На море в Поморие 2016

• 137 062
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Някаде там
Привет от Поморие! Днес се настанихме в апартамент в кооперация зад хотел Съни бей. Може ли да ми препоръчате прилична закусваля и заведение в района.

# 616
  • Поморие
Закуски продават на т.н. Петте кьошета на края на ул "Поп Сава Катрафилов" и още 100 м нагоре има друга закусвалня пак на ъгъл. Не знам обаче, коя е по-добра.

# 617
И двете са добри. На кьошета има по-голям избор. На ул.Рибарска 1 се водят.

# 618
  • Някаде там
Благодаря, момичета. Ядохме в Орфей и Стария кей- много малки порци. В Стария кей пържените картофите бяха една шепа. Не бих повторила.

# 619
Защо не обядвате на Петте кьошета. Отдолу има нещо като стол - готвено. Точно до закуските, които са на ъгъла. Цените са приемливи - например пиле с ориз от порядъка на 3.50 лв., таратора беше 1.80, има голямо разнообразие от готвени ястия. Вземаш си с таблата и сядате навън - има маси под чадъри. Пробвайте, ако искаш...доколкото разбрах, сте някъде в района...

# 620
Закусвалнята на Петте кьошета е много зле. Не я препоръчвам! Купичките за супите са очукани, нащърбени по ръбовете  си личи че не са добре измити, също и приборите бяха мазни. Пилешката супа която си поръчах беше студена и така ми я дадоха...! е трябваше допълнително да си поискам да ми я стоплят в микровълновата.

След което пробвахме централната закусвалня, на гърба на общината. Е там нещата са доста по-добре има климатик вътре, може и отвън да се седне, няколко дена се хранихме там и не съм имала притеснения от нещо, супите са добри, даже и рибена чорба правят. А пилешката беше пълна с мръвки. Но като цяло храненето е малко приблематично в Поморие, навсякъде се опитват да ти пробутват полуфабрикати и качествена сготвена храна трудно може да се намери.

А за тези които обичат сладко бих препоръчала сладкарница "Парфе"
https://www.google.bg/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x40a6bd6188eb71ff … KHVXwAV8Qpx8IbjAK
Невероятно МАЛИНОВО ПАРФЕ!
Взех си за вкъщи, само защото местата и обстановката не са особено предразполагащи, но иначе парфето си заслужава.

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 12:34 от svetlika

# 621
Не съм съгласна с горното мнение. Много си е добре закусвалнята на Петте кьошета, по обед е постоянно пълно и стават опашки дори. Виж чинии хич не съм заглеждала, не държа на кристални съдове и сребърни лъжици. Но готвеното си е съвсем нормално и избора хич не е малък. Хранихме се всеки ден там и нито сме повръщали, нито сме имали р...стройство.
Как пък не ще се подпътя чак до общината, само защото чиниите им били по-Убави...в най-големия пек в 12ч.

Бяхме отседнали на Рибарска, който е ходил, знае, че морето е на две крачки...след плаж само хвърляхме един душ и слизахме да обядваме по чехлички, както се казва.

Заведението работи вечер до 23ч., та ако е било студено яденето, значи е поръчано вечерта - нормално е да изстине. На обед обаче всичко е топло, даже свършва бързо и вадят други неща...

За сравнение ресторантите на Крайбрежна са с двойни цени от тези в закусвалнята. И се чака да ти го донесат. Тук сядаш веднага - за гладни като нас си беше идеално.

Две поредни години се хранихме там, нямам забележки. Удобство и съвсем приемливи цени - това е водещото за нас.

# 622
Здравейте, моля за мнение. Търся квартира (апартамент) за 4 възрастни и 2 деца близо до центъра и до плажа там. Примерно някъде до Интерхотел Поморие. Ще съм много благодарна за отзиви от места, където сте били. Благодаря предварително!

# 623
в тази част съм виждал много табели за свободни апартаменти -стаи в нета няма да ги намерите но отивате на място и което ви хареса ходя от 10 г в тази част от града

# 624
в тази част съм виждал много табели за свободни апартаменти -стаи в нета няма да ги намерите но отивате на място и което ви хареса ходя от 10 г в тази част от града
Аз точно за това питам за координати за място, където сте били и ви е харесало

# 625
Добре си помислете дали ще тръгнете така на сляпо. Веднъж направихме тази грешка, да търсим на място и резултата- спахме в колата, защото просто нямаше свободни места.

# 626
Там няма плаж мисля. Той се пада по-вдясно...или има някакъв много малък.

Две поредни години търсим и намираме на място квартири. Избор има. Тази година даже избирахме между 4 налични варианта, намерени все на място там сутринта в 8ч.

# 627
  • София
http://www.midiaresort.com/ - този комплекс е между Поморие и Ахелой - някой ако има мнение за него?

# 628
Рейтингът му във Визит е доста нисък. Цените за 2 възрастни с 2 деца в нашия случай не ни устройват. Доста са. Иначе ми харесва на външен вид.

# 629
Добре си помислете дали ще тръгнете така на сляпо. Веднъж направихме тази грешка, да търсим на място и резултата- спахме в колата, защото просто нямаше свободни места.
Точно за това питам за места, където сте били. Искам да е близо до центъра. Има плаж, но е по-встрани от хотела. Няма да тръгнем на сляпо, точно защото с нас ще има и деца. Иначе ако бяхме сами за нас не е проблем

Общи условия

Активация на акаунт