На море в Поморие 2016

• 137 075
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
В старата част плажа е малък и хората са на гъсто. Но откъм заведения и изхранване е по-добре схоред мен. В новата част е по-обширен плажа...така поне споделят.
Ние бяхме в старата част на източния плаж.

# 586
  • Сливен
В старата част плажа е малък и хората са на гъсто. Но откъм заведения и изхранване е по-добре схоред мен. В новата част е по-обширен плажа...така поне споделят.
Благодаря.Четох нещо за "Жива " музика,там в старата част ли има или в новата?

# 587
Не мога до помогна. С малко дете сме...по заведения не сме сядали вечер...

# 588
В старата част ,сядахме на ресторант Перла с жива музика-супер е.За новата незнам

# 589
  • Сливен
Благодаря.Ще продължим да оглеждаме,а ако се спрем на нещо,ще пиша отзиви.

# 590
  • Сливен
В старата част ,сядахме на ресторант Перла с жива музика-супер е.За новата незнам
А,ако мога да попитам, Вие в старата част ли бяхте отседнали?Ние ще сме 3ма възрастни,търсим нещо с паркинг,евтин престой и храна по възможност ,и близо до плаж,може и на 300-400метра да е плажа.

# 591
  • Поморие

В новата част плажът е широк, но е къс, в старата част плажът е по-тесен на места, но е дълъг 2-3 километра. Отново качвам снимка на стария град и се вижда плажът. Квартири до самия плаж - по-голям избор има в стария град. Заведения с жива музика - стария град.

# 592
  • Сливен

Мн
В новата част плажът е широк, но е къс, в старата част плажът е по-тесен на места, но е дълъг 2-3 километра. Отново качвам снимка на стария град и се вижда плажът. Квартири до самия плаж - по-голям избор има в стария град. Заведения с жива музика - стария град.

Много ти благодаря,за информацията !!! Simple Smile

# 593
Плажове има навсякъде...
Имах напредвид,че един пише,северният плаж е по-широк,друг ,че южният е по-широк.Това ме обърка. И още един въпрос- къде е по-добре да си -в новата или старата част ,на града?
Ами то дори горе на снимката може да се види! отпред е източният, отстрани е северният. Южният не се вижда и той наистина е най-широк. Както писах и в другата тема той обаче е извън старата централна част на град Поморие. Т.е. ако търсите градска среда, развлечения, навалица , липса на места за паркиране, то избирате старата част, ако търсите зеленина, спокойствие, липса на навалица и заведения, то за Вас е новата част и то най-най-южната/около хотел Сънсет Ризорт/.

# 594
  • Поморие
Източният и северния плаж е едно и също нещо. Relaxed Истината е, че плажът е североизточен, а този който се вижда най-отпред на полуострова наистина е източен, но като бях дете го нямаше. Откакто построиха там първия малък пристан морето започна да изхвърля пясък и стана едно малко плажче. После се насипа изкуствено с пясък за да заприлича на плаж, но там морето изхвърля доста мидени черупки и мисля, че е малко по-дълбоко дъното. В интерес на истината не съм влизала там в морето и не мога със сигурност да кажа точно за този участък. Иначе районът е хубав и стария плаж е близо.

# 595
  • София
Фаталина е описала най-добре Поморие.

Който иска хубав и не пренаселен плаж отсяда в Новия град. Вярно, забавленията са оскъдни, т.е. спокойствието е в повече.

Който търси обратното, в допълнение с вятър и вълни отсяда в Стария град.

# 596
Фаталина е описала най-добре Поморие.

Който иска хубав и не пренаселен плаж отсяда в Новия град. Вярно, забавленията са оскъдни, т.е. спокойствието е в повече.

Който търси обратното, в допълнение с вятър и вълни отсяда в Стария град.
Морето е плитко доста навътре  в стария град. Вълните не са чак толкова плашещи.
То наистина всеки си решава, но ние бяхме в стария град, на една тиха уличка и всичко беше на една ръка разстояние. Шум от заведения не съм чула, но то  и няма из малките улички. Те са предимно на крайбрежната алея.

# 597
Отзиви за Марина Холидей има ли? На ОИ са и с анимация.

# 598
Мога само да кажа, че е до пътя Бс-Варна, т.е. ако Ви настанят в стая от към него вероятно ще бъде много шумно. Има голям зелен двор. В края на юни, минавайки покрай него видях, че има много деца. Възможно е да се ползва за лагери на деца. Сравнително близо е до южният плаж.

# 599
Мога само да кажа, че е до пътя Бс-Варна, т.е. ако Ви настанят в стая от към него вероятно ще бъде много шумно. Има голям зелен двор. В края на юни, минавайки покрай него видях, че има много деца. Възможно е да се ползва за лагери на деца. Сравнително близо е до южният плаж.

....и до Сънсет аквапарк. И много далече от всичко останало. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт