Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 556
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!
Имам питане относно ползването на серум за лице. По принцип, за втори път прибягвам към ползването на такъв продукт, но усещането върху лицето ми след намазването му е доста неприятно -  първоначално лепне, а като поизсъхне - лицето ми сякаш е покрито с целофан, усещам го опънато + лапкаво, разбира се. Не знам дали това нормално за серумите като цяло. Преди около 2 години ползвах хидратиращия серум на Биокарите и имах същото неприятно усещане, сега започнах да ползавам лифтинг серум на Скинкод от серията Essentials, но отново изпитвам същия дискомфорт. Слагам го на чисто лице преди крема - съответно дневен/нощен, като уж е съобразен с моя тип кожа. Може ли да споделите дали е нормално това или не? Благодаря на отзовалите се предварително  Hug

# 541
В момента използвам гел крема за смесена кожа Идеалиа на Виши и много ми харесва. Определено пак ще си купя,ако изпитвам затруднение при следващия избор на крем. Имам и мостри на Юсерин от избелващата серия и един флакон на Алтея,биокрем с роза.

# 542
Препоръчайте ми козметика за по—скоро мазна кожа с разширени пори и черни точки. Плюс това съм на 31г. Да е и антиейдж. Благодаря предварително!

# 543
Elyon, не всички серуми лепнат. Най-добре е да се пробва от тестер.

# 544
  • София
Здравейте!
Имам питане относно ползването на серум за лице. По принцип, за втори път прибягвам към ползването на такъв продукт, но усещането върху лицето ми след намазването му е доста неприятно -  първоначално лепне, а като поизсъхне - лицето ми сякаш е покрито с целофан, усещам го опънато + лапкаво, разбира се. Не знам дали това нормално за серумите като цяло. Преди около 2 години ползвах хидратиращия серум на Биокарите и имах същото неприятно усещане, сега започнах да ползавам лифтинг серум на Скинкод от серията Essentials, но отново изпитвам същия дискомфорт. Слагам го на чисто лице преди крема - съответно дневен/нощен, като уж е съобразен с моя тип кожа. Може ли да споделите дали е нормално това или не? Благодаря на отзовалите се предварително  Hug

Вземи си проба на серума на Клиник и аз не мога да се спогодя с доста серуми, но този подновявам за 2 път. Simple Smile
http://www.enzo.bg/clinique/clinique-smart-serum-protiv-brchki-z … NICFbcW0wod4BwDcQ

# 545
А този серум в комбинация с какви други кремове ползвате?

# 546
  • София
А този серум в комбинация с какви други кремове ползвате?

Вечер използвам самостоятелно, а сутрин или с крема от серията или също с Шисейдо. Предполагам, че ще се държи еднакво добре и с др крем.

# 547
Благодаря! bouquet

# 548
  • Варна
Забелязах една крем-маска loreal nutrigold extraordinary night cream mask-позлвали ли сте я? Много харесвам такъв тип маски, но съм ползвала досега на Ланком и Диор.

Илли, аз го ползвам. След доста години въздържание от Лореал, отскоро пак купувам тяхна бяла козметика. Минавам през висок клас, дрогериен, био продукти - спрямо моменти желания да опитам нещо ново и различно. Та, конкретно за този крем - маска: аз съм със смесена кожа, през лятото е склонна да се омазнява повечко, през зимата ми се случват и пресушавания. Този крем е жълт на цвят, има сравнително гъста консистенция  и аромат - тоест ако харесваш неароматизирани продукти, може би няма да ти допадне. Нанасям малко по-голямо количество (нали все пак е и маска), но не знам дали това е правилно и наложително и предполагам, че обичайното количество, на което човек си е свикнал, си е напълно достатъчно. Попива добре, при мен остава лек лепнещ слой за малко, но това усещане бързо отшумява. На сутринта се будя с много мека кожа, лицето е спокойно и освежено. Аз определено съм доволна и съм запасена с ново бурканче - понякога намаляват цената из дрогерии и излиза съвсем изгодна покупката.
Ползвам два - три пъти в седмицата, като редувам с още един вид нощна крем - маска на Лореал (сащо страхотно ми пасна) и още един техен нощен крем. Не знам дали бих ги повторила и трите, но определено за мен се оказаха добра алтернатива и ще ги имам предвид и в бъдещето.

# 549
  • София
Супер, много добре звучи, благодаря ти bouquet

# 550
Здравейте, от два месеца използвам Normaderm Vichy Anti Age за мазна кожа, но кожата ми стана много суха на места. Препоръчайте хидратиращ матиращ крем от който сте доволни?

# 551
Аз почти месец ползвам серията перле блю, засега имам само нощния крем, ще видим дали ще се наложи да търся и дневния. Засега за тези двайсет и няколко  дена бръчките се дръпнаха и  кожата не е омазнена и не блести на лампа.

# 552
Напоследък ползвам само леки натурални кремове с естествени съставки и растителни масла и виждам голям ефект върху кожата ми. Не трябва да бягаме от това, което природата ни е дала.  Simple SmileХем подхранвам кожата, хем не я изморявам с излишна химия. Една приятелка ме научи да чета съставките на опаковката на крема и да се интересувам от състава на козметиката, а не да купувам на посоки..  Peace

# 553
В момента ползвам избелващите дневен и нощен на Юсерин.

# 554
  • София
Напоследък ползвам само леки натурални кремове с естествени съставки и растителни масла и виждам голям ефект върху кожата ми. Не трябва да бягаме от това, което природата ни е дала.  Simple SmileХем подхранвам кожата, хем не я изморявам с излишна химия. Една приятелка ме научи да чета съставките на опаковката на крема и да се интересувам от състава на козметиката, а не да купувам на посоки..  Peace

кои са те?

Общи условия

Активация на акаунт