Звездни компромати - 280 част

• 95 485
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
  • София
След джофрите, сега и това ли  ooooh!
Направо m.a.s.t.i.q. да беше, за благозвучност.
Дано Маги да чете тук, има време да си преименува марката  Joy

# 721
Ще преименува, но на "Злобни глигани"  Twisted Evil

# 722
Ще преименува, но на "Злобни глигани"  Twisted Evil
И да почне да продава анцузи, че нямах плочки като бременна, не качих, а свалих килограми, но качих като родих.

# 723
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Майката с плочките надали ги е направила като бременна, че да я упреквате, че си вредяла на детето Peace

# 724
 На детето сигурно не вреди.
По- скоро е възможно да навреди на по-млади и неопитни, бременни момичета, които биха могли да се юрнат да вдигат щанги, да правят коремни, или да подскачат като обезумели с цел - плочки по време на Бременност, или цел - не вдигане на нито едно кило по време на бременност и селфита на полу плосък корем в инстаграм. Тези, които никога не са спортували не следва да започват с това точно в тези девет месеца.
 Смятам, че не е особено светъл пример, те всъщност са няколко като гледам. Едната, май последната, аз я следя в инстаграм, спортува от 100 години жената и намирам, че прави всичко с мярка, за нея тази и форма си е нещо нормално, но за милиони други не е. Ето, за мен, примерно, и като небременна е трудно да подържам плочки, ако бях сега бременна и на 20, като нищо да се метна на някой клон за кофички, или да се нагъна за коремни.

# 725
  • Tам през Атлантическия океан
Майката с плочките надали ги е направила като бременна, че да я упреквате, че си вредяла на детето Peace
Чудя се как професионални спортистки не продължават да си тренират  Whistling  да не загубят форма и тренинг  ?!  Thinking

Всички тези бременилки с плочки го правят от Егоцентризъм и не не им пука за бебето , а за лайковете и колко ще им цъкнат. 

Има къде по-щадящи упражнения за бременни които искат да поддържат тонус и форма.
Има не малко спортистки върнали се в спорта след като са родили , интересно те дали са тренирали като луди докато са били бременни ?

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 00:56 от Desss

# 726
  • София
Да, с две ръце съм зад написаното от Десс Wink Няма сила на земята, която да ме убеди, че кикбокса и вдигането на тежести са най-подходещите упражнения за бременни #Crazy #Crazy

# 727
Има не малко спортистки върнали се в спорта след като са родили , интересно те дали са тренирали като луди докато са били бременни ?
Скоро гледах един клас на Кралския балет отпреди няколко години, Мара Галеаци разгряваше редом с останалите танцьори с корем поне седми месец. Какви арабески правеше само, божествени! Надали усилието е било по-малко от това да вдигнеш някоя и друга гиричка.

п.п. моя приятелка ходеше на спининг и йога почти до края на шестия месец, с лекарска благословия

# 728
Скоро гледах един клас на Кралския балет отпреди няколко години, Мара Галеаци разгряваше редом с останалите танцьори с корем поне седми месец. Какви арабески правеше само, божествени! Надали усилието е било по-малко от това да вдигнеш някоя и друга гиричка.

п.п. моя приятелка ходеше на спининг и йога почти до края на шестия месец, с лекарска благословия

Разбира се че има такива жени  Grinning
но не го документитат и барабанят  Crazy

Приятелката ти до 6 месец , показаната селфърка до края.
Едно е да подържаш форма ,друго е да ваяш мускули по време на бременност  Crazy
едно е да вдигаш гирички , друго е щангички.

# 729
Не знам, Десс. На мен ми изглежда мускулите да са изваяни дълго преди бременността. Просто не си е сменила тотално режима жената само защото е бременна.
Аз например не спортувам и няма да се хвана да спортувам тепърва като забременея, но ако съм го правила преди това и спортът не застрашава детето, не виждам защо трябва да си променям навиците. Ми то тогава излиза егати наказанието да си бременна- не прави това, не прави онова, това не може, онова не може ... а не ми изглежда да е така, съдейки по бременните около мен.

# 730
Ако недай си Боже жена преживее спонтанен следващият път знаеш как се променят навици .

То това като раждането в домашни условия с дули  Sunglasses едни имат късмет , други не предприемай този уж минимален риск.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 02:21 от Desss

# 731
И ходенето на ток е риск при бременност, но като гледам малко са тези, които го критикуват така настървено както тази жена с преса. Освен това почти всички бременни го практикуват.

А домашното раждане е не просто риск, а в 90% от случаите престъпление.

# 732
Ок , Джой  прави си измислени  сравнения колкото искаш  Wink
не ми се спори  Wink

Износи едно , две деца с корема си (така ли се казваше  Laughing ) и тогава ми говори за не променяне на навици. 

На селфката други неща и са приоритет ,  надушила ниша и с бременността си е направила чуден ПР  Crazy Добре че всичко на финала е завършило ОК  Peace постигнала си е целта + здраво бебче  Grinning

Имаше преди нея друга фитнес моделка с близнаци , при нея нямаше чак такива залитания , тя акцентира на връщането на формата си  след бремеността  Peace

# 733
О, Десс, тия грозни и груби намеци някъде другаде, моля Stop. Аз не съм тръгнала на никого да давам акъл, че да ме пращаш да ходя да раждам първо. И понеже не съм и износила детето под плочките (което не си направила и ти, пък колкото щеш да си износвала със собствения си неплочкест корем), не си и позволявам да пускам крайни епитети по адрес на кифлата. Да, кифла е, то се вижда от километри, но безотговорна и едва ли не убийца на детето си съвсем очевидно не е.

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт