MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 314
  • 401
  •   1
Отговори
# 285
На Севда вече не мога да й гледам "сълзливите" манджи........ Не мисля, че приема хормони. Хормоните са ако е в инвитро процедура, която й предстои, поне доколкото разбрах от интервюто. Ама може и да греша. Не съм доктор но съм била пациент с такъв проблем. И по принцип съм много толерантна със  "сестри по съдба" обаче тази ревла ми идва в повече ooooh!

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 23:29 от Kristinnnnn

# 286
  • Пловдив
Искам да попитам разбра ли се кой е блога на Йоана, че ви изпуснах този сезон?

# 287
http://kitschnegg.eu/blog/ но има съвсем малко рецепти Във ФБ има страница https://www.facebook.com/kitschandegg/

Значи Георги не се поучава от грешките си.

# 288
  • Варна
Калоян имаше жила май, не Георги, но не съм много сигурна!

# 289
  • Русе
Непочистената ципа май беше на Калоян.

# 290
  • Sofia
Две капризни деца вкъщи и ето че съм познала печелившата комбинация днес- пилешки хапки на фурна и мъфини  Joy
Много ми е симпатична Севда, но наистина този рев вече е прекален, трябва да се опита да се успокои.

# 291
Да ме прощава Мая, но рулото не изглежда вкусно

+1

Исках Севда да отпадне, но уви.

# 292
Много приятен беше епизодът тази вечер. Започнаха да ни разкриват способностите на повечето участници. Много симпатични са ми всички и ...... Севда не ме дразни ...... по никакъв начин, напротив, съчувствам ѝ и я разбирам. Такъв е подходът ми към всеки участник!  Grinning Grinning Grinning

Лека вечер!  Grinning Grinning Grinning

# 293
Непочистената ципа май беше на Калоян.
Да моя е грешката, май наистина беше Калоян.

# 294
На Калоян беше жилата, както и нещо имаше непочистено май по морковите му, не чух добре.
На Георги не помня какви му бяха забележките.

# 295
  • Ямбол
...
Исках Севда да отпадне, но уви.
И аз, но не отпадна. Спаси я месото. Да вземе да го хапне, пък може и да ѝ се нормализират емоциите.

И моля ви, няма дума "чиний".

# 296
На Калоян беше жилата, както и нещо имаше непочистено май по морковите му, не чух добре.
На Георги не помня какви му бяха забележките.
На Георги бяха доста големи морковите

# 297
  • Майничка
Kristinnnnn, това е оксиморон Mr. Green
.... пишещи грамотно хора, незнаещи кога се пише И и Й.....

Май пиратската стратегия на Евгени изяде главата на отбора им. Не се знае дали евентуална пица в менюто на противниците им би имала успеха на пилешките хапки.
Добра преценка на Лъчо - независимо че н`ам кой си бил родител, той не гледа по-далеч от собствените си деца. Един сервитьор винаги е в по-изгодна позиция за определяне на средностатистическия вкус.
Десертът на сините беше не като за деца, а като да ахнат родителите на тези деца.

# 298
Беше ясно, че отборът на Лъчо ще спечели. Пилешки хапки, картофки, мъфини.. на мен ми се дояде, какво остава за дечицата.
 Mr. Green

Ако другите бяха направили пица или хамбургери, ей тогава щяха да се конкурират.

# 299
  • Ямбол
Десертът можеше да е някакъв шарен млечен крем с плодове. Тия кексове, пардон мъфини, не всички деца ги харесват.

Общи условия

Активация на акаунт