как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 432
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 445
Темичката е стара, но пък може да е за хубаво. Някой от Вас мили дами да доби опит и познание, как да разберем дали един мъж е женен на бързи срещи? И изобщо какво Вие мнението за бързите срещи? Аз много искам да опитам, но се притеснявам.

# 2 446
  • София

Защо, при положение, че нетът е пълен със сайтове за запознанства, човек би тръгнал по такива бързи срещи?
Какво точно можеш да научиш за някого в рамките на 5 минути? Освен, примерно, че има пълен комплект крайници, очи и (евентуално) уши?

# 2 447
Aз не съм съгласна. Има огромна разлика между  виртуална комуникация и среща. Трябват ми части от секундата за да преценя дали намирам човека за симпатичен. Улавяш цялостното излъчване, начинът по който говори, маниерите, жестовете, тембъра на гласа, миризмата. А и човек може да се запознае с 10 човека за кратко време. Не виждам нищо лощо и в този начин на търсене на партньор, стига хората да са подбрани. Не съм ходила по такива срещи, просто си разсъждавам. Simple Smile

# 2 448

Защо, при положение, че нетът е пълен със сайтове за запознанства, човек би тръгнал по такива бързи срещи?
Какво точно можеш да научиш за някого в рамките на 5 минути? Освен, примерно, че има пълен комплект крайници, очи и (евентуално) уши?

И да усетиш "химията", някакво евентуално първично привличане.
Хитроумен начин за избор на сексуален партньор за една нощ без последващи ангажименти. За сериозна връзка обаче силно съм скептична. Освен ако не е основана само на единия секс, разбира се.
Явно не само аз мисля така, щом толкова много обвързани мъже се възползват от опцията да изчукат нещо странично без никой да разбере.

# 2 449
Трябваше да търся в google какво е това clubr (авторката на темата го е дала така, сякаш е някакво общоизвестно явление). От страна на фирмата - явно е добре смазан механизъм за обогатяване (един семинар 50 лв, една среща - 25 лв., набива се на очи този хладен ценоразпис, пльоснат в иначе интимно - тоест по презумпция лишено от комерсиалност - съдържание: нали все пак става дума за откриване на любовта); от страна на участниците - очевидно за хора с поразколебани ценности, хора - авантюристи и "пердета". Дори не е за такива, закъсали откъм любовни отношения, защото подобни хора обикновено са плахи, свити, нерискуващи. Това е за хора, мислещи любовта конвейерно - 5 минути с този, 5 минути с онзи и така, докато се изредят 10 човека; платил си си 25 лева за въпросните минути, стигащи само за едно бързо обхождане на погледа по телесните дадености на сядащия срещу теб. Звучи като антиутопия, малко като във филма "The Lobster" - без, разбира се, заплахата за живота или превръщането в животно. Но пак - с хладния си прагматизъм и неестественост - е толкова стряскащо.

# 2 450
Аглая, не е съвсем така. Сгъстила си краските твърде много. После ще разкажа малко повече за техните услуги.

Общи условия

Активация на акаунт