Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 574
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте ,момичета!

Бих искала да ми препоръчате подходящ хидратиращ крем за лице. Определям кожата си като по - скоро чувствителна,но гладка и безпроблемна и ако няма допир до дразнител /обикновено брада Mr. Green  / нямам особен проблем . След баня чувствам "опъване" ,синята нивеа го успокоява ,доволна съм и от хидратиращия на арома,но искам да заложа на нещо по-скъпо и качествено . Харесвам козметиката на Лореал,но приемам и други предложения .
Забравих-на 19съм. Благодаря! bouquet

# 586
Някой използвал ли е Lumene Bright Now Дневен Крем за Блясък с Витамин С за лице за всеки тип кожа SPF15 и дали е доволен от него?
Скрит текст:

# 587
  • София
Аз го ползвам и съм доволна, но не мисля, че е подходящ за суха кожа.

# 588
Някой използвал ли е Lumene Bright Now Дневен Крем за Блясък с Витамин С за лице за всеки тип кожа SPF15 и дали е доволен от него?
Скрит текст:
Да, ползвам. Доволна съм. Комбинирана кожа имам. Като цяло съм много доволна от Lumene. Имаше един серум преди, който беше страхотен, но му смениха името и опаковката и не мога да го открия.  Mr. Green

# 589
Скрит текст:

аз също, доволна съм

# 590
От тази серия на Lumene си взех серума Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence, от около седмица го ползвам и мога да кажа, че съм много доволна - под крем, смесен с крем, смесен с ФДТ. Избистря тена и попива лесно. Кожата ми е смесена към мазна.

# 591
Страхотни сте  Heart Eyes
Благодаря ви, отивам да си го взема и аз  Crazy bouquet

# 592
Като стана въпрос за Lumene, някой дали вече си взе CC кремът, който от този месец предлагат в Лили?

# 593
  • София
Здравейте ,момичета!

Бих искала да ми препоръчате подходящ хидратиращ крем за лице. Определям кожата си като по - скоро чувствителна,но гладка и безпроблемна и ако няма допир до дразнител /обикновено брада Mr. Green  / нямам особен проблем . След баня чувствам "опъване" ,синята нивеа го успокоява ,доволна съм и от хидратиращия на арома,но искам да заложа на нещо по-скъпо и качествено . Харесвам козметиката на Лореал,но приемам и други предложения .
Забравих-на 19съм. Благодаря! bouquet

Щом си с чувствителна кожа, може да заложиш на медицинска козметика. Аз съм доволна от BioDerma и La Roche (първата съм ползвала дълго време, вкл. и серията против бръчки, но аз отдааавна съм прескочила 19  Wink ). Имат продукти за почистване, околоочни и дневни хидратиращи кремчета, както за суха, така и за комбинирана кожа. Отиди в някоя по-голяма аптека, поискай мостри и прецени кое стои най-добре на кожата ти  Peace

# 594
  • Бургас
На моята кожа по-добре действа Биодерма отколкото La Roche-Posay.Трябва да се пробва.

# 595
  • София
Показаният крем на Биодерма пробвах на мостра и добре, че беше така, че се бях засилила смело да купувам! ooooh!
Ужасен кир ефект! Нищо не струва, не се лъжете да купувате без проба! Naughty
Пробичките са в малки тубички. Стигат за добиване на впечатление. Peace

Крем на Скин код съм ползвала- дневен с 30 ф-р с помпичката.
Скрит текст:
Кир ефект и с него ooooh!. Не бих посегнала към техен крем повече, защото рядко нося крем самостоятелно без фдт или ББ върху него-за изравняване на тена го правя и като допълнителна слънце защита често. Този крем дори за самостоятелно носене ми беше тегав.

# 596
  • Бургас/Пз
Показаният крем на Биодерма пробвах на мостра и добре, че беше така, че се бях засилила смело да купувам! ooooh!
Ужасен кир ефект! Нищо не струва, не се лъжете да купувате без проба! Naughty
Пробичките са в малки тубички. Стигат за добиване на впечатление. Peace

Крем на Скин код съм ползвала- дневен с 30 ф-р с помпичката.
Скрит текст:
Кир ефект и с него ooooh!. Не бих посегнала към техен крем повече, защото рядко нося крем самостоятелно без фдт или ББ върху него-за изравняване на тена го правя и като допълнителна слънце защита често. Този крем дори за самостоятелно носене ми беше тегав.
Добре де, според вас на какво се дължи тоя кир ефект, направо много е гадно и при мен почти всеки втори крем го прави, а откакто и едно тоалетно мляко ми направи същото, направо съм в потрес  Twisted Evil Twisted Evil

# 597
  • Бургас
Не съм съгласна за кремът на Биодерма,че не струва.Имам го,при мен хидратира много добре и няма кир ефект.Всичко е до кожа,пробвайте за един е добър за друг не.

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 16:11 от Bright Crystal

# 598
  • Sofia
   Аз съм забелязала, че при мен кир-ефект има, само когато прекаля с количеството на нанесения продукт. Peace Т.е. не е толкова до спецификите на крема, колкото до моя похват на апликиране. Simple Smile

# 599
  • София
Аз ползвам и притежавам страшно много кремове. Мажа се от години с кремове. Знам, как трябва да се "държи" един нормален крем върху кожата. Няма да толерирам формули, не завършили стадия си на лабораторни прочувания, само защото трябва  да се запълни поредната пазарна ниша!
Нито ще се нагласям аз с похвати за нанасяне спрямо него! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт