На море в Турция - тема 43

• 137 713
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
И аз благодаря за изясняването, че Били и Брендан е един и същ човек. Аз намерих Yagna travel във фб и направих запитване. Дано получа отговор.

# 76
Как е по-добре да си закупим допълнителни екскурзии - с посрещащата фирма или от местна и коя от екскурзиите си струва да се посети.
Миналата година бях в същата чуденка. Прочети няколко страници напред и назад. Има отговори на въпросите ти.

# 77
Как е по-добре да си закупим допълнителни екскурзии - с посрещащата фирма или от местна и коя от екскурзиите си струва да се посети.
Миналата година бях в същата чуденка. Прочети няколко страници напред и назад. Има отговори на въпросите ти.

Благодаря! bouquet

# 78
  • Варна
Ekскурзиите само на място.ТА които ги организират са десетки и винаги на по ниска цена.Например на пристанището в Бодрум , Мармарис или където и да е можете да си наемете лодка или да се включите в екскузия от 10 до стотици евро .
Публикуваха резервациите за майските празници : Турция - 60 000 , Гърция 120 000 и като се сложат многото свободни пътувания и хората които ходят по поне 5 000 имоти притежание на българи , картинката се изяснява.Ясно и разбираемо е , че хората се страхуват и тези на които не им пука са в пъти по малко от минали години.И ние оставихме всичко за последния момент.

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 08:02 от peterky2002

# 79
  • Paradise
Може ли да ми кажете точно за кой хотел говорите?
И изобщо препоръчайте ми моля хотел в Мармарис. Става въпрос за края на юли.
Въобще не се ориентирам кое е изгодно и кое - не.
Била съм веднъж там в Блу Бей или нещо подобно беше.
Сега обаче почивката ще е семейна, с деца и т.н

До сега оглеждах Бодрум, но нещо май скъпо ми идва там.

Като неколкократно почивала в Мармарис бих ти препоръчала хотелите от веригата Grand Yazıcı Hotels - Club Turban: http://www.grandyazicihotels.com/en/club-turban-marmaris, Club Marmaris Palace: http://www.grandyazicihotels.com/en/club-marmaris-palace-marmaris, Mares: http://www.grandyazicihotels.com/en/mares-marmaris.

Имат градина, пързалка/и, има басейни, на първа линия са.
От изброените само в Марес не сме били.

# 80
  • Beyond the Frontiers
Може ли да ми кажете точно за кой хотел говорите?
И изобщо препоръчайте ми моля хотел в Мармарис. Става въпрос за края на юли.
Въобще не се ориентирам кое е изгодно и кое - не.
Била съм веднъж там в Блу Бей или нещо подобно беше.
Сега обаче почивката ще е семейна, с деца и т.н

До сега оглеждах Бодрум, но нещо май скъпо ми идва там.

Като неколкократно почивала в Мармарис бих ти препоръчала хотелите от веригата Grand Yazıcı Hotels - Club Turban: http://www.grandyazicihotels.com/en/club-turban-marmaris, Club Marmaris Palace: http://www.grandyazicihotels.com/en/club-marmaris-palace-marmaris, Mares: http://www.grandyazicihotels.com/en/mares-marmaris.

Имат градина, пързалка/и, има басейни, на първа линия са.
От изброените само в Марес не сме били.

Бих добавила Marti, Ideal prime, и един по-скромен Marmaris resort deluxe - настаняване в къщичките.

# 81
 Веригата Eftalia Hotels в Alanya/ популярна не само  у нас / започна да изгражда новия си хотел( 7 по ред) в добре познатия район Turkler . Категорията ще е 5 * .  Peace
Предвижда се да отвори врати през 2017г. за началото на летния сезон.

# 82
Я да попитам,някой беше споменал в предишната тема че в Ефталийте ще има изненада за гостите тази година Thinking Малко да повдигнем завесата а  Mr. Green?
Ми той Иво и във ФБ само дразни и нищо не казва, но обеща че април щяло да се разбере - има няма още няколко дни  Thinking  А за нас до септември, вече ще е преминала еуфорията

За какво става въпрос???Иво да каже ако има нещо интересно,защото и ние се двоумим за този хотел.

# 83
  • Русе
Я да попитам,някой беше споменал в предишната тема че в Ефталийте ще има изненада за гостите тази година Thinking Малко да повдигнем завесата а  Mr. Green?
Ми той Иво и във ФБ само дразни и нищо не казва, но обеща че април щяло да се разбере - има няма още няколко дни  Thinking  А за нас до септември, вече ще е преминала еуфорията
За какво става въпрос???Иво да каже ако има нещо интересно,защото и ние се двоумим за този хотел.
Ами той вече каза. Предполагам, че това е изненадата newsm78
Веригата Eftalia Hotels в Alanya/ популярна не само  у нас / започна да изгражда новия си хотел( 7 по ред) в добре познатия район Turkler . Категорията ще е 5 * .  Peace
Предвижда се да отвори врати през 2017г. за началото на летния сезон.

# 84
  • Beyond the Frontiers
Не е това Simple Smile

# 85
ох успокои ме, че не е това, че то по-скоро си е гадно  - около хотела ти да е строителна площадка ooooh!

# 86
Има ли някои от вас да пътуват за Кушадасъ на 30.05 със собствен транспорт, евентуално да пътуваме заедно, естествено не с неговата кола  Grinning. Ние ще пътуваме от Стара Загора

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 11:57 от danj

# 87
Здравейте!
Има ли някой с пресни впечатления от Marti Resort в Мармарис?
Направили сме резервация за там за началото на май... но последните отзиви в tripadvisor взеха да ме притесняват..  newsm78
Трябва естествено да се има в предвид, че сезона тепърва започва, но толкова оплаквания от храната не ми звучат добре..  Thinking
Четох някъде, че собствениците са се сменили миналата година и може оттам да идва проблема..  newsm78

# 88
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!
Има ли някой с пресни впечатления от Marti Resort в Мармарис?
Направили сме резервация за там за началото на май... но последните отзиви в tripadvisor взеха да ме притесняват..  newsm78
Трябва естествено да се има в предвид, че сезона тепърва започва, но толкова оплаквания от храната не ми звучат добре..  Thinking
Четох някъде, че собствениците са се сменили миналата година и може оттам да идва проблема..  newsm78

Извън сезон е, малко гости има, няма как да има изобилието като в топ сезон.

# 89
Здравейте,има ли почиващи във Веноса -Дидим от 13 май.

Общи условия

Активация на акаунт