Растат цветенца и тревички, ОКТОМВРИйче маха с крачета и ръчички! - тема 3

• 41 715
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
И аз си трая, ама има толкова не тактични и не въспитани хора, че нямам думи. Не знам, какво им влиза в работата, че ме питат. А като ме питат не ми се лъже и си казвам истината  Rolling Eyes

# 196
Нашият преглед мина,всичко е наред отговаряме си на седмиците,аз нищо не видях но ММ беше с изцъклени очи през цялото време.Като мина прегледа каза,че бебо е диване въртяло се и махало без да спира.Утре сме на скрининг.

# 197
И моят преглед мина, страшно съм разочарована от д-р Янкова от Щерев и мисля като ходя отново да го повдигна  като въпрос. Имах час, който с клизма ми записаха и беше днес последния. Преди мен имаше две момичета и след като ги прегледа-просто си тръгна.....изумена съм. Добре, че момичетата на регистратурата реагираха адекватно и потърсиха друг доктор, който да е все още в клиниката. Е, за мое щастие върнаха Чавеева от паркинга, толкова исках да съм при нея и ето - всяко зло за добро. Със сигурност обаче не беше хуманно!
Чавеева ме гледа цял час, извиних и се 20 пъти, че я върнах, но пък вина никой нямаше. Та бебето е добре, отговаря си на седмиците, има си всичко, рисковете са минимални. Беше заспало и се мъчихме да го будим, за да се размърда. Много хубаво изживяване. Погледна и шийката, че съм с конизация - и там всичко е супер и не се налага серклаж за сега. Може би ще е момиче, но се отметна после и каза, че следващия път ще ми каже.
Всичко мина добре и се радвам много и за Чавеева, че бях при нея и дори ми предложи да ми запише час за края на май, за феталната.
R_N, нищо не казваш?

# 198
Marelianka, моят дълъг път по АРТ тръгна от Щерев и спoделям мнението ти.

# 199
Cristi, аз от Щерев и от всичко до сега съм страшно доволна, не мога да проумея само как тази Янкова ме погледна в очите с дамска чанта в ръка и си тръгна! И в твоята клиника съм била веднъж и избягах с 300-там не ми допадна държанието им и постоянното им питане дали съм платила, но никъде до сега не ми се е случило да си тръгне доктор, при положение че има регистриран пациент, дори и в държавна болница! Егати дългото изречение 😃

# 200
Marelianka, в моята клиника редовно хора висят с пари по една или друга причина Mr. Green Аз лично съм пропускала плащания, ако има много хора на касата или бързам - просто плащам следващия път. Абсурд да сравнявам Надежда и Щерев, но да не навлизаме в спорове.

# 201
Минах и аз прегледа, споделям мнението ти. Моя час беше 16,влязох в 17, защото 40мин нея я нямаше, че и повече! Доста бързо минаваха прегледите, не обяснява много много. Честно казано очаквах повече от този преглед. До сега винаги съм била доволна, а съм попадала при няколко лекари. На излизане видях моята лекарка и тя веднага ме поразпита, как е минало и как съм, утре ще се чуем и тя ще ми обясни. Надявам се следващата ФМ да не е при нея!

# 202
И моят преглед закъсня с около 30 минути, но получих извинение и причината беше, че е консултирала в родилното. А самият преглед беше 45 минути с повтаряне и потретване. Изключително съм доволна.

# 203
Момичета побърквам се нухална транслуценция-3мм

# 204
Кога ще ти излязат кръвните резултати? Сигурна ли си, че лекарят мери правилно?

# 205
  • Sofia, Bulgaria
Консултация за резултатите от БХС в майчин дом някой правил ли е? Интересува ме със записване ли е или чакаш ред и също колко струва?

# 206
Здравейте Simple Smile днес бях на ЖК  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сладкото бебче мърдаше крака, ръце... всичко му разгледахме подробно и може да се похваля вече с окончателен пол  stork-boy Добавете към 1стр Simple Smile  bouquet Изследванията които правих през последния месец всички са добри, лекарката е доволна и аз спокойна! Плацентата ми е предна, което не е проблем... най-много по-рядко да усещам бебето. Предстои чак след месец ФМ и това е от мен за сега! Хубав ден на всички!

# 207
Кога ще ти излязат кръвните резултати? Сигурна ли си, че лекарят мери правилно?
+1.
golqmoto_mamche, в 16-18 седмица има допълнителна фетална, където ще се види по-добре. Не унивай.

# 208
Момичета,Савова ме гледа в МД не мога да съм сигурна в нищо,нито,че е мерено правилно нито,че не е,просто няма как.Кръвните утре до обяд трябва да са готови,до тогава ще се побъркам съвсем.Цял ден не спирам да плача,така ме наплашиха,и това,че тя през цялото време казваше "ми то в 11 седмица така не е добре" аз съм 12 седмица,не,че резултатът е ОК но все пак защо държеше,че съм 11 не зная.Иначе изключително мила жена.

# 209
Мамче, разбирам те напълно. Моето замерване беше добре, но кръвния показа 1:967 риск за Даун, което на мен ми се видя ниско. И аз се притеснявам, въпреки че уж няма за какво. Но затова имам допълнителна фетална в 17-а седмица и се надявам всичко да е наред. И при теб ще бъде!

Общи условия

Активация на акаунт