Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 567
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Да ти кажа в студеното време и в шкафа си е камък  Laughing Hug

# 526
  • Berlin
Може ли да препоръчате нещо п/в петънца от пъпки? Или по-точно си разчоплих 2-3 черни точки с ръце и сега ми останаха тъмни белези на брадичката, с какво мога да ги боря?

# 527
Момичета, моля да ми препоръчате нощен крем за суха кожа на 23г. съм.

Кокосово масло. Вечер мажеш обилно по лицето. Мен ме спаси това, когато ми се изсушаваше зверски много кожата - до лющене, включително и сутрин след ставане. По-добро решение от маслото, не намерих.

Аз не бих го препоръчала да се използва на лицето. Кокосовото масло е с висок комедогенен индекс 4 от 5 и запушва порите. Peace 

# 528
  • sofiq
Може ли да препоръчате нещо п/в петънца от пъпки? Или по-точно си разчоплих 2-3 черни точки с ръце и сега ми останаха тъмни белези на брадичката, с какво мога да ги боря?

Аз си причиних същото и много се чудя дали да не взема този крем :
http://www.marvi.bg/isispharma-glyco-a-12-krem-piling-s-glikolov … kt-30-ml-316.html

Точно сега е сезона за него,на мен ми трябва точно за борба с петна от пъпки и за борба с разширените пори.
Това което ме спира е че ,при употреба през деня трябва да се ползва сериозен слънцезащитен фактор(50) а на мен кремовете с такъв фактор ми идват много тежки и мазни и след половин час в т-зоната лъсвам страшно много.

# 529
  • Berlin
Мерси, аз ако ползвам подобен крем, мисля само на проблемния участък да го слагам. Пише, че се слага само вечер и през деня кремът да е с фактор. Ще мина през аптеката да питам. Как можах да си го причиня това само не знам. Blush

# 530

Аз не бих го препоръчала да се използва на лицето. Кокосовото масло е с висок комедогенен индекс 4 от 5 и запушва порите. Peace  

Проблем е, когато кожата по принцип е склонна към комедони и е с големи пори. Само че такава кожа обикновено е мазна. На сухи кожи доста добре се отразява. И да не се маже само с кокосово масло, ако се смеси с крема (аз си слагам малко от двете - масло и крем на дланта), резултатът е добър. Не забелязвам и да ми се налага почистване на лицето, по-често от преди.

# 531
  • Варна

Проблем е, когато кожата по принцип е склонна към комедони и е с големи пори. Само че такава кожа обикновено е мазна. На сухи кожи доста добре се отразява. И да не се маже само с кокосово масло, ако се смеси с крема (аз си слагам малко от двете - масло и крем на дланта), резултатът е добър. Не забелязвам и да ми се налага почистване на лицето, по-често от преди.
моята кожа е комбинирана излизат ми комедони от време на време, но от кокосовото масло нямам никакъв проблем, напротив...регулира се себума, излизат по малко пъпчици, черни точки и каквото се сетите, мека, гладка кожа

# 532
  • Бургас
Кожата ми е нормална към комбинирана и аз нямам проблем с кокосовото масло.Понякога го смесвам и с крема.

# 533
Ами всичко си е до кожа. На вас ви понася, но на мен не. Лошото е, че го разбрах по трудния начин. Кожата ми е суха през зимата, а през лятото комбинирана. С кайсиево масло, рициново, гроздови семки и шипка нямам проблеми. Правя си и маслено почистване на лицето със смес от масла и ми се отразява добре.  Peace Кокосовото масло използвам за маска на косата и крем за ръце. Извинявам се, че разводних темата.  bouquet   

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 12:21 от ЧерЕн_ШокоЛад

# 534
  • София
При толкова много масла, които не са комодегенни, не бих се мазала с кокосово масло по лицето. Бих предпочела аргановото и най-вече добрите готови смеси. При мен се отразяват много по-добре. С био масло от шипки иначе си бях докарала страшно запушвване на порите. Rolling Eyes
Забелязах една крем-маска loreal nutrigold extraordinary night cream mask-позлвали ли сте я? Много харесвам такъв тип маски, но съм ползвала досега на Ланком и Диор.

# 535
Препоръчайте ми някой ефективен крем за лице 20+ за свиване на порите, зачервявания и чувствителна кожа. Досега не съм ползвала никога кремове.

# 536
Записвам се като фен на темата Simple Smile Проблем с петна реших единствено с Dreamtone на Ланком. Мисля, че за по- малко от месец изчезнаха, а бяха много и стари.

# 537
# 538
Момичета, ползвали ли сте крем на марката Талион?Имате ли впечатления за  анти ейдж серията.Предложиха ми я в коззметично студио. newsm78

# 539
  • Бургас
Препоръчайте ми хидратиращ крем за 35+, който да не съдържа глицерин.

Общи условия

Активация на акаунт