MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 267
  • 401
  •   1
Отговори
# 210
японско с удоволствие бих, но за 50 години само веднъж съм имала удоволствието да опитам, но пък от японец, дълго живеещ тук... знам лидали не епобългарил нещо  Laughing

Стискам палци за Георги довечера.

С домашната пица се справям доста добре, не ми е от най-здравословните, все пак е с бяло брашно, колбас и купен кашкавал. Моля да дадете изпитана рецепта за хубави хапки на фурна  Hug

так а  ги правя, печени, остават сочни. http://pep-4o.blogspot.bg/2015/04/blog-post_16.html  Тайна е в бързото печене на силна Т* да несе изсушават.

# 211
Японска кухня съм яла в Япония и въобще не ми хареса. Години наред се мръщех на всичко, приличащо на японските ястия. Наскоро проядох суши, но така ли иначе нашенското е доста променено от това, което бях яла там - сега ми харесва. Но като гледам шеф Михалчев, май ще се пробвам да дам втори шанс на японската кухня - нещата му изглеждаха много вкусни, а скаридите в темпура задължително ще ги пробвам.

# 212
  • sofia
Като цяло съм доста задръстена откъм храна...Не ям нищо що пълзи, или е...лигаво. Скариди само почистени и без "очички". Та, Михалчев ме ужасява. hahaha

# 213
Първата загадка отпадна - казаха им за кого готвят предварително

# 214

С домашната пица се справям доста добре, не ми е от най-здравословните, все пак е с бяло брашно, колбас и купен кашкавал. Моля да дадете изпитана рецепта за хубави хапки на фурна  Hug

так а  ги правя, печени, остават сочни. http://pep-4o.blogspot.bg/2015/04/blog-post_16.html  Тайна е в бързото печене на силна Т* да несе изсушават.

Ще ги пробвам задължително  Hug кетчупа ти и домашния кашкавал са ни любими вкъщи  bouquet

Детското парти започва  Laughing

# 215
  • на село
Определено децата обичат пици и спагети, съдя по моите, вече поотраснали деца  Grinning

# 216
 Simple Smile  Laughing Съби му намериха роля

# 217
Евгени не играе почтено в случая
Много низко е това.

# 218
  • София
Много предвидими планове.

Но Евгени е стратег, хареса ми  Mr. Green

# 219
Харесвам много Евгени, но това не беше честно  Naughty

# 220
На Евгени постъпкатта не ми хареса. Но пък успя да обърка противника.

# 221
Подцениха децата според мен.
П.с Мойто не яде спагети, от пиците само една единствена в една конкретна пицария.

# 222
  • София
Проблемът с децата е, че наистина са много индивидуални и капризни Simple Smile

Кюфтета с доматен сос моите няма да ги очароват.

Цветно руло, готина идея.

# 223
Ох, какъв е бонбон дъщеричката му  Grinning

И още 16 бонбона - сладури

# 224
Ох, какъв е бонбон дъщеричката му  Grinning
Много е сладка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт