Пиене на 2140 мл-2,1 л вода за около 30 минути

• 1 267
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте ,днес исам да ви попитам нещо което ме доста притеснява.От моя страна е много тъпо и шантаво.Значи правих видео за youtube Ама беше challenge-предизвикателство  и кво да правя какво не реших да пия 2/3 литра вода.Повърнах малко и така.Казах на майка ми и тя каза че мога да умра.И се претесних много.Кажете ми това наистина ли може да стане и  дали нещо ще ми се случи.Много лоша постъпка Sad .Отговаряйте бързо!!! Cry Cry Cry

# 1
Нищо няма да ти стане Simple Smile Но все пак ползвай здрав разум при следващи предизвикателства. И сега стой близо до тоалетна. Че ще се видиш в случка.

# 2
Отговарям бързо. От две трети литър вода нищо няма да ти стане. Че чак и да повръщаш...  newsm78
От водата няма да умреш. Обаче ако продължаваш с простотиите, като нищо може следващия път да успееш да се самоубиеш по най-глупашкия начин.
Което ме подсеща да ти предложа да забравиш тези предизвикателства – те са за аматьори.
Кандидатирай се направо за Дарвиновите награди – имаш огромен потенциал, повярвай ми!

# 3
Ако не си сложил някаква отрова във водата преди това, едва ли ще умреш  ooooh!

# 4
  • Бургас
Ако си изпил 2 л. вода за половин час нищо чудно да повръщаш.Стомахът не може да побере толкова и организмът си впряга защитните сили и изхвърля излишното количество.Нищо няма да ти стане,не се умира от вода,но твоето е прекалено,не си прави експерименти повече.Няма кой да се грижи денонощно за теб освен ти самия.Не се плаши и от тук нататък умната Hug

# 5
Разбира се, че изпита наведнъж може да навреди. И да - може да умреш,  от много вода, например да ти се спука стомаха.  Все пак едва ли ще стане, щом си я повърнала.

# 6
Е, сега вече вкарахте малкото хипохондриче в моргата. Не от водата, от страх, че ще му се спука стомахът ще умре.  Laughing

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 14:04 от Как` Сийка

# 7
  • Бургас
Няма да умре.Когато бях студентка една идиотка се нагълта с лекарства и аз като добра душа я замъкнах в спешното.Правиха и промивка,караха я да се налива с огромно количество вода точно за да повръща и я плашиха с някаква сонда ако откаже водата.Щом в спешното го правят едва ли има риск да се спука стомаха.

# 8
Разбира се, че изпита наведнъж може да навреди. И да - може да умреш,  от много вода, например да ти се спука стомаха.  Все пак едва ли ще стане, щом си я повърнала.
Много малко повърнах

# 9
Благодаря ви за бързите отговори!От тук нататък спирам с ростотийте!

# 10
  • Бургас
Много малко повърнах

Е сега нищо не си внушавай,няма да умреш.Не се плаши.Няма да ти се спука стомахът

# 11
  • София
Рискът не е да се спука стомаха. Рискът е в това, че човек има около 4 литра кръв и хич не е добре да се налее с 2 литра вода за минути. Сега ще потърся повече инфо.
Да, има опасност бъбреците да не могат да преработят такова количество течност и да се наруши водно-солевия баланс на организма.
Лежи си и следи за прилошаване.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 14:12 от Free Agent

Общи условия

Активация на акаунт