На море в Поморие 2016

• 137 143
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • русе
Благодаря

# 496
Привет и от мен!В голяма чуденка сме,затова моля за съдействие
Квартира Панайотови; Квартира Студио Лято; Къща за гости; Квартира Слънчево утро; Хотел Бял дом или Дом Доневи? Хайде,моля Ви,помогнете ми с избора,защото вече наистина се объркахме....Благодаря

# 497
Бунгалата на Далас са супер, но се запазват рано-рано .Имат си климатик, хладилник,мн.готини чаршафи  Laughing.Плажа е отпред, храната много вкусна и ефтина .Минусите са- неохраням плаж.Водата пълна с медузи .Има ужасно досадни  мушишки ,които не те оставят на мира,особено вечер докато си пиеш питието отвън.Добре е да си носиш лампа  против насекоми .Центъра е доста далеч.

Ние като бяхме нямаше медузи  Joy Даже ММ се шегуваше с мен, защото мразя всякакви медузи и водорасли и раци и всякакви морски обитатели, че това е моя плаж во веки. Водата беше като в басейн, без нищичко, перфектна.

# 498
Здравейте, бихте ли ми препоръчали заведения в стария град на горе долу нормални цени  newsm78

# 499
Миналата година като бяхме в Поморие паркирахме колата в някаква уличка далеч и от центъра и от квартирата. Направо ужас, много лошо това с липсата на паркинги. Нявсякъде из града е пълно с коли и паяци веднага вдигат защото местата пред къщите са запазени. Има платен паркинг но много солено излиза всеки ден по 5 лв. И общо взето пеша си ходиш, разстоянията не са големи.
Тази година как е? някой ще сподели ли какво е положението в Стария град.

# 500
Миналата година като бяхме в Поморие паркирахме колата в някаква уличка далеч и от центъра и от квартирата. Направо ужас, много лошо това с липсата на паркинги. Нявсякъде из града е пълно с коли и паяци веднага вдигат защото местата пред къщите са запазени. Има платен паркинг но много солено излиза всеки ден по 5 лв. И общо взето пеша си ходиш, разстоянията не са големи.
Тази година как е? някой ще сподели ли какво е положението в Стария град.

Паяк има, паркингите са платени - този до Общината и този до Райфайзен Банк/светофарите. Места за сега има, но става отново пренаселено.

# 501
В момента сме в Поморие за втора година в едни и същи ателиета. На мен и детето ни харесва, близо до общината е, има една поляна и там паркирах. Разстоянието до плажа и центъра мен ме устройва, но поради лошото време в понеделник и вторник сутрин все още е много  бурно морето. Вчера малкия се нарани на плажа, има здравен пункт на централния плаж със сините чадъри, помогнаха и бяха много любезни. Така е на повечето места, все още не са уморени, но днес забелязахме на плажа, че туристите стават все повече.
ПП. Точно до общината има много вкусна скара за вкъщи, а малко встрани вкусна риба за вкъщи. Ние не сядам по капанчета-хапваме и много се разхождаме.

# 502
В момента сме в Поморие за втора година в едни и същи ателиета. На мен и детето ни харесва, близо до общината е, има една поляна и там паркирах. Разстоянието до плажа и центъра мен ме устройва, но поради лошото време в понеделник и вторник сутрин все още е много  бурно морето. Вчера малкия се нарани на плажа, има здравен пункт на централния плаж със сините чадъри, помогнаха и бяха много любезни. Така е на повечето места, все още не са уморени, но днес забелязахме на плажа, че туристите стават все повече.
ПП. Точно до общината има много вкусна скара за вкъщи, а малко встрани вкусна риба за вкъщи. Ние не сядам по капанчета-хапваме и много се разхождаме.
Може ли да споделите име и цени на тези ателиета? Благодаря

# 503
  • столицата
Моля да препоръчате в стария град заведения за хапване,но на готвени ястия. И да е проверено,безопасно:) Не държим да е лъскаво,но да няма проблеми със стомаха след това.

# 504
Как е сега в Поморие, има ли вятър, водата как е? Има ли цени за полудневно посещение в аквапарка?

# 505
Как е сега в Поморие, има ли вятър, водата как е? Има ли цени за полудневно посещение в аквапарка?
Да, виж на сайта Peace

# 506
Здравейте, да попитам по запознатите за този източен плаж, за който все се пише че е много хубав, става въпрос за цялата източна ивица ли, или там има някакъв определен плаж, незнам далу се изразих добре newsm78.Търся апартамент за това лято в Поморие, но никога не сме ходили там и сме малко неориентирани къде да търсим квартирата, искаме да е близо до плажа че сме с количка с бебе и още едно малко по голямо дете, но пък държа и плажа дя е хубав.

# 507
Здравейте, имате ли отзиви от хотел "Инкогнито"?
Днес ми приключва почивката в хотел Инкогнито и мога да предоставя свежа информация за него. Приятен хотел, добре обзаведен, чист, добре поддържан, без дворно пространство, без детски кът, а само с басейн, което е проблем за липсата на място за игра на деца. Разстоянието до плажа е около 150 м, но част от пътя е чакълест и неудобен за ходене. Персоналът е малко и това затруднява работата им, съответно понякога са малко хаотични. До  колкото разбрах за първа година работи на база ОИ, но без анимация. Предлагат анимация и то основно спортна/гимнастики, айробики и т.н./ в съседен хотел Блу бей палас. Самият ОИ е приличен, но беден. На закуска се сервират типичните неща, като колбасите и кашкавалът са от по-евтините варианти. На обяд и вечеря има по 3 вида салати, 2 основни ястия със свинско или пилешко месо, или риба, рибни пръчици, тиквички, или кюфтета или кибапчета на скара, пържени картофи или ноазети. Няма голям избор и разнообразие. 2 вида десерти и 2 вида плодове. След обяд има сладкиши и сладолед. Ястията винаги са пресни и добре приготвени.Топли напитки от нескафе машина, сок от машна. На бара има газирани безалкохолни  напитки и български алкохолни, наливна бира и вино.Вечерята приключва в 20 часа, а барът до 21 часа, което за морска почивка са необичайни часове. В повечето хотели вечерята е до 21 - 21.30 часа, а напитките до 23 часа. Хотелът е отдалечен от Поморие. Поради жегите и поради проблем с ходенето ми с единя крак не си причиних пътуване до центъра на града, за да го разгледам и да видя как стоят нещата там това лято.Разхождах само в района. Хубаво лято на всички.

# 508
Здравейте,много благодаря за коментара ви!За този хотел почти няма информация и се притеснявах,защото имам платени ваучери за началото на септември.Исках да попитам има ли паркинг към хотела и лесно ли се стига до този хотел?Искам също да попитам на плажа има ли свободна зона?А как стои въпроса с анимацията в съседния хотел,Може ли децата,които почиват в Инкогнито да участват в аниматорските игри
 на другия хотел?

# 509
Здравейте,много благодаря за коментара ви!За този хотел почти няма информация и се притеснявах,защото имам платени ваучери за началото на септември.Исках да попитам има ли паркинг към хотела и лесно ли се стига до този хотел?Искам също да попитам на плажа има ли свободна зона?А как стои въпроса с анимацията в съседния хотел,Може ли децата,които почиват в Инкогнито да участват в аниматорските игри
 на другия хотел?
Има паркинг има и място на улицата за паркиране. Лесно се стига по улицата покрай Марина Холидей и Сънсет Резорт, Виа Понтика, един два апартхотели и сте до хотела.Има свободна зона. Не съм ползвала анимацията на др. хотел. Оставяха ни по стаите някакви листовки и долу на рецепция за графика на заниманията. Не съм се интересувала какво точно представлява. Може да се ползва от гостите на хотел Инкогнито.

Общи условия

Активация на акаунт