MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 283
  • 401
  •   1
Отговори
# 255
В миналият сезон една Диляна и един Петър все не бяха правили разни неща. Сега повече от половината не са пипвали голяма част от продуктите - затова явно шефовете показват повечко, за да не опропастят напълно продуктите.
Хайде Севда ревна  - оффффф.

# 256
  • София
Ох, Севда много лабилна бе, няма запис с нея на който да не плаче, много неприятно за гледане.

# 257
  • София
Не ми е неприятна Севда. Просто е лабилна. Но и един Георги се оказа не толквоа стабилен вчера,

Весела ми харесва вече как се нахъса, браво!

# 258
Оооо хлапенцата са страхотни сладури

# 259
  • София
На Калоян и учудващо на Събин изглеждат най- добре чиниите. Само на Севда не е добре, защото падна, трябваше да го резне малко от долу, за да се задържи.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 23:12 от koikoii

# 260
Според мен Севда тепърва ще реве повече
Като застане пред журито очаквам плувнали очи и тресяща се брадичка
Дано поне успее да си представи ястието без сълзлив глас
Не ми е неприятна Севда. Просто е лабилна. Но и един Георги се оказа не толквоа стабилен вчера,

Весела ми харесва вече как се нахъса, браво!
Твърде лабилна ,прекалено става
Как ще ръководи сама ресторант ако е такава ,как ще се справя с всички възникнали проблеми
Какъв авторитет ще си изгради ако има подчинени
В тази работа не трябва лабилност

# 261
Най-накрая и аз си намерих любимец този сезон. Това е малкият бонбон, който чушка вече е опитвал и не му е харесало.  Joy

И как можаха да сложат тоз син крем върху десерта? Не са ли гледали предишният сезон, където шеф Ангелов сериозно набива канчето на Аврам, че синьо никога, никога, ама никога не се слага в чиния - убивало апетита...

# 262
  • София
Не само, че без да искат копират един от друг, но и нарочно искат да го правят - Елизабет "там месят кайма и ние трябва да правим кюфтета" - тзи хора знаят точно 5 рецепти на кръст  ooooh!

Ама как ще направиш лют сос и пикантни кюфтенца за деца!

То и тя кога се обади да каже, че менюто било скучно - точно като бяха приготвили всичко за печене.  Rolling Eyes
За лютото и пикантното и аз страшно се учудих с кой акъл го направиха така.

# 263
  • София
Е, аз не казвам, че с лабилност се управлява ресторант, но определено не ми е неприятна Севда. Чувствителността й може да се дължи и на друго.

# 264
Менюто за децата - очевидно не съм дете, защото щях да се мръщя на всичко - мразя руло и сметана. Кюфтенцата люти, хапките изглеждаха недопечени

Агнешкото - от това, което дадоха, единствено на Калоян ми хареса как се справя и как му изглежда чинията.

# 265
  • София
Весела ми изглежда по-слаба, когато коментира. Чудна работа...

# 266
Оф, не мога да понасям такива ревли ooooh!. Бих я изгонила само заради това.

# 267
  • София
Ееее, досега я съжалявах Севда, но да плаче и от похвалата, малко в повече ми идва.

# 268
Е, не - не ми пука колко е чувствителна - това нон стоп циврене е непоносимо - все пак гледаме МШ, не Лична драма

# 269
по дяволите...за малко да се отървем

Общи условия

Активация на акаунт