как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 443
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 180
Е да де, точно с битовизми се оправдават- пищенето и малката възраст не са вечни; те са преход към това да имаш пораснали деца, което си е готино. Както мазолите за балета е пищенето и сополите за наследниците.

Скрит текст:
Иначе е бая смешно да не искаш деца, ама да вдигаш сватба. Ще трябва специално да кажеш на попа да махне пасажа за "плодете се и се множете" и диджеят да не споменава наследници...изобщо да се знае, че съюзът ще е безплоден.

"Никого не искам да засегна, но едно от нещата, които никога не съм разбирала е, жена, която не иска да има дете. Честно! Приела съм, че има и такива, но винаги съм си го обяснявала с дълбоки психологически травми от детството. А за тази дама, която и на сватбата й не иска да присъстват дечица, ами тя си има право, но ми е жал за нея, а донякъде и за партньора й."

За последните поколения- не искат деца, щот' още са млади, гледали са много филми и са си повярвали колко са специални и уникални, та не може тяхната особа да падне толкова ниско, че да гледа деца. А мъжете от това се възползват с кеф- от тяхна страна въздишат облекчено, че няма да ги "вържат" с деца, та затова пускат комплименти каква е отворена и не-закостеняла мадамата. И така до зарязването и подмяна с по-хубаво модел.

Абе който както го възприема, за теб битовизми, за друг ужасии.  Аз пък съм за такива мадами - по-добре като не ставаш за майка, да не се мъчиш и ти и потенциалното дете, отколкото зорлем да раждаш заради социален натиск и после всички да са нещастни в резултат. А пък що реши, че ще има църковен брак въобще, не знам, а на диджея му се плаща да казва или не казва, каквото двoйката реши в крайна сметка, това са Non issues.

Хайде да не характеризираме поколенията на едро, винаги е имало жени, които не искат деца, винаги ще има, просто в наши дни имат смелостта да си признаят, вместо да раждат залудо за да не се цепят от стадото.

# 181
Ох , аз имам едно дете, много си го обичам , но ги разбирам тези жени. Това понякога си е съсипия на здравето - бременност, кърмене, 2 години активно будуване , бебешки рев - неприятен! , никакво спокойствие дори един сандвич да изядеш , откъсване от професията, лишаване от свобода... Ами разбирам ги тези мадами. Аз не искам да повтарям този тежък период. Балерините получават удовлетворение , те го правят за себе си. Майката прави всичко за детето си , то да е удовлетворено. И жертва себе си за детето си. Има огромна разлика.

Ами страхувам се, че си попаднала в "капана на майчинството", както често се случва с първото дете. Микс от криворазбрана саможертва и липса на организация и способности. Съвсем нормална ситуация, от която тръгват митовете колко страшно и ужасно е майчинството.

Балерините го правят за изкуството. Сигурна съм, че за да станат професионални, са минали далеч отвъд зоната на личното удовлетворение и в зоната на "мразя го, но ще го правя!"
Лишаване от свобода...айде де, да не излежаваш присъда:)

Скрит текст:
А това, че щяли да са нещастни...имай предвид, че човек си сменя светогледа. За нула време от детемразка може да се калибрира мадамата и после да ходи да проповядва колко е хубаво. Всъщност честичко така става. Наистина съвсем малко са жените, впримчени в майчинство- а ако имат професия и пари и са толкова печени, ще се организират, ще делегират и ще минат леко. Във всеки случай по-леко, отколкото ако на 50 изведнъж решат, че не искат да изпуснат това усещане и че на младини са сглупили...е тогава вече наистина ще е неприятно и трудно ще делегират някои аспекти.

# 182
  • София
И това е ако предположим, че ще получи секс - а ако мацката се усети като нашата съфорумка, то ще си остане само със загубеното време и пари.
Не вярвам такива будали да има, ама свят широк, кой знае.

Ма в днешно време никой не черпи друг ... дори от мен са чакали да почерпя  #Crazy Или пак опира до моя късмет  Joy

# 183
25-те лева са само за мероприятието, а след това нали ще излезе и ще похарчи нещо и за черпене, освен това ще трябва да инвестира доста часове време.

Да, но тогава започва да мрънка, че жената си търси спонсор. А е нормално мъжът да бъде кавалер, да плати вечерята, да изпрати жената с такси до тях, точно както е нормално да ѝ държжи палтото и да ѝ придърпа стола в ресторанта. Но не - това са излишни разходи, той Ганьо, Банчо или Росен е отишъл за секс и трябва да си го получи, не иска да глези никоя жена с внимание. А от друга страна се смята, че жена, която веднага дава секс, е боклук и аз вече почвам да се чудя тия чудаци какво точно искат. Не става то така - аз имам деца и съответно искам жената да не иска, а и да няма, защото пък съм стиснат и не ми се харчи по чуждо. Не знам коя ще е тая глупачка, която да обслужва сексуалните нужди на някакъв стиснат и застаряващ егоист, при това безплатно. Малоумна освен.

# 184
Знам го това: "Мразя го, но ще го направя!" - занимавам се с подобна дейност , но не мога да го сравня с будуването и стреса около малко дете, хем го давам лежерно. Тъй де , уважавам мнението ти , няма да спамя по зададената тема.  Peace

# 185
Подкрепям написаното от Янечек на 100!

# 186
И това е ако предположим, че ще получи секс - а ако мацката се усети като нашата съфорумка, то ще си остане само със загубеното време и пари.

Ма в днешно време никой не черпи друг ... дори от мен са чакали да почерпя  #Crazy Или пак опира до моя късмет  Joy

Не е късмет, излъчване е малко или много според мен. Ако се държиш като дама не им й хрумва да се отнесат неджентълменски . Никога не ми се е случавало на мен лично да ме оствят да си платя сметката, камо ли пък да черпя по първоначални срещи. Предлагам разбира се, никой не ми е длъжен, но не се приема просто Simple Smile

# 187
Големи сте шматки - гледането на дете не е обслужване на миризлив и шумен биоробот, а е грижа за живота. Това гадно бебе ще проходи, ще проговори, ще стане истински човек, при това най-любим на света.

# 188
  • София
Не знам коя ще е тая глупачка, която да обслужва сексуалните нужди на някакъв стиснат и застаряващ егоист, при това безплатно. Малоумна освен.
С това не съм съгласна .. така казано се самопричислявам към друга група дами, неплащащи данъци. Не искам да ми плаща нито таксита нито вечери .... постоянно ... За мен е по-важно да ме уважава, обича и пр., но не предимно финансово. Малко трябва да излезнем от света на материално-сексуалния интерес.
В Норвегия където ми се налага да пътувам по работа да ти задържат вратата, за да минеш не е приемливо и се счита за обида към жената. Не го приемам и им правя забележки на колегите, а те го приеха вече като културна особеност. Даже ми се радват, когато изискам някакви подобни жестове. Но жените им го считат за обида.  Peace

# 189
  • София

Не е късмет, излъчване е малко или много според мен. Ако се държиш като дама не им й хрумва да се отнесат неджентълменски . Никога не ми се е случавало на мен лично да ме оствят да си платя сметката, камо ли пък да черпя по първоначални срещи. Предлагам разбира се, никой не ми е длъжен, но не се приема просто Simple Smile

Имах предвид онези от бързите срещи Wink С "нормални" и на мен не ми се е случвало  Laughing

# 190
Daredevil, да разбираме ли, че ако мъжът плаща вечери и таксита, то непременно иска да спи с въпросната дама?

# 191
Ако един мъж не предложи да ми плати сметката и да ме изпрати, за мен той не е кавалер, а циция. А ако му се свиди, значи е ужасен човек и не искам нищо общо с такъв. И това не е материален интерес, а знаци. Това, че мога да си позволя сметката и таксито, не означава, че не искам мъжът да ме поглези. А ако той не може да си позволи да плати една вечеря и едно такси, къде е тръгнал изобщо?

# 192
  • Sofia
Имах предвид онези от бързите срещи Wink С "нормални" и на мен не ми се е случвало  Laughing
   Е, значи би следвало да си направим извод що за мъже ходят по такъв тип "срещи". Laughing

Подкрепям на 100% думите на Янeчeк. Peace

# 193
Имах предвид онези от бързите срещи Wink С "нормални" и на мен не ми се е случвало  Laughing
   Е, значи би следвало да си направим извод що за мъже ходят по такъв тип "срещи". Laughing

Подкрепям на 100% думите на Янeчeк. Peace

+1 явно са си съмнително удоволствие бързите срещи.

# 194
  • София
Daredevil, да разбираме ли, че ако мъжът плаща вечери и таксита, то непременно иска да спи с въпросната дама?
Твърдо нье!

Общи условия

Активация на акаунт