На море в Поморие 2016

• 137 234
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Дайте идея за забавление вечер за 10г момче, или някъде да го заведа където да му е интересно.

# 271
  • Пловдив/София
Здравейте,дали някой има впечатления от хотел "Зевс"?
Четох различни отзиви,но някой от вас,ако има лични впечатления ще бъда благодарна да сподели.

# 272
Здравейте,дали някой има впечатления от хотел "Зевс"?
Четох различни отзиви,но някой от вас,ако има лични впечатления ще бъда благодарна да сподели.

Минавали сме край него вечер на път към центъра...отвън изглежда добре. По средата се пада между плажа и центъра, даже е по-близо до центъра май...

# 273
  • Пловдив/София
Да,аз също съм го виждала отвън и като цяло ми допада,но за впечатления от престой в него се интересувам.
Благодаря ти все пак  bouquet!

# 274
Съжалявам, не мога да помогна...
На мен ми дай удобно легло и широчка стая, близост до плаж и друго не търся по принцип.
Стаите не се ли виждат отвътре как изглеждат в интернет? newsm78 Важното е да е удобно според мен, какво друго те притеснява?

# 275
  • Пловдив/София
Ще бъда сама с дъщеря ми / 8г./ и ми се иска да имам по-детайлна информация  Mr. Green.
Направила съм резервация с настаняване на полупансион,храната ми е интересно дали е ок,и такива неща ...

# 276
Ами добре....едва ли ще й пука на нея какво точно има в стаите, ама знам ли...плажчето не е много близо, с това ок ли е тя?
Дано някой се включи с реални отзиви...

# 277
  • Пловдив/София
Стаята не ме притеснява,само да е чисто,ние така или иначе няма да се застояваме в нея  Grinning.
За ходенето до плажа,не е никакъв проблем,не е далече...абе надявам се да сме ОК. Ако намеря и къде да паркирам,ще е чудно.

# 278
Мнения за хотел Регата? Изглежда добре, намира се на хубаво място. Ако някой е отсядал там, моля да сподели впечатления.

# 279
Къде мога да видя програмата на лятното кино?В нета нищо не откривам.И още 2 въпроса-интересуват ме разписанията на корабчето (това за кратка разходка,не за цял ден "Капитан кук" и на влакчето?
Предварително благодаря,момичета  Heart Eyes

# 280
За киното - в сайта на община Поморие пробва ли?

Корабчето вечер в 20ч тръгва, през деня-нямам идея.

Влакчето /те са две всъщност поне/ са на 20 минути грубо казано...Много духа на тях обаче, ако е вечер...предвидете си горна дреха, особено за дете Peace Моя така настина и още същата вечер почна да кашля след такава разходка...

# 281
  • ГОре на черешата...
Кино няма, снощи проверяваха мъжете - никакви афиши няма, нито програма, явно е имало прожекции само за Яворовите дни и дотам. А така се надявахме Tired...

# 282
Дайте идея за забавление вечер за 10г момче, или някъде да го заведа където да му е интересно.

Аквапарк, лунапарк, разходка с корабче в залива,  5D кино,Музеят на солта и посетителския център за наблюдение на птиците в Соленото езеро, Историческият музей, Тракийската куполна гробница...

Къде мога да видя програмата на лятното кино?В нета нищо не откривам.И още 2 въпроса-интересуват ме разписанията на корабчето (това за кратка разходка,не за цял ден "Капитан кук" и на влакчето?
Предварително благодаря,момичета  Heart Eyes

Работното време на влакчетата е от 9.00 до 23.00, приблизително ,както е казала  teta75,  през около 20 -30 минути.
Ето още инфо : //www.facebook.com/touristtrain.pomorie/

Морска разходка  с кораба "Кук" : (30мин.) всяка вечер/ 18:00, 19:00, 20:00, 21:00 ч.
И още :  https://captain-hook.alle.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/

# 283
Мнения за хотел Регата? Изглежда добре, намира се на хубаво място. Ако някой е отсядал там, моля да сподели впечатления.

Четох добри мнения и резервирахме там, но още не сме ходили.

# 284
  • Пловдив
Кино няма, снощи проверяваха мъжете - никакви афиши няма, нито програма, явно е имало прожекции само за Яворовите дни и дотам. А така се надявахме Tired...

А стига ве....дано поне началото на август има филми,егати чудото,ако пак няма филми. Афиши ,че няма не означава впрочем,че не работи.Предни години чак до киното ходих ,за да видя програмата

Общи условия

Активация на акаунт