Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 532
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Препоръчайте ми слънцезащитен крем за лице. Сити блок 40 на Клиник добър избор ли е?
По- добрият избор е Супер Дефенс.

# 571
Някой има ли мнение за Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30? Имам нужда от нов хидратиращ крем, а това, че този е със слънцезащитен фактор, е само плюс за пролетно-летния сезон. Досега използвах La roche posay hydreane legere, доволна съм, но сякаш имам нужда от малко повече хидратация. Кожата ми е нормална към суха.
Скрит текст:

Благодаря предварително!

# 572
  • Варна
Здравейте! Интересувам се от козметиката на Кройтерхоф за лице, а и не само за лице. Та въпросът ми е става ли за 25+ и има ли доволни? Благодаря предварително!

# 573
На Кройтерхоф си купих кофеиновия шампоан и мога да кажа, че не е нищо особено. Сега в аптеките има намалени комплекти на Биодерма и само кремове на Авен и SVR. Вчера купих комплект матиращ крем и малка мицеларна вода за 22 лв на Биодерма от аптека Сейба.

# 574
  • София
Розелин, аз се излъгах с Биодерма. Въобще не ми хидратира кожата.

# 575
  • София
Момичета, отзиви за Skincode?
В момента мъча един крем на Алтея, но нещо не се спогаждаме с него Crazy . Ползвам и серумите на същата фирма, като от тях съм доволна.

# 576
Skincode, на мен ми идват малко скъпи, ползвах измиващ гел и флуид, много са добри.

# 577
  • София
Skincode, на мен ми идват малко скъпи, ползвах измиващ гел и флуид, много са добри.
Тук продуктите на марката са намалени:
http://www.marvi.bg/proizvoditeli/skincode

# 578
На Skincode ползвах тази хидратираща емулсия, обаче изобщо не си чувствах кожата хидратирана след това.
Скрит текст:

От мицеларната им вода
Скрит текст:
и почистващия гел
Скрит текст:
обаче съм много доволна.

# 579
  • sofiq
Момичета, отзиви за Skincode?
В момента мъча един крем на Алтея, но нещо не се спогаждаме с него Crazy . Ползвам и серумите на същата фирма, като от тях съм доволна.

Последно на скинкод ползвах този комплект

беше на страшно изгодна цена..33 или 35 лв.,много ми харесаха и 4-те продукта.
Изразходих ги и търсех пак да си купя същия сет,но не намерих.

Реших да взема на Мизон черния крем за лице преди месец,тъй като 75 мл. ми се видяха много си го разделих с приятелка.Е по-хубав крем не съм ползвала никога ,приятелката ми също е възхитена.
И двете сме със смесена проблемна кожа.Крема е с лека малко слузеста консистенция,при нанасяне се плъзга по лицето,но след минута е попил напълно ,без да оставя лепкав или мазен слой.
Усещам кожата си хидратирана и мека.
Имах на лицето малка раничка от пъпка която разчоплих,след 2 дни мазахе с крема напълно се заличи .

# 580
Розелин, аз се излъгах с Биодерма. Въобще не ми хидратира кожата.

Благодаря за мнението!  bouquet
В такъв случай да препоръчате някакъв хидратиращ крем за нормална към суха кожа (по възможност с фактор  Blush) до към 40 лв.

# 581
Реших да взема на Мизон черния крем за лице преди месец,тъй като 75 мл. ми се видяха много си го разделих с приятелка.Е по-хубав крем не съм ползвала никога ,приятелката ми също е възхитена.
И двете сме със смесена проблемна кожа.Крема е с лека малко слузеста консистенция,при нанасяне се плъзга по лицето,но след минута е попил напълно ,без да оставя лепкав или мазен слой.
Усещам кожата си хидратирана и мека.
Имах на лицето малка раничка от пъпка която разчоплих,след 2 дни мазахе с крема напълно се заличи .
Би ли качила снимка на този крем?

# 582
  • sofiq
Ето го :

Скрит текст:

# 583
Благодаря много!  bouquet

# 584
  • София
Благодаря за отзивите за Скинкод-а  Hug Вчера си изпросих тестери от една аптека, на първо четене ми допадат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт