Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 576
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, прекрасни!

Аз имам едно питане. Със суха и чувствителна кожа съм и до сега лятото не съм използвала крем, който да е по-висок клас от обикновените, които продават по дрогериите. Миналата есен реших да почна да използвам по-висок клас крем за лице и в аптеката ми препоръчаха La Roche Posay Hydreane Riche, което ми пасна супер. Супер, обаче за зимата, защото кожата ми достигаше такава сухота, че се лющеше.

Сега тъкмо ми свърши опаковката, а и по-добре, защото почна да става топло и този крем ми идва една идея по-тежък за дневен. Та сега съм в търсене на добре хидтратиращ крем за лице с по-лека формула и търся препоръки. Някой сеща ли се нещо? 

# 631
Misery, аз съм доволна от Нукс. Ползвала съм хидратиращата серия и за първи бръчки. Можеш да си потърсиш тестери от аптека, за да прецениш как ще ти го понесе кожата. Имат за много суха кожа и за нормална.

# 632
Misery, мисля, че от същата серия има продукт с по-лека консистенция, вместо Riche, накрая е Legere, ако не се лъжа. Може да попиташ в аптеката, поне за мостра. От този тип кремове, харесвах един на Bioderma в бяло-синя опаковка с помпичка, лекичък, но хидратиращ ми беше. Хубавото е, че обикновено имат тестери.

Влизах да похваля ето това:
SVR Sensifine Fluide Флуид

Скрит текст:

Някакви страшни червенини няма да успокои, но имам лека форма на контактна алергия към какво ли не и ми се отразява чудесно. Обира реакцията след измиване, успокоява опъване, ако имам такова, и е чудна основа за грим. И изобщо не ми запушва порите и не провокира омазняване - нещо което никога не съм постигала с хипоалергичен и успокояващ продукт. Момичетата с фина кожа и проблем с комедоните могат да го погледнат, защото е чудесна втора стъпка след третиращ продукт (които поне на мен ми идват много пресушаващи).

# 633
Misery,аз имам точно по-красив версия на крема,която ти е препоръчала и Gatonegro  и съм много доволна, Legere се води  Peace

# 634
  • Бургас
На мен ми харесват кремовете на Биодерма и препоръчвам някой от тях.

# 635
  • София
Момичета, бихте ли ми препоръчали хидратиращ крем за суха и млада кожа ?
От по-високия клас съм доволна от Clinique moisture surge
Сега ползвам на Vichy хидратиращия и също ми е добре с него,само малко по,-ароматозиран ми идва,но лицето мо добре го понася

# 636
Misery, мисля, че от същата серия има продукт с по-лека консистенция, вместо Riche, накрая е Legere, ако не се лъжа. Може да попиташ в аптеката, поне за мостра. От този тип кремове, харесвах един на Bioderma в бяло-синя опаковка с помпичка, лекичък, но хидратиращ ми беше. Хубавото е, че обикновено имат тестери.
И аз съм много доволна от този крем на Биодерма.Даже се чудя дали да не го подновя. Peace

# 637
  • варна
Извинявайте,но ако не пишете на колко години сте , с каква кожа сте и от какво се нуждае кожата ви са безпредметни постове от рода ,,много съм доволна от...,,
Моля,ако има ДРУГ начин да се ориентирам в морето от мнения,кажете ми.
Ако съм засегнала някой,моля да бъда извинена.

# 638
  • Бургас/Пз
Извинявайте,но ако не пишете на колко години сте , с каква кожа сте и от какво се нуждае кожата ви са безпредметни постове от рода ,,много съм доволна от...,,
Моля,ако има ДРУГ начин да се ориентирам в морето от мнения,кажете ми.
Ако съм засегнала някой,моля да бъда извинена.

+1

# 639
При положение, че по-нагоре има пост, в който се търси хидратиращ лек крем за суха, чувствителна кожа и след това са изредени кремове, от които сме доволни, не виждам къде е проблемът? Ясно е какво се търси, а хидратацията е нужна и подходяща на всяка възраст.

# 640
Аз съм на 22г и кожата ми е суха. Peace На моменти буквално ми опъва от сухота и се нуждая точно от кремове с интензивна хидратация.

# 641
Аз съм на 22г и кожата ми е суха. Peace На моменти буквално ми опъва от сухота и се нуждая точно от кремове с интензивна хидратация.

Може да си купуш спрей с Розова вода или нещо хидратиращо инда се фъскаш. Много е приятно, хем охлаждащо, хем хидратиращо. Аз много се зарибих последния един месец и всеки ден се фъскам. Клиник имат хубав хидратиращ крем, вече го споменахме няколко пъти. Също тала е важно да де пие вода, да се приема омега 3, авокадо и т.н. - все неща, които влияят добре на кожата Wink

# 642
  • при моите деца .....
Препоръчайте ми крем - 40 години, смесена кожа... сега в по-топлото време от някои кремове лицето лъсва.

# 643
  • Велико Търново
Боби, като сравнително бюджетен крем, ти препоръчвам този - http://www.eucerin.bg/products/hyaluron-filler/day-cream  Peace Ако искаш по-евтин или по-скъп, имам и други предложения Wink bouquet

# 644
  • при моите деца .....
Боби, като сравнително бюджетен крем, ти препоръчвам този - http://www.eucerin.bg/products/hyaluron-filler/day-cream  Peace Ако искаш по-евтин или по-скъп, имам и други предложения Wink bouquet
Благодаря.  bouquet
Може ли и други ро-евтини предложения?

Общи условия

Активация на акаунт