Звездни компромати - 280 част

• 95 471
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Със сигурност не са му такива краката. На предната страница пуснах скорошна снимка - не изглежда така. И по другите му снимки гледам, явно тази е излязла така, по-различна. Даже има бая здрави крака, мускулести.
Това са последните му пуснати снимки, там много добре се виждат здравите му крака  Peace
Скрит текст:

Даже на третата снимка има по-здрави крака от половината футболисти.  Rolling Eyes
Хъшпъпи, за моя и твоя наслада за окото.  Grinning

Не са я. Тая снимка с "най-красивата" омъжена българка ( ooooh!) нещо не е наред, обработвана ми се вижда. И толкова изфабрикувана история, барем името му да беше написала правилно. "24 часа" се излагат да публикуват такива измишльотини.
Роналдо ме кефи как си е повдигнал шортИчките, да не би да изпуснем колко е як  Laughing. Има какво да покаже, обаче такова поведение от мъж ми е нелепо.

# 136
  • Ямбол
Само дето семейството й отрече достоверността на филма. Казаха, че бил преекспониран да изглежда твърде трагично, а реално Ейми не била толкова зле.
 newsm78

Естествено, че така ще кажат.Те са доста "виновни" за състоянието на дъщеря си.
Ама най-добре гледай филма ако имаш време, наистина е добър.
Ако това не е зле.. не знам кое е, тя просто изчезва като човек и най-накрая умира.
Страда от булимия, наркозависимости и алкохолизъм. Ментално и физически изпразнена.

И за да не е спам.
Robert Pattinson ги превръща в хомосексуални явноMr. Green И двете са му бивши.

Shia LaBeouf с Mia Goth/по слухове годеницата/ и майка си отиват на Великденски брънчMr. Green

Сега забелязах, че има тату на дясната ръка. Какво е? Някоя фенка има ли, да даде инфо?

# 137
Някои от звездите са доста видоизменени.  Simple Smile

От Патинсън и аз бих сменила резбата! Close

# 138
  • Пловдив
Някои от звездите са доста видоизменени.  Simple Smile

Селин Дион не бих я познала Laughing

# 139
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сергей Полунин, Vogue Hommes April 2016
Скрит текст:

# 140
# 141
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Устата и е много смешна, иначе хубаво девойче.

# 142
На мен ми кифлее! Понякога не мога да ги различа, коя Есмер, коя Николета. Еднообразни са до немай къде с това копиране една от друга! Да копират от Гуен Стафани, Фърги, Рийз - доказани стилове, красота, качества, а те приличат на коне във физиономиите! Sick

# 143
# 144
Новото протеже на Тимбърланд ще снима клип в БГ през Април.

https://www.facebook.com/MilaJ/photos/a.383209261716867.77560.37 … 361958551/?type=3

И 2 пъти BULGERIA написали... Много са зле тия  ooooh! 

# 145
  • bad@ss
Брей, и на мен ми харесва Жабка на последната снимка.
Ако не се хлепеше толкова много...

# 146
 Като момиченце е Есмер.

# 147
Новото протеже на Тимбърланд ще снима клип в БГ през Април.

https://www.facebook.com/MilaJ/photos/a.383209261716867.77560.37 … 361958551/?type=3

И 2 пъти BULGERIA написали... Много са зле тия  ooooh! 
И други грешки има, един от немските градове е написан също грешно, може печатна грешка да е.

# 148
Статия и снимки от руската сватба, за която стана въпрос наскоро, с участието на Джей Ло и Енрике Иглесиас.
http://www.marieclaire.com/culture/a19587/russian-oligarch-wedding/
Коментарите оставям на вас, че сте по - добри.

# 149
Как е възможно да изсипеш толкова много пари и резултатът да е хипер-мега-гига кичозна сватба...

Общи условия

Активация на акаунт