На море в Поморие 2016

• 137 165
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Интересувам се за хотел "Инкогнито" - как е плажа в близост до него, а и ако някой има впечатления за самия хотел, нека сподели. Не сме ходили до сега в Поморие и не можем да преценим дали е добър избор. С две деца сме, които искат да има басейн, та затова се загледахме в него​. Благодаря предварително!

# 436
Здравейте, интересува ме има ли свободна зона за чадъри, морето чисто ли е? Пясъкът едър или дребен е?  Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 19:29 от twitit

# 437
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз пък искам да попитам спират ли автобусите от Бургас в стария град. Никога не съм ходила в Поморие, а ще бъда сама с двете лапета и без кола.

# 438
Здравейте, интересува ме има ли свободна зона за чадъри, морето чисто ли е? Пясъкът едър или дребен е?  Благодаря предварително.

Има свободни зони за чадъри. Пясъкът е ситен, златист на цвят на Източния плаж и Южния плаж, черен на Централния ( близо до Соленото езеро).  За чистотата на морето отговарят ветровете Simple Smile Задухат ли източно-
 североизточните, вадят на плиткото водорасли. В тихо и ясно време морето е лазурно синьо и чисто.

Като на тази снимка, където се цамбуркат моите племенници Simple Smile

Аз пък искам да попитам спират ли автобусите от Бургас в стария град. Никога не съм ходила в Поморие, а ще бъда сама с двете лапета и без кола.

На всеки половин час има автобуси от и за Бургас от центъра (стария град), като от Бургас трябва да се качите на автобус до Поморие - център, а не на тези, които са за Слънчев бряг. Те минават само през квартала ( новия град).

# 439
  • сред маслини и портокалов цвят
Благодаря! bouquet

# 440
Някой може ли да сподели отзиви от Къмпинг Дияна?
Благодаря!

# 441
Благодаря! Дали някой може да даде отзиви за апартаменти Железови?

# 442
Мнения за Интерхотела?  bouquet

# 443
Нямам лични впечатления, но във www.visit.bg/ коментарите, вкл. от началота на този месец са ужасни. Имай предвид, че това е балнеохотел! И в близост няма хубав плаж.

# 444
Нямам лични впечатления, но във www.visit.bg/ коментарите, вкл. от началота на този месец са ужасни. Имай предвид, че това е балнеохотел! И в близост няма хубав плаж.

Пт корицата на темата се вижда , че не е далеч от плажа, не е на плажа, но и не е далеч.  newsm78  Не знам обаче как е плажа, били сме в Поморие само на бунгала пред езерото, беше черен пясък, но изключително чисто море и плаж. 

От всичко което предложих на мъжа ми като че ли това най много му допадна, а това че е ОИ и няма да мисля за храната е допълнителен плюс. Не знам какво да правя, имат свободна стая в новата част, устройва ме като цена, близо е да плажа. Мисля да "стрелям" пък Приморско и Обзор ще ме чакат още една година. До година Казабланка с ранни резервации  Mr. Green

# 445
 Интерхотелът има плюсове и минуси.Плюсове са процедурите под медицински надзор,гледката и любезния персонал.
Минуси -овехтяло обзавеждане и липса на плаж.
Това е балнеохотел -има процедури,които не се предлагат никъде на др място. Peace

# 446
Това че е балнеохотел прави ли го неподходящ за деца?
По другия въпрос нали има старо и ново крило? Знам ли.....потвърдих резервацията и трябва да платя до няколко дни. Продължавам да не разбирам също така защо твърдите , че плажа е далеч, гледах и на картинки, и с гугъл мапс, струва ми се на не повече от 5 минути  newsm78

# 447
И за деца е подходящ,и плаж има наблизо(малък).
Това,че има соц.привкус и позахабено обзавеждане, го споменавам,за да не сте с някакви завишени нагласи и свръхочаквания.
Ако човек не е прекалено претенциозен,хотелът си е напълно ОК.
Ние лично миналото лято бяхме там,тази година за август също вече резервирахме.
Правим някои малки компромиси в името на други предимства,които са ни приоритет. Peace

# 448
Ооо, далеч съм от свъръх изискванията.. Благодаря много ! Ще изляза утре да платя, няма да намеря друг ОИ за тази цена, а четох че храната не е никак лоша.

# 449
От кога мислите да почивате? Може ли да помоля после за отзиви. поради ограничени финанси и аз съм се спряла на него именно поради факта, че е ОИ и е на достъпна цена.

Общи условия

Активация на акаунт