как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 678
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 200
Напротив, въобще не са най-лесната плячка 40-45-годишните мъже за 30-35-годишна жена. Точно тогава ги удря втори пубертет и им се струват дъртички 30-35-годишните, пък и почти всички вече имат деца, та не бързат особено да се размножават пак. Ако все пак искат да се размножават, се насочват към жени под 30. Жените на 30-35 ги използват като любовници.
Мисля, че Сийка е по-права в случая. Тези мъже трябва да са достатъчно заможни, за да им обърне внимание жена под 30 год. Ако са най-обикновени ненаживели и ненаиграли се, ги омотават точно 30-35 годишни жени. И колкото и да не им се дондурка бебе, докато изпращат абитуриенти от първия си брак, по-младата жена иска и тя да се отчете и скоро ги виждаш да бутат количка.

# 1 201
Мисля, че Сийка е по-права в случая. Тези мъже трябва да са достатъчно заможни, за да им обърне внимание жена под 30 год. Ако са най-обикновени ненаживели и ненаиграли се, ги омотават точно 30-35 годишни жени. И колкото и да не им се дондурка бебе, докато изпращат абитуриенти от първия си брак, по-младата жена иска и тя да се отчете и скоро ги виждаш да бутат количка.

Дори и така да е, защо жена на 30-35 да пропуска основна група от нейните връстници, сред които има достатъчно без деца и все още намират техните си наборки за ставащи, за да обръща внимание на някакви обикновени 40-45-годишни, ненаживели се, без високи доходи, на които голяма част от доходите им ще отива за издръжка на вече съществуващите деца?

# 1 202
 Че то на 30-35 свободните мъже са задължително без "багаж"/деца ли?
 И какви точно мъже се търсят около тази възраст, щото то или ще да е някой "заклет ерген" евентуааааално кариерист, или точно мъж с "багаж" излязъл сравнително скоро от връзка. Щото те тези качествени мъже в тази именно възраст се "разграбват" най-бързо - хем се предполага, че се е наживял и ще му се иска да "свие гнездо", хем вече има някаква стабилност и не "хвърчи от ден до пладне", хем е още привлекателен и за 20-годишните, хем и за тези на 30, хем и за тези нагоре...
 Та както и да го мисля наистина започвам да вярвам, че на жена на 30+ й е най-трудно да си намери "Мъжът" - не за друго, а защото жените на тази възраст обикновено са достатъчно зрели, за да знаят какво точно искат и не достатъчно... "отчаяни" (макар и да не е най-точната дума), за да не са готови да правят компромиси

# 1 203
Там е работата, че поколението мъже на 30-35 не са заклети ергени. Сега на тази възраст нормално за първи път стават родители. Тези, които вече имат багаж, в повечето случаи още не са се разделили (ако въобще ще се разделят), щото все още са им пресни браковете/семейните съжителства. Поколението 40-45 са ставали бащи за първи път 10 години по-рано от поколението 30-35 и на 40-45 вече са с 20-годишни бракове/съжителства или са разведени.

# 1 204
Скрит текст:
Скрит текст:
Дори и така да е, защо жена на 30-35 да пропуска основна група от нейните връстници, сред които има достатъчно без деца и все още намират техните си наборки за ставащи, за да обръща внимание на някакви обикновени 40-45-годишни, ненаживели се, без високи доходи, на които голяма част от доходите им ще отива за издръжка на вече съществуващите деца?
Тя не, че целенасочено ги пропуска, може просто да няма такива в обкръжението си, или пък с наличните да не става заварката. И ако случайно някой 40-45 годишен я заухажва и тя е на зор, може и да се вземат.

# 1 205
  • Sofia
Че то на 30-35 свободните мъже са задължително без "багаж"/деца ли?

За 35-годишните чак не знам, но познавам изключително много на брой мъже точно на 30, защото самата аз съм почти на толкова – в това число, мои приятели от детството, бивши съученици, колеги от университета, познати от професионалната сфера и т.н. (говорим буквално за стотици хора), и са единици, ама наистина единици, тези, които вече са сключили брак и имат или очакват деца. Да не споменавам, че повечето дори си нямат сериозни половинки и изобщо не говорим за върли кариеристи или wanna-be заклети ергени, а за съвсем нормални хора, с редови професии и обикновен социален живот. Повечето, като че ли, вече са почнали да се озъртат за партньорка, с която да създадат семейство, но не им личи да са приритали от нетърпение, не ми изглеждат никак отчаяни и силно желаещи да наденат брачния хомот. Whistling При жените положението е горе-долу идентично, с може би една идейка по-голям процент на сериозно обвързаните / омъжените / създалите поколение. Peace

# 1 206
Там е работата, че поколението мъже на 30-35 не са заклети ергени. Сега на тази възраст нормално за първи път стават родители. Тези, които вече имат багаж, в повечето случаи още не са се разделили (ако въобще ще се разделят), щото все още са им пресни браковете/семейните съжителства. Поколението 40-45 са ставали бащи за първи път 10 години по-рано от поколението 30-35 и на 40-45 вече са с 20-годишни бракове/съжителства или са разведени.
Нормално стават бащи за първи път на децата на дълготрайните си партньорки, или вече имат поне по едно дете, или са си заклети ергени. Аз затова питах какви мъже се гледат, защото е много важно какво е правил този мъж от 20 до 30+ - едно е да е бил в сериозна връзка връзка, която се разпаднала по някаква причина, друго е никога да е не е имал такава ( под "сериозна връзка" разбирам и съвместно съжителство поне една година)

# 1 207
Нормално стават бащи за първи път на децата на дълготрайните си партньорки, или вече имат поне по едно дете, или са си заклети ергени. Аз затова питах какви мъже се гледат, защото е много важно какво е правил този мъж от 20 до 30+ - едно е да е бил в сериозна връзка връзка, която се разпаднала по някаква причина, друго е никога да е не е имал такава ( под "сериозна връзка" разбирам и съвместно съжителство поне една година)

Това поколение мъже масово около 30 се замисля за сериозни връзки и дълготрайни партньорки. Жените малко по-рано, но обикновено не преди 25. Считат се за млади, търсят поне някаква умерена финансова стабилност, а не да се наврат да правят семейство под покрива на родителите, защото не могат сами да се справят.

# 1 208
 За жените съм съгласна, но не и за мъжете - те или вече са си намерили половинка до това време и по някаква причина не им се е получило и са с някакъв "багаж" дори и само емоционален, или са си хора, които си държат на личната свобода, комфорт и т.н. и тепърва ще се учат на "заедност". Не че съвсем няма изключения, но са доста рядко 

# 1 209
Последните 2 страници станах разногледа от цифри Crazy

# 1 210
  • Sofia
За жените съм съгласна, но не и за мъжете - те или вече са си намерили половинка до това време и по някаква причина не им се е получило и са с някакъв "багаж" дори и само емоционален.

Че то, по твоята логика всички сме с емоционален багаж. Кой може да се похвали, че не е имал поне една неуспешна връзка? Да не говорим, че повечето хора (независимо дали мъже или жени) в 21 в. сме имали поне по 2-3 "сериозни" връзки, преди да срещнем "единствения" / "единствената". Peace

# 1 211
 Е да де, всички сме с някакъв емоционален "багаж" - въпросът е какъв точно Simple Smile Щото е важно какво точно се търси и какви компромиси може да се направят, защотоооо мъж на 30+ с успешна кариера,собствен дом, готов да вложи време и енергия за сефте в сериозна връзка и съответно семейство и деца, при това мил, привлекателен и каквото още се сетиш, си е... най-апетитния хап за повечето жени и надали ще се задържи дълго "на пазара"

# 1 212
Е да де, всички сме с някакъв емоционален "багаж" - въпросът е какъв точно Simple Smile Щото е важно какво точно се търси и какви компромиси може да се направят, защотоооо мъж на 30+ с успешна кариера,собствен дом, готов да вложи време и енергия за сефте в сериозна връзка и съответно семейство и деца, при това мил, привлекателен и каквото още се сетиш, си е... най-апетитния хап за повечето жени и надали ще се задържи дълго "на пазара"

Не се задържат дълго на пазара качествените, но точно в тази възраст масово се пускат на пазара и са много. Повечето мъже на 30 все още нямат собствен дом, ако не са им приписали или са наследили нещо. И съвсем охотно си гледат към жени на подобна възраст, които са също толкова апетитни - вече стабилизирани в работата и потенциални вносители на половината доходи в евентуалното семейство, все още добре изглеждащи и фертилни. Българският мъж е свикнал да теглят ярема заедно с него, много лесно ще предпочете на тази възраст някоя, която ще допринесе не само с готвене на мусака за СИО-то.

# 1 213
 До някъде съм напълно съгласна с теб, но само донякъде - жените на тази възраст не са напълно равностойни на мъжете на тази възраст. И аз съм фен на малките разлики, но мъж на тази възраст може да избира в далеч по-голям диапазон, отколкото жена на същата възраст. И все пак авторката търси мъж и със собствен дом, та пак идва въпросът с какво може да се направи компромис

# 1 214
До някъде съм напълно съгласна с теб, но само донякъде - жените на тази възраст не са напълно равностойни на мъжете на тази възраст. И аз съм фен на малките разлики, но мъж на тази възраст може да избира в далеч по-голям диапазон, отколкото жена на същата възраст. И все пак авторката търси мъж и със собствен дом, та пак идва въпросът с какво може да се направи компромис

Всъщност в приблизително еднакъв диапазон избират - мъжете гледат и към малко по-младите, жените и към малко по-възрастните, та се компенсират нещата. Авторката каза, че търси мъж, който може да си осигури сам покрив над главата, дори и на квартира да е. Т.е. да успява да си плати квартирата и останалите си разходи, за да може, ако двойката си обедини доходите, да стигат и за ипотека.

Общи условия

Активация на акаунт