MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 286
  • 401
  •   1
Отговори
# 270
  • Ню Йорк
Тая севда сега насила ли ще я бутат  newsm78

# 271
Логично решение за Събин. Явно ревлата ще я бутат до край

# 272
Събин ми беше забавен поне... Многострадалната Геновева ме дразни и се надявах да си ходи вече...

# 273
  • София
Изтъркаха се с тея лъжливи изгонвания, въобще не им повярвах този път.
Иначе съм доволна, другият път може Севда да си тръгне, че ми стана много трудна за гледане.

# 274
  • София
Логично отпадане на Събин.
Весела много ми хареса - не е вече притесненото момиче от преди, по-самоуверена и спокойна е.
Чинията на Калоян изглеждаше най-добре.
Започва да ми става жал за Севда. Мисля си, че тези сълзливи изблици може да се дължат на някакви хормони, които приема /нали се борят за бебе/.

# 275
Събин си тръгна- заслужено
Весела започва все повече да ми харесва.Не се огъва ,не се предава .Браво
Когато започна формата тук всички или почти всички симпатизирахме на Севда.
Сега честно ви казвам предпочитах тя да си тръгне пред Събин макар че той си го заслужаваше елиминирането
Предпочитам да чувам викове " Мачкай"  от колкото да гледам постоянно рев и сополи
Севда досега винаги беше спасявана от елиминационна битка и днес се яви за пръв път
Хем не се справи добре ,хем орева света
Не я виждам на стрес тест

# 276
Логично отпадна Събин. И как само се изгавриха с Калоян.
А Весела ми става все по симпатична и забележима. Как спокойно си работи без да се шашка като Севда примерно и всичко и се получи.

# 277
Брюкселското зеле му изяде главата на Събин

# 278
  • София
Това е лабилна нервна система на Севда! Не може да го контролира, но не е за телевизия тя, факт, ако не е "Лична драма".
Добре, че си замина Събин. Как го докара горчивия вкус на месото, така и не разбрах. Чак да го изплюе Михалчев!  Confused

# 279
  • Тра-ла-ла
Предпочитам да чувам викове " Мачкай"
Това е демоде. Еволюира в "Газиии"  Joy
Тая Севда верно е ужасна ревла. Сигурно и в реалния живот е такава. Тъжна е - реве, радва се - пак реве ooooh!

# 280
Предпочитам да чувам викове " Мачкай"
Това е демоде. Еволюира в "Газиии"  Joy
Тая Севда верно е ужасна ревла. Сигурно и в реалния живот е такава. Тъжна е - реве, радва се - пак реве ooooh!

А тъкмо щях да питам какво изрева доктора че не разбрах
 Joy Joy Joy

# 281
Добре, че си замина Събин. Как го докара горчивия вкус на месото, така и не разбрах. Чак да го изплюе Михалчев!  Confused

Събин не разбрах месото ли му беше горчиво или лукът беше прегорил?

# 282

точно. Надявах се като предната седмица двама да отпаднат и сълзливата Севда да е втората. То голям рев, долната и устна все виси пък.......  Кой имаше непочистена ципа на месото? Не видях Събин, или ...?
Това за децата - намерили са те добри деца. Моите като малки не ядяха нито пица, нито паста - каквато и да е, нито сосове на кюфтета. Добре, че вкусът се променя......

# 283

точно. Надявах се като предната седмица двама да отпаднат и сълзливата Севда да е втората. То голям рев, долната и устна все виси пък.......  Кой имаше непочистена ципа на месото? Не видях Събин, или ...?
Това за децата - намерили са те добри деца. Моите като малки не ядяха нито пица, нито паста - каквато и да е, нито сосове на кюфтета. Добре, че вкусът се променя......

Георги ,мисля

# 284
Кой имаше непочистена ципа на месото? Не видях Събин, или ...?

Георги ,мисля

Пак ли? Не си взима урок явно и много се шашка - а го смятах за един от фаворитите

Общи условия

Активация на акаунт