"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 893
  • 563
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Ох, да бе .

# 166
Добре де, само на мен ли Рачков и Зуека са ми супер забавни и никога няма да ми омръзнат? Като гледам колко ги плюете. А чалга майтапите ми бяха смешни, а не дразнещи.
Аааа,неее-и на мен никога не ми омръзват.Че то ако не са те -шоуто няма да е същото,всичко им позволявам  Laughing

# 167
  • Пловдив
Низамов трябваше да си остане ментор, Светльо сам участник, Милица да я няма и всичко щеше да си е на мястото.

Точно. Светльо го имах за отявлен лигльо, но той се справя по-добре от Жоро.
И да вземат да го махнат Фреди от бутона най-сетне. Ми не може да бъде имитиран и точка. Иначе дуета се справи прилично, ама ... не съвсем. Бижy, и на мен на Жорж Ганчев ми заприлича. Иначе подкрепям Фънки - избягахме от образа на Милко Калайджиев.
Поли обаче беше страхотна.

# 168
Таз тъпотия с двугласието дори не заслужава да се ядоса човек. Искаше да ги похвали нещо Дони, ама каза едно голямо няма нищо.
Но Хилда не пропусна изражението "горе на черешата" hahaha ... Чист възторг, ама за какво, Ма hahaha , чак пък толку.

# 169
  • through the wormhole
Днес разчитаме само на Геро за пародия. Laughing
Ааа,Оррлин прекрасно пародира гръцката амазонка  Laughing
Вярно, много бързо го забравих, ама то е защото като Геро втори няма. Laughing

Добре де, само на мен ли Рачков и Зуека са ми супер забавни и никога няма да ми омръзнат? Като гледам колко ги плюете. А чалга майтапите ми бяха смешни, а не дразнещи.
И на мен.

Чакам с нетърпение имитацията на Хю Лори от двойника му. Whistling

# 170
Днес разчитаме само на Геро за пародия. Laughing

Ааа,Оррлин прекрасно пародира гръцката амазонка  Laughing
Ооооооооо и Орлин, толкова дървен беше, а има усет за танц..... Дали пък няма вътрешни правила за поне две пародии  на концерт newsm78 smile3503 smile3521

Стискам палци на Калин!

# 171
Низамов трябваше да си остане ментор, Светльо сам участник, Милица да я няма и всичко щеше да си е на мястото.

newsm10

# 172
  • София
Орлин ми беше много странен.

# 173
  • Sliven, Bulgaria

И на мен са ми супер забавни Simple SmileНе могат да ми омръзнат

# 174
  • Луната ни пази
И на мен, макар че не съм фен на чалгиите. Просто се разтоварвам..
Калин защо го гримираха, да бяха му сложили само едни лещи, достатъчно щеше да е!

# 175
Вярно Калин е копие на Хю Лори на външен вид

# 176
Ооу, идеално го докарва Калин, и гримът е добър, о, чудо hahaha .
Що са му лещи на Калин? Светлоок е.

# 177
Има прилика - да.

# 178
Че Калин без грим прилича повече на Хю Лори! Сега това какво е?! Направили са го на Джефри Дийн Морган...

# 179
Ама много е хубав този Калин.   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт