MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 272
  • 401
  •   1
Отговори
# 300
  • Майничка
И млечни кремове много деца не харесват. Може би, ако бяха украсили мъфина с кафяв и бял шоколад и шаренко, а сметаната - отстрани, щеше да е още по-удачно.

За рулото - мисля си, че вариант на бисквитена торта с шоколадов крем /не нишестен, естествено/ би бил по-печеливш десерт.

# 301
  • София
То и кремове не всички обичат, особено пък с плодове.

Можеха да спретнат едни мини бургери.

# 302
Торта бих спретнала аз, шоколадова.

# 303
  • София
На Севда вече не мога да й гледам "сълзливите" манджи........ Не мисля, че приема хормони. Хормоните са ако е в инвитро процедура, която й предстои, поне доколкото разбрах от интервюто. Ама може и да греша. Не съм доктор но съм била пациент с такъв проблем. И по принцип съм много толерантна със  "сестри по съдба" обаче тази ревла ми идва в повече ooooh!

То и аз не съм доктор и не съм много наясно с тези процедури - слава Богу не съм имала нужда да се запозная с проблема. Но пък бях в подобно положение месец-два след раждането - все на сълзи ме избиваше - и за хубаво, и за лошо. Затова си мисля, че може да има намесени хормони. Иначе нямам обяснение как й се плаче за всяко нещо.   

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 23:56 от Reinа

# 304
  • София
При Калоян беше жилата. Но си беше пълен малшанс, защото тя се видя чак когато шефовете разрязаха, тоест той не е знаел.
Аз останах с впечатлението, че Михалчев от месото на Събин хапна и каза, че горчало, но сега се замислям, че по-логично е загорял лук да горчи.  newsm78

# 305
  • Варна
Сега изгледах и аз.
Севдето наистина е много емоционална, но много ми идва. Съжалих, че готви. Вместо да ми действа отпускащо и развлекателно предаването тя ме кара да спра да го гледам. Напряга ме...
Съби се очакваше вече да си ходи, но очаквах и тя да си тръгне. Нали много държаха на корона-е, само тя нямаше.

За малките няма нужда са пиша-те бяха прекрасни!

# 306
  • София
Очаквах Мая да направи зашеметяваща шоколадова торта, а то грозно руло. Моите деца това биха оценили подобаващо.

# 307
  • София
Освен на Севда и на Георги май не му стана короната, но поне стоеше изправена.

Абе изплюе ли някой от шефовете хапка храна - няма как да остане играч!

# 308
  • Варна
Да, и това. Не трябваше само Съби да си ходи. Отделно вече е и втори сезон и както ние така и от тях очакваме да имат по-високи критерии.

# 309
Исках тази седмица да си тръгне Севда, но уви ...
Като е толкова емоционална да пие нещо за успокоение преди снимки. Не е нужно всички да й гледаме увисналата и трепереща устна, в комбинация с плувнали в сълзи очи и при критиките, и при похвалите. Да не говорим, че и за нея самата вероятно тези оценки са голям стрес, без значение положителни или отрицателни.
Радвам се, че червените спечелиха. Не вярвах, че ще успеят, но се проявиха като борци Peace
А децата бяха големи сладури. И е факт, че попаднаха на добрички и ящни такива. Аз и сега съм злояда, а на 6 не бих пробвала нищо от основните Laughing

# 310
  • Велико Търново
Хубав епизод...децата винаги ме радват, бяха страхотни сладури с  техните коментари Simple Smile
На мен не ми хареса менюто и на двата отбора, на червените - с една идея по-добре. Рулото на Мая вече сте го коментирали - не ми изглеждаше добре, много сладко - както каза едно от децата. Моята дъщеря например всякакви сметани отгоре ги маха - прекалено е. За пикантните кюфтета и леко лютивия сос - да не коментирам, с какъв акъл  ooooh! да им бяха бучнали по една люта чушка за разядка...
Според мен, Събин си беше за отпадане - не познава много продукти, не знае много техники - няма как да избута до финал. Харесва ми Весела - стегна се момичето, последователна в плана си и с добър резултат, дано продължава така и занапред.

# 311
Този сезон фиаското много прозира Simple Smile Не помня кого подлъгаха, че е уж изгонен, но си личеше как и той си знае, че не е...Освен това много ме съмнява отбор, в който дори има и родители, да сложи люто в храната. Не го вярвам.
Много добре режисирано и нагласено предаване. Лоши актьори Simple Smile

# 312
Забелязала съм, че когато има отборна игра, оценяващите по-често гласуват според последното им предложено ястие. В този ред на мисли - снощи, т.нар. цветно руло беше отвратително. Изглеждаше като излязло от сладкарски цех, от преди 10 години.
Също за доста дразнещо намирам, че голяма част от участниците са с етикет "безработен", а кой знае колко от тях всъщност готвят. Като например Мая - нали тук се установи, че всъщност прави торти.
Но след снощи, за мен не е никаква сладкарка.

# 313
  • Пловдив
Мен също ме изуми идеята за лютива храна в детско меню. Аз не съм спец в кулинарията, но дори аз се сетих вчера, като приготвях пиле лютика, да не прибавям и лютата чушка, която препоръчват из рецептите. Ами и аз имам дете на 6 и половина в къщи и си знам, че това няма да го яде, дори да е просто леко пикантно само.

# 314
  • София-Младост
На децата първото, което ми хрумна, че можеше да приготвят е сладолед...уви не чух подобно предложение дори.
 chef

Общи условия

Активация на акаунт