# 287
  • Бургас / София
Пробвах новата нощна маска на Ланком, страхотна е, попива бързо прави лицето гладко смятам да си я взема, но бих искала да пробвам и тази на Шисейдо, някои ако може да направи сравнение  Hug

# 288
Hydra Zen ли? С отмиване ли е, нищо не прочетох за това, заинтригува ме.

# 289
  • Бургас / София
Lancôme Énergie De Vie Sleeping Mask, овлажнителят също е много добър прави кожата супер свежа. Пак ми влязоха бръмбари в главата, цялата серия май ще си я поръчам  Joy

# 290
Според мен 25+ като възраст си е ок за кремче с хиалуронова киселина. Ако държиш на тази съставка аз харесвам на SVR Chronolys. Иначе на всички марки има продукти за възраст 25 +,които и са и не са с хил.кис и пак са чудесни. Но според мен даже и да не е със съставки конкретно против появата на първи признаци на стареене, ако кожата ти е достатъчно добре хидратирана и винаги почистена, може да се забави използването на такива продукти. Аз лично съм на 28 и за сега продължавам с хидратиращи продукти, защото кожата ми е доста суха и всички останали кремове ми идват малко слабички.

То и аз съм на толкова, но някакси все отлагам и отлагам, а около очите вече виждам осезаем проблем, а уж там си ползвам специален околоочен крем. Ще издиря и този, които си ми препоръчала. Благодаря, Кате  Heart Eyes

# 291
И аз съм почти на 28. Взех анти ейдж по препоръка на фармацевт и се оказа, че ми е прекалено силен. Даже усещам кожата по-уморена от силните съставки. Козметичката ми ми препоръча някакъв професионален крем с био състав, който мисля да пробвам след като свърша Юсерин анти ейдж. Не запомних името, ще споделя като го взема.

# 292
Купих си днес някакъв български крем от охлюви.
Хм, че изненада ми направи. Кожата една такава еластична стои. Имал уве филтър около 30 фактор. newsm78
Може ли да му се вярва на този фактор?
Ще изчакам да видя следващите намазавания как са, да не е някакво внушение.
Малко скъпичък ми се стори за бг крем.
Но напоследък съм на такава вълна - българско произвоство без консерванти.

# 293
В момента редувам три крема за лице.
1.На Балеа един флуид за пробленма кожа,от време на време ми излизат пъпки Tired
2.Един крем на Жая Sensitive се води с 20 фактор защита.
3.Аква серума на Балеа-много е добър Heart Eyes  thumbsup
Сега ме привлича много крема за лице на Жая с манука и отдавна му се каня,но първо да изразходя тези,че и имам един голям 400мл.на Avon.,който се води семеен крем.

# 294
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Купих си днес някакъв български крем от охлюви.
Хм, че изненада ми направи. Кожата една такава еластична стои. Имал уве филтър около 30 фактор. newsm78
Може ли да му се вярва на този фактор?
Ще изчакам да видя следващите намазавания как са, да не е някакво внушение.
Малко скъпичък ми се стори за бг крем.
Но напоследък съм на такава вълна - българско произвоство без консерванти.
Кой крем по-точно?

И аз съм охлювена в момента, с гела на Mizon. Взех си го за лятото като по-лек и за момента съм много доволна. Попива бързо и без следа, за ефект още нищо не мога да кажа.

# 295
Момичета, къде сте виждали козметика на Givenchy бяла? Обиколих няколко бутика, тъй като в Дъглас/Бз ги няма, но така и не открих. В Прити Шоп дали ги има, не съм обръщала внимание? Звънках в Сефора, но и там ги няма.
Търся този сок-серум от линка, видях, че го има в Ензо, но за 20-30 лв. разлика няма да рискувам от сайт, пък и искам да го тествам първо.  Thinking newsm78 Звучи много, много добре

Редакция: звъннах в Прити и ги има

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 19:11 от Holly Pink

# 296
Снайл на Христина е кремът с охлюви. newsm78
Кожата става много свежа и еластична, но пък са посочили, че има слънцезащитен фактор 30, не знам мога ли да им се доверя?

# 297
Христина каквото и да напишат, на нищо не им вярвам, поне аз  Peace Не изписват целите си състави

# 298
Леле, Холи, прочетох си опасенията в твоя пост. Laughing
И аз се усъмних в този Снайл, защото ефектът след нанасянето на крема води до чувсттвителна разлика, а това си мисля, че може да се постигне с хубава химия. А не знам, кой ги тества тези продукти и какъв е качественият контрол.
 Ех, как се надявах, че тези охлюви имат слънцезащита 30ти фактор. Laughing

Иначе наблягам на Ибуко за почистване  вечер - уникален продукт и Клиник вечер  дарк спот серум.
За около очи ползвам българиския Грация Реген.
Тези дни мернах добрия стар Ахромин и си го купих за 3 левчета, но му се чудя, дали да го пробвам.
След прекъсната бременност по медицински причини съм и малко ми се засили пигментацията.

Тези дни ще проверя  за Живаншито във фришопа на Морска гара (Варна) и ще пиша.

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 16:34 от Анонимен

# 299
  • Canada
От около две седмици съм с този крем:
Скрит текст:

Приятно изненадана съм. Хидратира добре без да омазнява в жегата. Лека, суфле текстура, която попива напълно, без да оставя филм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт