как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 521
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Сиреч, няма да ти е изобщо неприятно ако аз съм този, който два часа ти е обърнал гръб? Не го вярвам.

Сиреч, явно не разбираш какво се опитвам да ти кажа от 2 поста насам. Simple Smile Ти за мен си никой, както и аз за теб съм никоя, напълно непознати сме, не си дължим нито лицемерна куртоазия, нито фалшиво внимание. Ако успееш да ангажираш моя приятелка в продължение на час, да речем, така че тя да не ми обърне никакво внимание, то аз ще държа сметка само и единствено на нея за неуважението и пренебрегването. Ти не си длъжен да се съобразяваш с мен, защото ние не сме си никакви, както и аз в случая бих те приела просто като странична безлична фигура, която не е действащо лице. Не мога да повярвам, че отдавате толкова голямо внимание на случайни хора. Whistling

Оф, ама наистина ли ги обяснявам тези неща на възрастни? Rolling Eyes На колко си години, ако не е тайна?

# 136
Имай предвид, че половината аудитория яко друса в тоалетните, щото се иска енергия да откараш до сутринта ако си вилнял цяла нощ.
Мога да препоръчам други места, които работят до късно.

Black cat, длъжен съм да се съобразявам с теб, благородството задължава.
На 38 съм.

# 137
  • Sofia
   Задължава те дотолкова, доколкото да не си груб, вулгарен или просташки настроен спрямо мен. Това е здравословният оптимум. Не дължиш нищо повече на жена, към която нямаш романтичен интерес. Peace

# 138
Значи, Перица, ако беше чел Черната котка в една друга тема за възрастовата разлика, щеше да знаеш, че тя е под 30 и хич не си пада по по-възрастни от нея  Laughing , та ни най-малко няма да се засегне от обръщането на гръб.

А сега сериозно, разбира се, че можеш да общуваш кавалерски с цяла група жени, като същевременно оказваш подчертано внимание на една избрана.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 18:48 от Вещица в чужбина

# 139
Имай предвид, че половината аудитория яко друса в тоалетните, щото се иска енергия да откараш до сутринта ако си вилнял цяла нощ.
Мога да препоръчам други места, които работят до късно.

Black cat, длъжен съм да се съобразявам с теб, благородството задължава.
На 38 съм.

Ау, тук ме позагуби, аз си докарвам енергия по старомодния начин- кофеин в ударни дози. Даже и към цигари не успях да се пристрастя, не става socialite от мен  Laughing

# 140
  • Sofia
Значи, Перица, ако беше чел Черната котка в една друга тема за възрастовата разлика, щеше да знаеш, че тя е под 30 и хич не си пада по по-възрастни от нея  Laughing , та ни най-малко няма да се засегне от обръщането на гръб.

Ти пък сега, недей да разбиваш клишетата на човека, виж как хубаво си ги е подредил. Laughing Това е все едно да кажеш на 6-годишно, че Дядо Коледа не съществува.

# 141
Ама аз казвам на шестгодишните, че Дядо Коледа не съществува.  Laughing Mr. Green Трябва да си оправдая ника, все пак.

# 142
Мисля, че Black Cat Има още какво да учи, аз знам каквото трябва. Будно момиче изглежда.

Знам как да общувам с жени, постоянно ми се налага. Никоя не се е оплакала от некавалерско отношение. И вярвам, че ще бъде така. Но да кажем, че предпочитам по-камерни обстановки.

# 143
Черно коте, излезе ти късметът.  Laughing Лека ви нощ от мен! И умната!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 03:28 от Вещица в чужбина

# 144
Мисля, че Black Cat Има още какво да учи, аз знам каквото трябва. Будно момиче изглежда.

Знам как да общувам с жени, постоянно ми се налага. Никоя не се е оплакала от некавалерско отношение. И вярвам, че ще бъде така. Но да кажем, че предпочитам по-камерни обстановки.

А, стиснахме си ръцете значи, че няма да го бъде по дискотеките. Хайде лекичка и от мен. Ако не умната - русата. В краен случай - омбрето е на мода.

# 145
  • Sofia
   При мен вече е "свирен мачът", Witchy. Laughing

Лека и от мен на всички участници в темата! Интересна дискусия се заформи. bouquet

# 146
Лека нощ, дами

# 147
Мхм и ти колко женени двойки познаваш, които са се запознали по улицата? Щото аз нито една  Laughing
И по дискотеките се сещам само 1. По спортни събития пак 0, но предполагам, че ако харесват един и същ спорт е възможно и даже вероятно, както казах обаче повечето ми приятелки не са по груповите спортове. То ясно, че може и в асансьора да се сблъскате, въпроса е, къде са по-големи шансовете.
Ами аз с жена си точно в заведение съм се запознал. Не беше сама, разбира се, а с компания. Точно както Перица каза - какво лошо има да се социализираш? Отиваш, казваш здрасти, запознаваш се - ако потръгне разговора и ако се харесате, разменяте си контакти и следващия  път може да си излезете само двамата.
Ако тя тогава си беше казала - ооо, мани ги тия барове, там мъжете са еди-какви си... е какви да са - каквито и всички останали мъже. Същото и за мола, и за спортната зала, и за улицата.
Като се поставяш в ситуации да си сред хора, ще имаш избор - поне измежду тези, които можеш да привлечеш.

# 148
Не знам за България как е по клубовете . Аз също не обичам претъпкани дискотеки , площади , концерти... Но по чужбинско има много приятни клубчета с танцово шоу или някакво представление , нещо като мини диско . Или пък край плажни барове с мини дансинг. За мен това са приятни места за социализиране , естествено не ходя сама. Сигурна съм , че и в България има подобни приятни заведения.

# 149
  • София
Никога няма да проумея подобна логика. Сега ми хрумва, че може би така се става стара мома.
Сама жена на такова място, трябва да е доста отчаяна, за да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт