"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 681
  • 563
  •   1
Отговори
# 510
  • София
За мен потресаващи в чалгата са текстовете, а не точно музиката, но мнения разни.
Като добавим и визията на изпълнителките, и жалките им гласови данни...картинката се попълва.

# 511
При мен е музиката. Полудявам и дори не искам да чуя текста  Mr. Green

# 512
Всеки има правото да си слуша каквото музика си хареса.
На мен също не ми допада чалгата , ни музика, ни текст. Не е музиката, която ще ме накара да се отпусна или да се забавлявам.  Peace

Толкова не я понасям, че не ходя на банкетите на работата. Дори на последния студентски празник не отидох. Ясно ми беше какво ще слушат.
По тази логика тези които не харесваме този тип музика не трябва да ходим по сватби и кръщенета, защото на които от тези мероприятия да съм ходила познайте какво се слушаше.  Mr. Green

# 513
Не е казано, че някой някъде не трябва да ходи. Просто всеки си има различни виждания.
Аз, например, не отидох на бала си именно по тази причина - нямаше как да изтърпя толкова много чалга, а при все, че съседния клас беше пълен с турци-паралии ми беше ясно какви точно мазни и гадни неща ще се пускат.
Не е като да не ходя в заведения, в които се пуска подобна музика, но поне там се разнообразява и с други, не толкова дразнещи стилове Peace

# 514

По тази логика тези които не харесваме този тип музика не трябва да ходим по сватби и кръщенета, защото на които от тези мероприятия да съм ходила познайте какво се слушаше.  Mr. Green

Всеки си решава сам за себе си как ще реагира
Явно съм голям антифен на чалгата  Mr. Green

Не че не ми се е случвало да ми се налага да я изтърпя, но не издържам много дълго.

# 515
  • Пловдив
...
Дядо Хаджия - за мен, ако не чиста  чалга, то много близо до нея  е Слави Трифонов, а той досега се е падал 3 пъти - на Къци, на Азис и сега на дуета.

По принцип Слави не ми е любимец, но лично аз не съм на мнение, че всичките му песни са чалга.
И аз не смятам, че всяка музика с етноелементи е чалга. Нито пък всичко в поп-фолка. Аз не слушам нито едното, а за моя радост и не съм била на събития в които да има чалга. Но брат ми и приятелката му харесват Глория и по Коледа с тях гледахме концерта й, е не беше толкова лошо. Оттогава си дадох сметка, че не е редно да слагам всички в поп-фолка под общ знаменател. Няма как да си я пусна сама, но вече разбрах че някои от песните мога да ги слушам.

# 516
Не слушам поп-фолк, но и не слагам всичко под общ знаменател. Чак пък да не отида на бала си заради евентуално пусканата музика там  newsm78
Слави и компания (според мен) правят етно поп и фолк, в никакъв случай не и чалга в общоприетия смисъл.
В този ред на мисли не смятам, че в предаването пускат чалга, по-скоро си правят шеги на гърба на продуцента, който е афиширал недолюбването си към този стил музика.

# 517
Винаги е имало и винаги ще има музика за долницата, това не ми пречи и не ме ядосва. Това, което дразни е прокарването на тази простотия като мейнстрийм, някаква значима художествена проява, едва ли не, каквато тя, явно не е. Толкоз. Вкл. и СлавиТУ. Ето, например, напън на Азис да пее в зала България (преди време), ами има си мярка за някои неща... не може, където ядеш, там да се*еш, нали.
Па с'я на барт'чедката Минка на сватбата, какво друго да очаквам, освен микса на Модърн Токинг и Бони М, следван от три пъти Бяла роза, ХХХ (замести с най-актуалната певачка) и Глория за престиж.

# 518
  • София
За мен потресаващи в чалгата са текстовете, а не точно музиката, но мнения разни.
Като добавим и визията на изпълнителките, и жалките им гласови данни...картинката се попълва.

newsm10

# 519
  • sofia
Винаги е имало и винаги ще има музика за долницата, това не ми пречи и не ме ядосва. Това, което дразни е прокарването на тази простотия като мейнстрийм, някаква значима художествена проява, едва ли не, каквато тя, явно не е. Толкоз. Вкл. и СлавиТУ. Ето, например, напън на Азис да пее в зала България (преди време), ами има си мярка за някои неща... не може, където ядеш, там да се*еш, нали.
Па с'я на барт'чедката Минка на сватбата, какво друго да очаквам, освен микса на Модърн Токинг и Бони М, следван от три пъти Бяла роза, ХХХ (замести с най-актуалната певачка) и Глория за престиж.

Ето така мисля и аз! Много насериозно се взеха чалгарите! Едно време, поне вкарваха хумор. А и бяха по...социални: Пирамиди, фараони..еееей! Joy

# 520

Ето така мисля и аз! Много насериозно се взеха чалгарите! Едно време, поне вкарваха хумор. А и бяха по...социални: Пирамиди, фараони..еееей! Joy

Забрави и системите - 442  Joy

Имам усещането, че шоуто в понеделник няма да е много интересно. Чакам само с нетърпение да видя Геро.
Как не го понасях досега, ама в това предаване само на него се радвам. Толкоз е огромен, че ми е интересно да му видя превъплъщенията  Mr. Green

# 521
  • София
Геро никога не съм го харесвала, но тук ми е смешен. Развеселява ме с превъплащенията си.

# 522
  • Испания
Не слушате чалга, а? А откъде знаете тези песни?   Tired Outta Joint

Чакам с нетърпение понеделник.  Party

Както писах миналата година, все се надявам и в България да направят детски вариант на шоуто. В Испания беше много забавно.

# 523
Преди няколко години пътувах с маршрутка - да ви кажа, доброволно или не  доста чалга или поп-фолк или както там му се казва, песни чух. От както смених вида транпсорт, познанията ми в жанра рязко намаляха  Wink

Аз забравих половината кого ще имитират. Геро ми е интересен, образите му винаги са доста пародийни, но може би защото го прави със старание, не ме дразнят, а ми е симпатичен.

# 524
  • Испания

Аз забравих половината кого ще имитират. Геро ми е интересен, образите му винаги са доста пародийни, но може би защото го прави със старание, не ме дразнят, а ми е симпатичен.

Ето там е ключът от палатката.  Joy И на мен ми е симпатичен, макар че имах доста резерви към участието му.

В интервюто му по Нова каза: "Забавлявайте се бе, хора, така, както се забавляваме ние! Това е шоу за забавление. Не приемайте сериозно нещата в него!"

И е абсолютно прав.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт