На море в Поморие 2016

• 137 284
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Не съм била в Поморие от детските си години. Отчаяна съм, че не мога да се ориантирам на картата за плажове. Ще сме на ул. "Пазарска" до рехабилитационния център. Гледам, че пред нас не е плаж, а нещо друго. Къде са най-близките пложове? Помощ моля!  bouquet

# 151
Не съм била в Поморие от детските си години. Отчаяна съм, че не мога да се ориантирам на картата за плажове. Ще сме на ул. "Пазарска" до рехабилитационния център. Гледам, че пред нас не е плаж, а нещо друго. Къде са най-близките пложове? Помощ моля!  bouquet

Най- близо до там е Централният плаж , до  Калните бани и Грандхотел Поморие. Пеш около 10 минути.

# 152
Предложете хотел в старата част близо до плажа!

# 153
и аз утре ще съм в Поморие - като пристигна ще му мисля за настаняване  newsm78

# 154
Здравейте,съфорумци!
Много моля, дайте предложение за място/хотел в Поморие , където да отседнем (планувам една 10 дневна почивка за двама). Ето защо имам нужда от препоръките ви, ще се радвам да ги споменете с всички плюсове и минуси за съответното място! Simple Smile

# 155
регистрирах се само за да напиша едно мнение за оферта от грабо за поморие в комплекс salt lake
Предупреждение: ако не искате да си развалите почивката не купувайте ваучери за там
по телефона ни обясняваха помещение което представлява 2 отделни стай със спални и кухненски бокс в едната (апартамент за 4-ма) и на място се опитват да Ви убедят, че такова нещо никой не е казал и апартамента е студио с диван за 3-ма в студиото имаше 2 възглавници 2 хавлии, маса с 3 стола, 3 чинии, 3 чаши, а бе за 4-ма, но всичко е по макс 3 както и да се след големи скандали и отстояване на своето ни настаниха в помещението което уж не съществуваше, и никой не ни е обяснявал по телефона. но там в едната стая няма нито климатик нито телевизор а в офертата пише че има кабелна във всички помещения.
интернета работи точно 1 ден.

# 156
  • София
Хахаха, малко късно... И ние се прецакахме......Нашето си беше апартамент с 2 отделни стаи, но дотам с хубавото. Първо чакахме до 15 часа да ни настанят, при положение че по телефона обяснихме, че сме с две малки деца и обещаха в 13 да ни настанят. Телевизорът не работеше, абсорбаторът също,а там където готвех спяхме, просто там са едните легла. Чистачките са ромки, изобщо не идваха да чистят или идваха в 14.30, когато спим. Терасата беше голяма, но мноооооого мръсна, никой не си направи труда да я измете. Ако имах метла и лопата щях сама да си го свърша.  Tired
Иначе близо е до плажа, да, но беше мръсен и с много миди и камъни, затова ние ходихме на един малко по-далеч, но чист.

# 157
  • Някаде там
Жалко,че не сте случили на хотел
Дидка, къде е този по-чист плаж,че мисля да ходя за първи път на ПОморие тази година и събирам мнения

# 158
  • София
Ами мисля, че се води Източен и има син флаг за чист плаж. Намира се близо до хотел Съни бей.  Peace

# 159
  • Някаде там
Благодаря ти, Източния е доста дълъг. Затова те попитах

# 160
  • София
https://www.google.co.uk/maps/place/Sunny+Bay/@42.5591399,27.645 … 4498!4d27.6453274
Ето тази аст между Съни бей и надписа Централе плаж. Малко е малка свободната зона, но то навсякде е така. Ние ходехме рано на плаж и нямахме проблеми. Чисто беше морето, без водоасли, пясъка също беше чист.  bouquet

# 161
  • Някаде там
 Дидка, bouquet
Сега разглеждам квартири около този участък.

# 162
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не ходете и във Родос Хаус,в новия град.

# 163
Здравейте някой може ли да ми каже мнение за къща за гости Узунови? Благодаря!

# 164
не е гъчкано на плажа тази седмица ,места за настанявани има много съдейки по табелите ,кръчмите не са пълни има повече украинци от руснаци но доста по обеднели според местните  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт