Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 615
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Някой има ли отзиви за тези три продукта Нукс? Трябва ми крем за млада, нормална до комбинирана кожа и се спрях на Нукс, но не зная кой да взема.

NUXE Creme Prodigieuse Хидратиращ Дневен Крем

NUXE Нирванеск Лайт Изглаждаща Емулсия

NUXE Нирванеск Изглаждащ Крем против Първи Бръчки

# 421
И оттам изниква и въпросът ми - искам да го ползвам и за нощен крем, но има СПФ. Това голям проблем ли е? Тъй като пробвах нощния крем от тази серия, но не ми хареса - няма нищо общо с дневния...
Не е проблем, ползвай си го  Peace

# 422
Някой има ли отзиви за тези три продукта Нукс? Трябва ми крем за млада, нормална до комбинирана кожа и се спрях на Нукс, но не зная кой да взема.

NUXE Creme Prodigieuse Хидратиращ Дневен Крем

Ползвам този крем, само че за суха кожа. Доволна съм. След като с La Roche започна да ми опъва, смених с този. Не оставя кир ефект и кожата на лицето си я чувствам мекичка.

# 423
Взех си Thalloderma за мазна и смесена кожа. Малко се притеснявах, защото кожата ми е смесена, акнетична И чувствителна (прекрасна комбинация). Но за сега съм доволна от крема. Кожата ми е мекичка след него и я овлажнява добре.

# 424
Wild poppy, благодаря за мнението. Поръчах си крема за нормална кожа. В понеделник ще го получа. Нямам търпение да го пробвам, зано се окаже подходящ за мен, изчетох много добри отзиви за Нукс. Ще споделя след няколко нанасяния как се отразява

# 425
  • Sofia
   Момичета, знам, че съм малко off-topic, но ще попитам, че ми е важно – кой физически магазин / аптека в София предлага най-добри цени на козметиката на Galénic? По мои наблюдения, това е "Remedium", но се чудя има ли смисъл да чакам за евентуални намаления около Коледа? "Remedium" по принцип правят ли такива? Ако се сещате и за друго място (не онлайн), което предлага продукти на Galénic на изгодни цени, ще чакам да споделите. Hug bouquet

# 426
Виж как са цените в Медея. По мои наблюдения и без промоции са по-ниски от Ремедиум. Не съм търсила Galénic, но  Юсерин и Виши съм взимала от там на доста добра цена.

# 427
  • Sofia
   Благодаря ти! Hug Още утре ще проверя, но предвид, че не ми е спешно закупуването на желаните продукти, май ще изчакам да видя какви промоции и комплекти ще напускат около Коледа. Peace

# 428
Миналата година януари имаше добри промоции. Ако не намериш нещо изгодно преди това, изчакай.

# 429
За коледните промоции пазарувайте само от изпитани магазини (и физически и онлайн). Както винаги отново сигурно ще има бум на ментета..

# 430
  • Sofia
Миналата година януари имаше добри промоции. Ако не намериш нещо изгодно преди това, изчакай.

Мерси, може и дотогава да изчакам, при положение че не ми е спешно. Peace

# 431
По мой наблюдения най - ниските цени на козметика са в Ремедиум. Другите аптеки и с намаление не могат да ги конкурират, не знам как успяват. Постоянно пускат комплекти, просто трябва да издебнеш това, което търсиш.

# 432
Аз вчера поръчах комплектa на Uriage Isoliss -  крем с подарък околоочен. Поръчах го от Адонис за 36 и нещо,  а ремедиум е над 50. Различно е всеки път, но поне лесно може да провериш онлайн.

# 433
Аз също взех онлайн миналата седмица от marvi.bg крем Нукс с подарък околоочен за 45 лв, а цената на крема за лице в Ремедиум е 53 лв, а в Медея 48 лв.

# 434
  • sofiq
   Момичета, знам, че съм малко off-topic, но ще попитам, че ми е важно – кой физически магазин / аптека в София предлага най-добри цени на козметиката на Galénic? По мои наблюдения, това е "Remedium", но се чудя има ли смисъл да чакам за евентуални намаления около Коледа? "Remedium" по принцип правят ли такива? Ако се сещате и за друго място (не онлайн), което предлага продукти на Galénic на изгодни цени, ще чакам да споделите. Hug bouquet

Виж и в Субра,аз от там съм взимала комплекти на Галеник на добри цени Peace

Общи условия

Активация на акаунт