Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 605
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
   Много ви благодаря! bouquet bouquet bouquet

# 436
  • където ми харесва
Скрит текст:
Много хубав и хидратиращ крем на супер ниска цена.
Доволна съм. По принцип зимата, много ми изпръхва кожата на лицето от студа, но сега нямам изобщо такива проблеми.

# 437
  • София
   Момичета, знам, че съм малко off-topic, но ще попитам, че ми е важно – кой физически магазин / аптека в София предлага най-добри цени на козметиката на Galénic? По мои наблюдения, това е "Remedium", но се чудя има ли смисъл да чакам за евентуални намаления около Коледа? "Remedium" по принцип правят ли такива? Ако се сещате и за друго място (не онлайн), което предлага продукти на Galénic на изгодни цени, ще чакам да споделите. Hug bouquet

По моите наблюдения, аптеки "Медея" май имат най- добри цени на козметиката, предвид и клиентската карта, която дава -10% отстъпка. Провери и там.
Аз влизам, за да похваля хидратиращият серум  и крем за суха кожа на Биодерма. Много добре попива, има лек аромат и хидратира чудесно. Май ще заменям Клиник с него...

# 438
  • Sofia
   Мерси, _Addicted_. bouquet

# 439
Аз досега използвах Avene Cleanance Hydro. На привършване е и ми се иска да опитам нещо ново. В случая ми се иска да е хидратиращ, подходящ за комбинирана и чувствителна кожа и да не е комедогенен. Ще ви бъда благодарна, ако дадете предложения и отзиви.

Да споделя и още. Вечер слагам Avene triacneal и масло от чаено дърво, или шипка като редувам. Доволна съм засега. Все още не съм отрила продукт/и, които да избистрят тена ми, да го изчистят от това онова и да мога да ходя само по крем, дето се вика. Надеждите ми, че ще случи това някога са почти измрели. Grinning

# 440
  • на последния етаж
От този продукт имате ли впечатления:
http://www.mondo.bg/крем-за-лице/21364-eliksir-argan-makadamiq.html ?

# 441
За хиалуронът пише, но не ми е много ясно дали арганът и макадамията присъстват като 100% натурални съставки.

# 442
Аз досега използвах Avene Cleanance Hydro. На привършване е и ми се иска да опитам нещо ново. В случая ми се иска да е хидратиращ, подходящ за комбинирана и чувствителна кожа и да не е комедогенен. Ще ви бъда благодарна, ако дадете предложения и отзиви.

Да споделя и още. Вечер слагам Avene triacneal и масло от чаено дърво, или шипка като редувам. Доволна съм засега. Все още не съм отрила продукт/и, които да избистрят тена ми, да го изчистят от това онова и да мога да ходя само по крем, дето се вика. Надеждите ми, че ще случи това някога са почти измрели. Grinning
Виши нормадерм за кожа с несъвъшенства, избистря тена и просветлява, свива порите. Има го и във вариант с anti-age. Много бях доволна, но свърши и от няколко дни с Uriage Isoliss. Ще дам мнение скоро. Аа и новата Идеалията ми харесва също.

# 443
Hyualospot или 6 в 1? Благодаря ти, ще го опитам, както и 3 в 1 маската, ако е добра. Още веднъж благодаря. Ще се радвам и на други отзиви.

# 444
Не,  normaderm anti-age или normader anti blemish. Блезо зелени резидави са. Тези другите не съм пробвала.

# 445
С много мазна кожа на лицето съм.Цял живот използвах изсушаващи и матиращи продукти ,но  аскоро близка ни подари Биотерм акуасърч серум- хидратиращ.Имах нубда от ударна хидратация и започнах двуседмично ползване,като ми се отразяваше чудесно.Днес вече забелязвам след баня адски суха кожа,на места се лющи и съм супер озадачена.От него ли стана така?Сякаш кожата се нуждае от него,което не е особено обнадеждаващо.Нямам идея..

# 446
Екатеринна, поискай дерматолог да ти пусне си едни хормонални изследвания. Щом от едната крайност кожата отива в друга, може да не е само от козметиката.

# 447
Имам доказани проблеми с хормоните,повишен тестостерон.Не мислех че мобе да влияе така..

# 448
Хормоните много влияят върху кожата. Като тийнейджърка и аз имах проблеми и ми останаха омазняването и разширените пори. Имах случай точно като описания от теб - от едната крайност в другата и дерматолоогът, при който ходех ми каза да ползвам само Авен за съответния проблем. Най-добре е да се консултираш с лекар, за да ти препоръча най-подходящото за теб, съобразено с възрастта и нуждите на кожата. Hug

# 449
Лошото е, че фармацевтичната индустрия е много богата и лекари и фармацевти биват стимулирани да изписват и препоръчват определени марки и продукти. Та не винаги и техните мнения са обективни. Много несерионзно звучи "само тази или онази марка"

Общи условия

Активация на акаунт