Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 591
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
В момента съм с LADY`S JOY ПОДХРАНВАЩ КРЕМ С Р.М. 50 МЛ на Българска роза - Карлово. Ползвам и масла за кожа - против бръчки и други. Четох някъде, че е хубаво да ползвате продукти със съставки, характерни за страната, в която сте родени - а какво по-хубаво от розовото масло? Как мислите вие, момичета?

# 466
Розовото масло не само е характерен продукт за страната ни, но е и най-качественото въобще. Не случайно е търсената суровина и от най-елитните световни козметични и парфюмерийни компании.

# 467
   Мерси много! bouquet На сайта на Marvi е все още наличен (и в двата варианта), но цената му не е 45, а 55 лв., което с доставката, щом е 5 лв., отива към 60. Simple Smile За пореден път се убеждавам, че цените, предлагани от Remedium, са най-изгодните на пазара! Там комплектът е на цена от 49 лв., ама го няма в търсената от мен разновидност, за жалост.
Извинявай, объркала съм цената в Медея е 51.80 лв., а не 58 лв. В Марви явно са го увеличили, аз дадох към 50 лв с доставката. Не ми се обикаляше по аптеките.

# 468
  • Sofia
   Ооо, само хубави новини ми носиш, значи. Hug За "Медея" имам предвид.

# 469
  • Велико Търново
В момента ползвам Galénic Secret D'Excelence за дневен, beauty de nuit и ББ крема на Герлен.

# 470
Момичета,
Моля да ми препоръчате хидратиращ серум. Не съм ползвала досега, но мисля че е време. Мисля, че добре ще се отрази на сухата ми кожа.
Така че, ако сте доволни от някой серум, моля пишете.

# 471
  • на последния етаж
Този ползвам в момента и много ми харесва:

# 472
  • София
Най-добрият за моята кожа е хидратиращия серум на Виши Аквалия Термал.
Винаги си го подновявам.
Хем е лек, хем хидратира страхотно.

# 473
Момичета,
Моля да ми препоръчате хидратиращ серум. Не съм ползвала досега, но мисля че е време. Мисля, че добре ще се отрази на сухата ми кожа.
Аз съм много доволна от хидратиращия серум с хиалуронова киселина на PHYRIS /със суха кожа съм/
https://www.zlatnaribka.com/phyris

# 474
Момичета,
Аз съм много доволна от хидратиращия серум с хиалуронова киселина на PHYRIS /със суха кожа съм/
За каква възраст е?

# 475
Момичета,
За каква възраст е?
В линка не е отбелязано за каква възраст е.
Според мен кожата на всяка възраст се нуждае от хидратация. В този смисъл хидратиращите продукти са за всички възрасти. По-зрялата кожа се нуждае от повече грижи и има по-специфични потребности, напр. , продукти с ретинол, с колаген и т.н., а чистата хидратация е от полза за всеки.

# 476
Този ползвам в момента и много ми харесва:

Това е серум, него ли ползваш или дневен крем от същата серия?

# 477
  • на последния етаж
Серума ползвам. Въпросът на потребителката преди мен беше за хидратиращ серум.

# 478
Благодаря! Исках да знам какво да потърся Peace

# 479
  • на последния етаж
Околоочният от същата серия също е много хубав!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт