Растат цветенца и тревички, ОКТОМВРИйче маха с крачета и ръчички! - тема 3

• 42 007
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Честит 5-ти рожден ден! Да ви е жива и здрава госпожицата!
На чакащите за преглед и резултати Успех!
Аз получих днес писмо от лабораторията, че резултатите ми са готови и са изпратени при моя доктор. Сега чакам да ми се обади да ми каже как са Simple Smile Това БХС всички ни тормози. #2gunfire

# 286
Ика и на мен ми пише да повторя изследването, но при мен резултата е 1:520 за даун.

А колкото за чипото носле, ами моето е чипо, даже като казах на кумата ни за нослете и тя ми вика ми супер ще има твоето носле. Моя мъж има нос като камба, доста е широк. Като бях бременна първия път постоянно повтарях на бебето да не взима нослето и челото на татко си, хахха имаше резултат май.Явно и второто е от послучните  Joy

п.с Благодаря за хубавите пожелания!
Записах си час при Марков на 01.06, а дано ми е на късмет тази дата и само хубави новини да получа! Praynig

# 287
И аз съм хем с чип, хем широк нос... цаката беше да вкарам и един гръцки нос и докторът при синът ми каза- Ооо, ще има френски нос  Crossing Arms Ако майка ми беше правила БХС кой знае какви резултати щяха да й излезнат с моя нос  ooooh!

# 288
Ох, пардон, съвсем се обърках с това БХС. Комбинирания риск е 1:2300, биохимичния (втория всъщност в таблицата за Даун) е 1:450 (ама и аз го обясних....)  ooooh! Бременния ми мозък отказва да работи...

# 289
  • София
Честито на рожденничката и на щастливите й родители!
R_N да ме запишете и мен с един малък мъж. Преизчислиха ми и термина за 01.10, но по-добре да не го местим.

# 290
Ика, мисля че всички имат коментир 1) за изследванията си. Ето аз съм 1:33000 и пак имам коментар 1) да съм повторила изследванията - вторият БХС. Явно просто така го пишат за всеки случай

# 291
Здравейте момичета. Приемате ли нови бъдещи мамчета в редиците си? Казвам се Даниела, от Севлиево съм, на 35 г. и очаквам второто си детенце на 10.10. Ще се радвам да споделяме бременни трепети и през октомври заедно да се радваме на здрави бебенца. Аз направих Бхс на 30.03 резултатите са Ок сега с нетърпение очаквам следващата консултация, за да разбера пола на бебчето. Много ми се иска момиченце, защото имам един младеж на 2 г.и 7 месеца, но каквото и да е само да е здравичко. Пожелавам ви хубав и спокоен ден  Simple Smile

# 292
Мамче, как си? Мина ли? Дано всичко да е наред и този път да има по-добри резултати!
Аз минах, доволна съм и най-вече получих каквото искам- адекватен отговор и успокоение за болната си психика! И аз ще трябва да повтарям изследването към 17г.с.
Арлинка, сложих щъркелчето, ако кажеш местя и термина, няма проблем.
Скорпи, добре дошла и лека бременност ти желая! Да попитам искаш ли и съгласна ли си да е добавя на първа страничка?

# 293
Момичетаааааа,всичко е ОК.НТ-1.6 и кръв ми взеха,в събота на консултация с генетик.

# 294
  • София
браво, мамчетоParty
babybu, честит рожден ден на малката принцеска!  bouquet
и аз утре съм на преглед при Врагалева, едва издържах месец без да отида  ooooh! болни бремелински мозъци....  Mr. Green стискайте палци всичко да е наред.
и на мен ми препоръчват да повторя БХС-то. при условие, че второто бхс хваща 70% от истинските даун и дава 30% фалшиво положителни резултати, не възнамерявам да си го причинявам... все пак утре ще говоря и с докито какво мисли newsm78

# 295
Оооо Мамче Simple Smile страхотно, най-накрая спокойствие и за теб!  newsm44

# 296
Аз ще ходя на второ БХС, риск 1:920.

В 13 седмица съм, а продължават болките, като при цикъл, особено като седя на стола в офиса.
Славкова ми каза, че до 13-та гс било нормално, ама...
Гаденето почти спря, даже днес пийнах едно кафенце.

Честито на малката рожденничка и добре дошла на новата мама!

# 297
golqmoto_mamche, оф... аман то от лекари! Онази какво е мерила? Ти да нямаш момче, и му е мерила... джаджата?  newsm78 Радвам се, че вече и ти дишаш спокойно!  Hug

# 298
Ей мамче много се радвам да знаеш! А оная тъпанарка /Савова ли беше/ да си скъса дипломата!
Анн и аз имам болки, даже последните дни са доста и почти не спират, ама гледам да лежа и но-шпа.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 16:04 от R_N

# 299
Може и ние да й я скъсаме  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт