Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 624
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Тази ампула е за хидратиране на суха кожа,козметичката ми я припоръча тъй като кожата ми хем е изсушена хем е с пори, аз я питох подходяща ли е и тя каза че няма проблем.Доволна съм от нея ,кожата ми е по-хидратирана и по-малко се изсушава.

# 391
  • Русе
Къде се продават ампули хеалурон - в аптека, в козметичните магазини?

# 392
Здравейте момичета,
Викам си напоследък - колко ли му остава на човек и за какво да ги стиска тези пари?! Цял живот пестиш, пестиш а после - няма после. Четох в едно списание, че някой си чужденец казал за българките, че веднага се познава че са българки - по смръщеното чело. Ами да, винаги нещо смятаме, броим левчетата и стотинките, все има сметки за плащане... Та реших да се наградя сама, защото отдавна не съм го правила и купих си от двата крема Перле блу, дневен и нощен.Не че съм много парична, ама в крайна сметка заслужавам! Да ви кажа, след месечното ползване, чувствам се като нова...Май от тези съставки на крема нищо не расте по нашенско, само акацията. То може би затова сме си сбръчкани от по-млади?Наистина забелязвам, че кожата ми се опъна и с малко масаж-който сама си правя вечер на лицето- мисля че се справих с проблема. Дано е за дълго....

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 16:40 от banoffee

# 393
Къде се продават ампули хеалурон - в аптека, в козметичните магазини?
Аз от козметичката си я взимам, защото продава всякаква медицинска козметика.Само да намера как се казва ампулата и ще я напиша.
Това е тя.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 19:35 от let_it_shine

# 394
и аз мисля, че тази ампула не е за теб, а козметиката ти просто е намерила клиент  Peace

# 395
Тази ампула е за хидратиране на суха кожа,козметичката ми я припоръча тъй като кожата ми хем е изсушена хем е с пори, аз я питох подходяща ли е и тя каза че няма проблем.Доволна съм от нея ,кожата ми е по-хидратирана и по-малко се изсушава.
Нарича се дехидратирана кожа и за жалост не може да се оправи с няколко ампули. Първо си смени почистващия гел, защото явно ти изсушава доста и избягвай "вредните" алкохоли в състава на бялата си козметика на всяка цена Peace

# 396
Profiderm за проблемна кожа

# 397
Здравейте момичета, до сега никога не съм ползвала крем за лице освен предписаната ми от дерматолог медицинска козметика на Isispharma за акнеична кожа( имам СПКЯ), в по- тежки случаи се мажа с бензоил пероксид 5%. От както родих преди две години и станах на 32 забелязвам, че кожата ми изглежда изморена, особено около очите и имам малки мимически бръчици. Тук чета споменават се всякакви марки и кремове, но повечето нищо не ми говорят, та се питах дали няма да ми препоръчате подходящ крем за лице и за околоочния контур, нещо като за първи път( да не е от най- тежката артилерия) просто да ми хидратира, да е супер лек, матиращ, без фактор, да освежава лицето ми. Ценово да не минава 100лв общо за двете. Аз ще продължа да ползвам медицинската козметика, която ми е изписана, но тя е с друга насоченост. Марките, които съм ползвала и не съм доволна са Виши, Авен, и Биодерма.

# 398
Иначе за суха кожа ей това е много добро, ползвах го след процедури с гликолова киселина( химически пилинг), значи страхотен е. http://apteka.framar.bg/30019899/секалия-ds-крем-за-лице-40-мл-isispharma

# 399
Здравейте момичета,
Викам си напоследък - колко ли му остава на човек и за какво да ги стиска тези пари?! Цял живот пестиш, пестиш а после - няма после. Четох в едно списание, че някой си чужденец казал за българките, че веднага се познава че са българки - по смръщеното чело. Ами да, винаги нещо смятаме, броим левчетата и стотинките, все има сметки за плащане... Та реших да се наградя сама, защото отдавна не съм го правила и купих си от двата крема Перле блу, дневен и нощен.Не че съм много парична, ама в крайна сметка заслужавам! Да ви кажа, след месечното ползване, чувствам се като нова...Май от тези съставки на крема нищо не расте по нашенско, само акацията. То може би затова сме си сбръчкани от по-млади?Наистина забелязвам, че кожата ми се опъна и с малко масаж-който сама си правя вечер на лицето- мисля че се справих с проблема. Дано е за дълго....

значи- убедихте ме!Само моля да ми пишете, това ли е сайт, от който мога да го купя?e-beautyjournal.com/359/krasota/perle-bleue-otn-2-wm-b-n/?aid=80242

# 400
Отскоро се интересувам от натурални кремове с наурални съставки. Склонна да съм да платя повече, но да има ефект, масовите са голяма химия. Ако сте ползвали такива ще се радвам да ме насочите Simple Smile

# 401
  • Велико Търново
Веледа имат добри кремове - с ирис, шипка и нар- за зряла кожа. Можеш да ги погледнеш Peace

# 402
  • Някъде по Дунава
Отскоро ползвам нощния крем на Алведре с хибискус. Води се натурален и е на добра цена.

# 403
Препоръчайте ми крем за лице,дневен и нощен за 19 год.девойка,за суха кожа.До към 20лв.,благодаря! bouquet bouquet

# 404
Погледни кремовете на Фитокод

Общи условия

Активация на акаунт