Електрическа помпа LANSINOH

• 4 215
  • 1
  •   1
Отговори
  • Варна
   Здравейте! Бременна съм в почти седми месец с първо дете. Вълнува ме темата за помпите за кърма. Навсякъде пише и ми предлагат на Медела и Авент,наскоро обаче в един бебешки магазин горещо ми препоръчаха ел. помпа на Лансинох. Казаха че по нищо не отстъпвала на горните две и имали много добри отзиви от майки,които са си закупили и са я ползвали. Просто другите имали по-агресивна реклама. Цената й е много добра - 150 лв единичната електрическа помпа в комплект с шише и не помня какво друго имаше.
 Не знам дали ще купя преди раждането,но в интерес на истината,нямам и от кой да взема на първо време и не знам какво да избера. Не искам да рискувам с ръчна,а да се окаже че ще ми е по-удобно с ел и после да давам пари допълнително. Ако пък купя някоя от добре познатите и скъпи марки по-горе и после се окаже ,че помпа не ми е толкова необходима пак ще ме е яд. За това и тази Лансинох ми се струва добър среден вариант-хем електрическа,хем на добра цена и уж много добро качество.
 Някоя мама ползвала ли е такава помпа? Моля за отзиви? Не знам дали в магазина просто не искат да я продадат ,макар че имаха и много други марки и не виждам смисъл да ме баламосват. Също така я видях само в един магазин във Варна,явно тепърва ще я налагат на пазара и не мога да получа инфо от други магазини. По сайтовете също не е много масова. Ето я и помпата,но тази е двойна

# 1
  • гр. София
Моят съвет е да не бързаш с купуването на помпа и то електрическа (заради цената, не друго). На някои мами изобщо не им се налага да използват. Дали ти е необходима помпа ще усетиш със сигурност след като родиш.
Аз не съм ползвала точно такава, но съм ползвала други продукти на марката, от които съм изключително доволна. В крайна сметка ако не ти допадне нали е в гаранция - поинтересувай се от вариантите за връщане/подмяна.  Wink
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт