На море в Турция - тема 43

• 137 724
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
Има ли промяна в цените от днес?

Нашата няма, но и от сайта не са променили датата - седи си 31.03.2016 г.  Peace

# 61
Има ли промяна в цените от днес?
Цените ще бъдат коригирани в следващите дни от ТА . В Бг. ,не може да очаквате в следващия ден след приключване на РЗ да бъдат сменени цените. Имайте търпение. И без това новите  цени ще важат до края на месеца,така че има време за размисъл за тези които нямат резервации.

# 62
За Идеала в Мармарис има увеличение от ранните записвания до 30.03. Ние резервирахме през Емералд и сега са променени с 250 лв. нагоре за ранни до 15.04

# 63
В Дорис още не са опреснени, но гледам Идеала с едни ниски цени... Казвам ниски, защото! Декември се колебаехме между него и 4* хотел. Имаше разлика, в Идеала беше по-скъпо. Предпочетохме да дадем повече пари за тамошни екскурзии и капарирахме 4 * хотел. Сега тези месеци гледам, макар и с левчета, 4* поскъпва, а Идеала е станал по-евтин сигурно със 100лв . Сега е на цена, която имаше четиризвездния през декември! Не знам на какво се дължи, хем малко ме е яд, хем се утешавам, че не е на хубаво драстично поевтиняване и услугите ще са на друго ниво. Така ми е по-леко уж....

# 64
Не знам колко е по-евтин, но ние го избрахме, защото за деца до 15 е безплатно. Сегашната цена на възрастен за датата, за която ние резервирахме 20.05 е 687 лв., така че не знам къде гледаш, но на мен не ми се вижда чак толкова евтино. Да, има и 4* с по-висока цена и то доста по-висока, но едва ли са от сега тези хотели с такива звезди, та от там да съдим и за качеството на Идеала. Живот и здраве като отидем ще разкажа. Дано всичко да е ОК. По това, което прочетох от разказите на ходили преди нас, останах с впечатлението, че е хубав хотел.  Sunglasses

# 65
Може ли да ми кажете точно за кой хотел говорите?
И изобщо препоръчайте ми моля хотел в Мармарис. Става въпрос за края на юли.
Въобще не се ориентирам кое е изгодно и кое - не.
Била съм веднъж там в Блу Бей или нещо подобно беше.
Сега обаче почивката ще е семейна, с деца и т.н

До сега оглеждах Бодрум, но нещо май скъпо ми идва там.

# 66
О да, определено и нашата ТА похвали на фона на всичките им предложения Идеала и Пашата. Лек акцент върху Идеала, ако сме можели да си го позволим. Снощи разгледах цените в Емералд - бяха по-високи в двата хотела за съответната ни дата на заминаване спрямо цените на нашата ТА. Не знам защо така...вероятно в качеството и удобството по време на път се различават...Сегашната цена в Дорис за 03.06. в Идеала е 618лв, докато в 4* Паша - 625лв. Декември като резервирах 4* беше 610лв, Идеала има няма 100 лв над тази сума беше.
В крайна сметка най - важното е да останем доволни от почивката и да се приберем живи, здрави и щастливи! Hug
Карамел`, говорим за 4* Pasa beach hotel  и 5* Ideal prime beach  в Мармарис. Вторият е първа линия със сигурност, първия май и той. Пашата много мои познати похвалиха, в ТА наблегнаха на Идеала и Пашата като най-добри за цените си. Иначе то и аз не съм сравнявала много кое било изгодно. Слушах мнения на близки, от къде са най-доволни. Много мнения се припокриха и резервирахме.

# 67
  • Бургас

Не знам на колко години са децата, но имай предвид, че в Мармарис няма хотели с кой знае какви атракциони. За деца бих ти препоръчала хотелите към Ичмелер - Марти Резорт, Мармарис Палас и Клуб Тюрбан. Може да погледнеш и Орка Лотус Бийч. Те са с по-голяма територия, по - уединени и с добър рейтинг. Само да ти обърна внимание, че плажът на Мармарис Палас е на платформа, но има пързалки, хубав детски кът и въжени мостове горе между дърветата, което е много готино като изживяване. Хотелите, особено Палас,Орка и Тюрбан са разположени и сред борова гора, което е голям плюс ако ще почивате през юли.

# 68

Идеал Прим бийч. Ние ще сме за първи път в Мармарис, така че не мога да помогна много. На първа страница има описания на много от хотелите, може би от там ще се ориентираш. И аз ще помоля по запознатите с Мармарис да споделят мнение както за хотела, така и за допълнителните екскурзии. Как е по-добре да си закупим допълнителни екскурзии - с посрещащата фирма или от местна и коя от екскурзиите си струва да се посети.

# 69
  • Бургас

Идеал Прим бийч. Ние ще сме за първи път в Мармарис, така че не мога да помогна много. На първа страница има описания на много от хотелите, може би от там ще се ориентираш. И аз ще помоля по запознатите с Мармарис да споделят мнение както за хотела, така и за допълнителните екскурзии. Как е по-добре да си закупим допълнителни екскурзии - с посрещащата фирма или от местна и коя от екскурзиите си струва да се посети.
На първа страница има информация за екскурзиите. Определено е по-евтино да резервирате при местна агенция. Ние ползвахме услугите на Били - изселник от България, съответно говори български и е много готин. Агенцията му е Yagna travel. Намира се 200 метра като подминеш търговски център Blue Port ако вървиш в посока Ичмелер към центъра. Агенцията е на отсрещния тротоар на един ъгъл.

# 70
А да питам за този Били, че много често го споменавахте в стари теми. Малко глупаво, ама всяка седмица ли предлага "стандартните" екскурзии по река Далян и до Памуккале? Че ако не заявя на нашата ТА, че искаме екскурзии да не си останем без.

# 71
Много ви благодаря  Hug
Аз се ориентирах към Мармарис понеже вече съм ходила и ми хареса, но липсата на пързалки определено ще е минус. Детото ми е на 6 едното, другото на 1, но смятам бебето да не го взимам, защото едва ли ще издържи автобусна програма.

# 72
  • Бургас
Много ви благодаря  Hug
Аз се ориентирах към Мармарис понеже вече съм ходила и ми хареса, но липсата на пързалки определено ще е минус. Детото ми е на 6 едното, другото на 1, но смятам бебето да не го взимам, защото едва ли ще издържи автобусна програма.

Има пързалки.
По принцип в самия Мармарис има аквапарк, но той не е към хотел.

Били прави екскурзиите всяка седмица. Не знам дали някои не ги прави всеки ден, а други и през ден.

# 73
Много ви благодаря  Hug

Има пързалки.

Били прави екскурзиите всяка седмица. Не знам дали някои не ги прави всеки ден, а други и през ден.

Извинявам се за глупавия въпрос, но Били и Брендан ( Bülent Brendan Marmaris) който има страница във фейсбук, за един и същи човек ли става въпрос?

# 74
  • Бургас
Много ви благодаря  Hug

Има пързалки.

Извинявам се за глупавия въпрос, но Били и Брендан ( Bülent Brendan Marmaris) който има страница във фейсбук, за един и същи човек ли става въпрос?
Да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт