Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 574
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Видях го и него/ от ДМ купих/, но не видях никакъв ефект от няколко околоочни. А и не съм сигурна, че има смисъл от тях

# 481
  • Варна
Околоочният от същата серия също е много хубав!  Wink

Аз не го харесах.Мъчих го известно време и го изхвърлих.Тежък ми беше,мазен и трудно попиваше.Сутрин се събуждах с огромни торбички под очите.Дразнеше ми очите и почваха да сълзят.

Доволна съм от хваления тук в темите Веледа с нар.Ползвам го него сега.Не е така тежък въпреки,че е мазен,но попива бързо и хидратира много добре.Даже май ще взема още една опаковка,че ми върши същата работа,като доста по-скъпи кремове за очи.

# 482
  • Варна
в момента съм с този + няколко капки от маслото
Но се оглеждам за нов крем ,че зимата е нетърпимо положението при мен ,с атопична кожа съм

# 483
в момента съм с този + няколко капки от маслото
Но се оглеждам за нов крем ,че зимата е нетърпимо положението при мен ,с атопична кожа съм

Пробвай на Адерма или Avene за атопична кожа.Аз съм много доволна

# 484
  • Бургас
След поредното ми разочарование от скъпа бяла козметика започнах да се заглеждам по по-евтини кремчета. Вчера в Лили набелязах два - Lumene Arctic Auqa и един на Babaria със змийска отрова. Някой може ли да сподели мнение за тях?

На BioKarite миналата година ползвах околоочния, дневния и този за петна - не съм впечатлена. С нищо не подобриха състоянието на кожата ми, дори напротив. Явно седефените частици в дневния крем не ми понесоха. Не ми беше достатъчен и като хидратация.

И вече окончателно приключвам с Filorga. При тях най-доброто попадение е Мeso Mask и Sleep'n Peel, с много от другите им продукти не се спогодих.

# 485
princess_des това на нукс безцветно ли е или придава и цвят? помня, че имаха и едно с брокатено в него.

# 486
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето това олио ползвам аз за хидратация, оказа се много сполучлива покупка.

Като го купих, се притеснявах, че ще са пари на вятъра, понеже съм с мазна кожа и досега съм ползвала само масло от ему, с което ми беше адски дискомфорт през нощта, но това олио попива до минута-две, не оставя никакви следи и на сутринта кожата е сияеща.

# 487
  • където ми е най-добре
vessita ако това е крема - на мен ми стоеше все едно имам малко восък на лицето (не знам как да се изразя по-точно), не е кой знае какво. Няма да си го купя отново.

За олиото на Nuxe - доволна, не прави чудеса  Laughing съвсем прозрачно е. Ако се сетя го ползвам за лице и за коса.
Сега свърших clinique moisture surge intense гел
Скрит текст:
много го харесвам  Hug кожата ми се хидратира много добре, не ми оставя кир ефект за спомен.

# 488
  • sofiq
Аз от около 2 месеца съм с дневния и нощния крем и серума от този комплект

Серума наскоро ми свърши,от кремчетата имам още по малко и се чудя дали да не си взема още един такъв комплект,много ми харесаха и трите продукта.Много изгодно излиза комплекта,ако някой го види със срок на годност по дълъг от средата на годината моля да каже  bouquet

# 489
Здравейте,препоръчайте ми крем(може би по-лека консистенция),за сина ми,на 23 е,който да е с добра хидратация,кожата му е нормална по скоро.Иначе аз ползвам Lancome Renergie Multi-Lift или Shiseido и съм страшно доволна.Затова се чудя и на него да взема нещо от мъжката серия на Shiseido,но не съм сигурна... Hug

# 490

Сега свърших clinique moisture surge intense гел
Скрит текст:
много го харесвам  Hug кожата ми се хидратира много добре, не ми оставя кир ефект за спомен.
И аз го харесвам и ползвам в момента,но съм си го оставила за шията,че се разнася много фино и леко,за лицето предпочитам нещо по-богато.Понякога го ползвам и като база .

# 491
  • До сърцето...
Много съм доволна от продуктите за лице (те всъщност са само 2 - серум и елексир) на “Wooden Spoon”.

Пробвах ги с предубеждение (появи се една сухота под брадичката и нищо не я премахваше, след половин- един час пак започваше да дразни, та по препоръки от местния козметичен магазинсе запомнах с марката), но се оказаха чудесни - попиват бързо, кожата ми изглежда добре, сега в студа ми вършат отлична работа. Не са ароматизирани, ако на някой това му е проблем (по-скоро имат леката миризма на съставките).

Мисля да пробвам и другите им продукти, крема за тяло Royal Touch и антицелулитният бленд.

Марката е българска, използва сурови и необработени органични масла и билкови екстракти.

http://woodenspoon.eu/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … 0%B5%D1%82%D0%BE/

# 492
  • Варна
Ето това олио ползвам аз за хидратация, оказа се много сполучлива покупка.

Като го купих, се притеснявах, че ще са пари на вятъра, понеже съм с мазна кожа и досега съм ползвала само масло от ему, с което ми беше адски дискомфорт през нощта, но това олио попива до минута-две, не оставя никакви следи и на сутринта кожата е сияеща.
От къде сте купили олиото?

# 493
  • Varna
Това олио го има в сайта на Боди шоп

# 494
Дали няма да го има заредено и на Безмитния на Морска гара? (Гледам, че и двете сте от Варна.)

Общи условия

Активация на акаунт