Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 543
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
От вчера съм със серията на Орифлейм -20+ True perfection

# 556
  • Варна
В момента съм с този ,за първи път виждам тази марка......

# 557
Би ли споделила дали си доволна и каква е кожата ти? От доста време се чудя дали да ги поръчам. Искам и дневния и нощния, но сравнени с Нукс Нирванеск не зная дали няма да се разочаровам.

# 558
  • софия
Би ли споделила дали си доволна и каква е кожата ти? От доста време се чудя дали да ги поръчам. Искам и дневния и нощния, но сравнени с Нукс Нирванеск не зная дали няма да се разочаровам.
На 33г съм ,смесена кожа.
Досега ползвах Клиник ,реших да сменя .
При мен от Нукс кожата реагира и се появиха подкожни пъпки. После с Виши розовата серия пък се омазняваше кожата и там неуспех .По същия начин беше и с Орифлеймската серия Еколаген 30+.
Ходих до офисът и взех си мостри и пробвах тези 20+,ми доволна съм кожата е матерана и  хидратирана(това търся ).Сега имат и един крем за свиване на порите и него ще го пробвам.И ще ходя на дермоанализ на кожата в офисът им -познавал  от какво се нуждае и какво и е необходимо.

# 559
TROSHKATA, благодаря  bouquet
Аз съм много доволна от Нукс Нирванеск. За моята кожа е идеален, но ми се иска да опитам и тези на Орифлейм.

# 560
  • софия
TROSHKATA, благодаря  bouquet
Аз съм много доволна от Нукс Нирванеск. За моята кожа е идеален, но ми се иска да опитам и тези на Орифлейм.
Вземи си мостри и пробвай по 0.30лв са ,просто не рискувай на сляпо .
Една мостра е за около 2 нанасяния .
Успех  Hug

# 561
  • Варна
Аз използвам стягащ дневен лосион с алое на Форевър и чистия им гел за мазане. Не помня вече колко време ги ползвам - повече от година и съм много доволна. Преди това ползвах продуктите на Авен.

# 562
Някой има ли отзиви за този крем на Korff :

https://remedium.bg/dry-skin/korff-moisturizing-sorbet-cream-50ml.html

# 563
TROSHKATA, благодаря  bouquet
Вземи си мостри и пробвай по 0.30лв са ,просто не рискувай на сляпо .
Една мостра е за около 2 нанасяния .
Успех  Hug
bouquet ще взема, благодаря

# 564
Момичета препоръчайте ми нощен и дневен крем за нормална/комбинирана много много чувствителна кожа. Искам хидратирана, гладка и сияйна кожа. Grinning Определено съм наясно, че всичко е индивидуално, но Вие какво ми бихте препоръчали? Околоочния ми и на Биокарите и ми харесва за сега. Simple Smile

# 565
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Моята кожа е много суха и не мога да препоръчам кремове за нормална и комбинирана такава, но щом си доволна от Биокаритето, би могла да заложиш на него. Тъкмо в момента има промоция в Лили.  Peace

# 566
Първо се извинявам за тъпия ми въпрос  Embarassed но какво означава гладка кожа. Или пък като видя описание на крема изглаждащ ефект не на бръчките а на кожата, не мога да си обясня какво означава

# 567
Изглаждащите кремове са продукти,които съдържат активни съставки ,ексфолиращи повърхностния слой на кожата.Обикновено това са различни видове киселини в слаби концентрации,постигащи лек пилингов ефект върху кожния релеф.

# 568
благодаря, но това означава ли че не може да се използва при суха кожа. Питам защото не мога да си намеря свестен крем. Вече имам около 10тина но не съм доволна от тях-уж са хидратиращи а как може и да са изглаждащи.

# 569
  • Бургас
Препоръчайте ми слънцезащитен крем за лице. Сити блок 40 на Клиник добър избор ли е?

Общи условия

Активация на акаунт