Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 595
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Добре де, според вас на какво се дължи тоя кир ефект, направо много е гадно и при мен почти всеки втори крем го прави, а откакто и едно тоалетно мляко ми направи същото, направо съм в потрес  Twisted Evil Twisted Evil
Не знам на какво се дължи,но и аз го забелязвам все по-често.
Наскоро пробвах от мостра Advanced Time Zone на Ести-направо ударник по кир ефект,даже не довърших мострата и я запратих в коша,и за пореден път се убедих,че непременно трябва да се пробва предварително,особено за не евтини продукти.

# 601
  • Русе
Лумене в ЛИЛИ ли се продаваха, да си взема хваленото на предишната страница кремче?

# 602
# 603
  • Бургас
Да,в Лили ги има.

# 604
  • Orihuela Costa,Spain
Еликсир, не съм съгласна с теб за крема на Есте Лаудер. Ползвам го вече два месеца . Сутрин се мажа с него, вечер със серум и крем на Шисейдо. Кожата ми смесена, леко суха. На 38г съм. Крема е супер за мен. Един от най -добрите, които съм ползвала  bouquet

# 605
Кир-ефектът означава според мен, че кремът не е подходящ за даденото лице и вместо да попие, оставя филм. На майка ми съм била свидетел как силно хидратиращи кремове ѝ образуват капчици по лицето, а на моята суха кожа попиват мигновено.

Сигурно е коментирано в темата, но крем нанасям с влажни пръсти върху влажна кожа. Хидратира доста по-добре, разнася се по-равномерно, за сметка на това е доста по-икономично.

# 606
Наскоро пробвах от мостра Advanced Time Zone на Ести - направо ударник по кир ефект, даже не довърших мострата и я запратих в коша, и за пореден път се убедих,че непременно трябва да се пробва предварително, особено за не евтини продукти.
Да го беше подарила на някой вместо да го изхвърляш.
Много си е качествен крема. И аз забелязах, че има някаква покривност, която предполагам образува предпазен слой/филм, но кир ефект определено не прави.
Един от най добрите кремове,които съм опитвала. Може би само кремовете на Кларинс са по-добри от него.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 22:12 от krem-karamel

# 607
  • Австрия
Сигурно е коментирано в темата, но крем нанасям с влажни пръсти върху влажна кожа. Хидратира доста по-добре, разнася се по-равномерно, за сметка на това е доста по-икономично.

И аз  Peace

Вече половин година ползвам бяла козметика на ziаja и мога да споделя впечатление. Особено добър продукт за моята кожа (суха, 40..) се оказа нощният крем с козе мляко

Скрит текст:

ползвам го и като дневен. От дневния крем останах също доволна, но мисля, че ще ми е по-подходящ през топлите сезони. Като ме налази ПМС и кожата ми на лицето стане чувствителна, с някоя и друга пъпка, ползвам на ziaja Sensitiveskin soothing day cream.

Скрит текст:

Като цяло - много добри продукти!

# 608
  • София
Наскоро пробвах от мостра Advanced Time Zone на Ести-направо ударник по кир ефект,даже не довърших мострата и я запратих в коша,и за пореден път се убедих,че непременно трябва да се пробва предварително,особено за не евтини продукти.
Много си е качествен крема. И аз забелязах, че има някаква покривност, която предполагам образува предпазен слой/филм, но кир ефект определено не прави.
Един от най добрите кремове,които съм опитвала. Може би само кремовете на Кларинс са по-добри от него.

Това е най-добрият крем, който съм пробвала. Лошото е, че не ми е по джоба.

# 609
Грешка! Чак сега видях, че сте коментирали крема Advanced Time Zone, а аз говорех за Revitalizing Supreme+, който е универсален - подходящ за всяка възраст.
За Advanced Time Zone нищо не знам...

# 610
  • Бургас
Наскоро пробвах от мостра Advanced Time Zone на Ести - направо ударник по кир ефект, даже не довърших мострата и я запратих в коша, и за пореден път се убедих,че непременно трябва да се пробва предварително, особено за не евтини продукти.

krem-karamel, кои са кремовете на Кларанс, които харесваш?

Аз си ползвам 3те стъпки на Клиник, от доста години, с прекъсвания.  Laughing Дневен и нощен крем, и серуми ползвам на Ести. От около месец ползвам новия Daywear Matte и съм доста доволна.  Simple Smile Добре ми се отразява, харесвам си кожата на лицето напоследък.

# 611
krem-karamel, кои са кремовете на Кларанс, които харесваш?
Ползвах наскоро крема от серията 20+, eнергизиращият от оранжевата серия и съм с много добри впечатления... В смисъл кожата ми живна от него...
Има приятен аромат на кайсия... И от лосиона от същата серия съм доволна,който е с бял чай и моринга...
Понякога се предлага и в комплект с други два минипродукта и излиза горе долу на сметка. 30 мл е.
Щом този крем който е за възраст 20+ действа така добре, сигурно другите кремове на Кларанс /имам предвид против стареене/ правят чудеса с кожата...

Скрит текст:

Ползвала съм и един матиращ флуид на Кларанс за смесена кожа, но не съм така доволна,както от този крем...

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 22:32 от krem-karamel

# 612
  • Бургас
О, да, употребила съм няколко опаковки от него преди време.  Peace
Обаче, вече търся и анти ейдж грижа...

# 613
  • Orihuela Costa,Spain
Не съм много по темата, но видях че коментирате Кларинс. Лосиона им за тяло е уникален за суха кожа и мирише страхотно.

# 614
О, да, употребила съм няколко опаковки от него преди време Peace
Обаче, вече търся и анти ейдж грижа...
Има крем и крем-гел от оранжевата серия. Кремът според мен е по-добрият вариант.
На крем-гела съм ползвала тестери и той е по-флуиден и как да кажа...по-разреден и по-рядък...
Докато кремът е с по-плътна текстура и с по-активно действие върху кожата...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 22:49 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт