Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 584
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Лошото е, че фармацевтичната индустрия е много богата и лекари и фармацевти биват стимулирани да изписват и препоръчват определени марки и продукти. Та не винаги и техните мнения са обективни. Много несерионзно звучи "само тази или онази марка"

Честно казано, преди тази консултация, бях направила няколко при други лекари и бях измазала де що имаше кремове и измивни гелове за мазна кожа от скъпи, по-скъпи. Накрая дори получих алергия от един от всички, така и не се разбра кой точно, имаха съмнения за Юсерин. Така ми се беше напукала кожата около очите, че беше като на алигатор и пареше ужасно. (Като се има предвид, че не съм мазала там). Откакто започнах да ползвам Авен - лятото за мазна, зимата за нормална до суха кожа, нямах никакъв проблем повече. Излекува ми се и акнето. Естаествено паралелно правих и хормонално лечение. В общи линии съм доволна от козметиката Авен. Ползвах го до 23 годишна, след което започнах да редувам на своя глава разни кремове. Сега от около 3 седмици ползвам Нукс Нирванеск и също съм много доволна, но и Юсерин, и някои на Виши ми действат добре.

# 451
  • Varna
- В момента този на 23 съм

# 452
Имам доказани проблеми с хормоните,повишен тестостерон.Не мислех че мобе да влияе така..

Значи задължително се посъветвай с дерматолог за козметиката, която да ползваш. Не всеки крем с еднакъв ефект и предназначен за суха/мазна/възраст по описание е подходяща за всички. Всяка кожа е различна и много пъти може на теб да се отрази различно. Моята дерматоложка например ми дава насока какво е подходящо за мен, не веднъж съм се консултирала.

# 453
Купих си на Ла Рош хидратиращ, рич.
Малко на посоки го взех, засега съм доволна.

# 454
Включвам се с едно питане. Подариха ми регенериращ серум и хидратиращ крем и не знам кое се нанася първо. Embarassed  Rolling Eyes Серуми не съм ползвала досега, затова ще съм благодарна, ако някой може да ми разясни.

# 455
Включвам се с едно питане. Подариха ми регенериращ серум и хидратиращ крем и не знам кое се нанася първо. Embarassed  Rolling Eyes Серуми не съм ползвала досега, затова ще съм благодарна, ако някой може да ми разясни.
серума се нанася преди крема  Peace  той представлява концентриран на активни съставки продукт и се слага винаги под основната грижа  Hug

# 456
серума се нанася преди крема  Peace  той представлява концентриран на активни съставки продукт и се слага винаги под основната грижа  Hug

Благодаря за бързия отговор!  bouquet Hug

# 457
  • cloud number 9
Момичета препоръчайте крем за 30+.... с нормална към леееко смесена кожа съм. Пробвах Ideali-та на Виши ама нещо хич не съм впечатлена и няма да повторя.Иска ми се хубаво да хидратира и да бори бръчките вече.....

# 458
Фитокод ти препоръчвам Peace

# 459
  • София
В момента ползвам Филорга Пигмент Перфект Серум и Пигмент Уайт крема. Отначало не виждах особен ефект, но вече мога да каже, че ефект има. Почти на финала съм с един околоочен крем на Дарфен, от който не съм доволна. Не попиваше добре и нямаше почти никакъв антиейдж ефект. Поръчах си много продукти на Ести Лаудер, които чакам с нетърпение да пристигнат. Ще пиша по-подробно за тях като ги изпробвам.

# 460
Момичета препоръчайте крем за 30+.... с нормална към леееко смесена кожа съм. Пробвах Ideali-та на Виши ама нещо хич не съм впечатлена и няма да повторя.Иска ми се хубаво да хидратира и да бори бръчките вече.....

Nuxe nirvanesque cream

и

Guna natur 4

И двата са силно хидратиращи, и двата се борат с първи бръчки. При положение, че моята кожа е много суха, с тези кремчета се чувства чудесно Wink

# 461
В момента ползвам Nuxe Nirvanesque за нормална кожа и ми се отразява много добре. Препоръчвам го. Дори все още на места го има на промоция с подарък околоочен. Такъв комплект си взех преди около месец. За зимата ми е перфектен, хидратира добре. Кожата ми е смесена, но в студеното време по-суха от обикновено, на 28 г. съм.
Чудя се дали да не си взема и Nuxe Prodigieuse Nuit - хидратиращ нощен крем. Този
Скрит текст:
Ако някой има отзиви за него, ще съм благодарна да сподели.

# 462
  • Sofia
Дори все още на места го има на промоция с подарък околоочен. Такъв комплект си взех преди около месец.

В случай че си от София, би ли споделила физическа аптека, в която комплектът все още може да бъде намерен? В Remedium гледам, че е наличен само този с крема за суха кожа, но не и за нормална. Rolling Eyes Държа на реална покупка, а не на онлайн такава, защото ще ми е подарък... Simple Smile

# 463
Гледах го преди два дни в Медея на Стамболийски, цената беше 58 лв. Иначе само крема беше на 54 лв в аптеката в МОЛ Сердика. Приятелка ми каза, че го има на Възкресение, на спирката на градския транспорт в Красна поляна, пак в Медея. Аз си го поръчах от marvi.bg за 45 лв + доставка 5 лв. Ако искаш провери и там дали го има още. Simple Smile

# 464
  • Sofia
   Мерси много! bouquet На сайта на Marvi е все още наличен (и в двата варианта), но цената му не е 45, а 55 лв., което с доставката, щом е 5 лв., отива към 60. Simple Smile За пореден път се убеждавам, че цените, предлагани от Remedium, са най-изгодните на пазара! Там комплектът е на цена от 49 лв., ама го няма в търсената от мен разновидност, за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт