"Никого не искам да засегна, но едно от нещата, които никога не съм разбирала е, жена, която не иска да има дете. Честно! Приела съм, че има и такива, но винаги съм си го обяснявала с дълбоки психологически травми от детството. А за тази дама, която и на сватбата й не иска да присъстват дечица, ами тя си има право, но ми е жал за нея, а донякъде и за партньора й."
За последните поколения- не искат деца, щот' още са млади, гледали са много филми и са си повярвали колко са специални и уникални, та не може тяхната особа да падне толкова ниско, че да гледа деца. А мъжете от това се възползват с кеф- от тяхна страна въздишат облекчено, че няма да ги "вържат" с деца, та затова пускат комплименти каква е отворена и не-закостеняла мадамата. И така до зарязването и подмяна с по-хубаво модел.
Абе който както го възприема, за теб битовизми, за друг ужасии. Аз пък съм за такива мадами - по-добре като не ставаш за майка, да не се мъчиш и ти и потенциалното дете, отколкото зорлем да раждаш заради социален натиск и после всички да са нещастни в резултат. А пък що реши, че ще има църковен брак въобще, не знам, а на диджея му се плаща да казва или не казва, каквото двoйката реши в крайна сметка, това са Non issues.
Хайде да не характеризираме поколенията на едро, винаги е имало жени, които не искат деца, винаги ще има, просто в наши дни имат смелостта да си признаят, вместо да раждат залудо за да не се цепят от стадото.
Или пак опира до моя късмет
С "нормални" и на мен не ми се е случвало