Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, моля да ми препоръчате крем за дехидратирана и много суха кожа. Ако има такъв, който освен тово избистря тена и озарява ще е супер.

# 511
  • Varna
Момичета, моля да ми препоръчате нощен крем за суха кожа на 23г. съм.

# 512
Здравейте момичета,някой ползвал ли е крем с годжи бери и на коя марка...пише доста хубави неща и заличавал бръчки най-вече, но се чудя кой да пробвам

# 513
Bioderma hydrabio rich.

# 514

От този съм доволна
има го и в rich вариант - за по-суха кожа е.
Ползвала съм и двата, и въпреки, че съм със суха кожа вторият ми идваше една идея  по-тежък.

# 515
  • Варна
 Аз също съм със суха и атопична кожа и това ти препоръчвам ползвала съм ги и съм доволна  Peace Peace Peacehttp://static.framar.bg/thumbs/6/products/Uriage_Xemose_Creme_40ml.jpg[/img]

# 516

Кокосово масло. Вечер мажеш обилно по лицето. Мен ме спаси това, когато ми се изсушаваше зверски много кожата - до лющене, включително и сутрин след ставане. По-добро решение от маслото, не намерих.

# 517
  • Sofia
   А бихте ли препоръчали качествено кокосово масло? Въпросът ми е към всички. Откъде го купувате? "Zoya"? Искам да взема за напуканите ръце на МЛ, щом казвате, че хидратира добре. Пробвал е всякакви кремове, но нищо не му помага особено много.

# 518
Коте, моето е студенопресовано на Nutiva, точно от Зоя.бг, много е хубаво  Heart Eyes
Ето го.

# 519
  • Sofia
   Много ти благодаря. Hug Точно същото го гледах преди малко, като надникнах в сайта на "Zoya". Води се best-seller. Simple Smile

# 520
За нищо  Hug

# 521
  • Sofia
   Сетих се да попитам още нещо – веднъж отворено, задължително ли се съхранява в хладилник занапред? Simple Smile

# 522
  • Varna
Благодаря ви за предложенията,момичета Hug

# 523
Коте, не го държа в хладилника, а в шкаф, на тъмно. Grinning

# 524
  • Sofia
   Супер, тъкмо ще е в по-течно състояние, че в хладилник предполагам, че ще стане на камък. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт