Растат цветенца и тревички, ОКТОМВРИйче маха с крачета и ръчички! - тема 3

• 41 717
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Един въпрос към мамите, които минаха ФМ във Майчин дом. Трябва ли да запиша час предварително и каква цена е. Ехографска снимка могат ли там да направят или трябва да нося? Ако вече е отговорено, съжалявам, но едвам смогвам да прочитам

# 166
  • София
Един въпрос към мамите, които минаха ФМ във Майчин дом. Трябва ли да запиша час предварително и каква цена е. Ехографска снимка могат ли там да направят или трябва да нося? Ако вече е отговорено, съжалявам, но едвам смогвам да прочитам

Не е нужно да записваш час - направо отивай. Кръвният тест ти е безплатен, а преди него ще те изпратят на ехографски преглед, който, ще те излъжа, но май беше 40 лв. Успех!

# 167
Pure_nature, честита ти радост (побутване)....откога го чакам и аз.  Grinning
Права си за нервите, все си казвам, че не си струва....ама...
За спането, лягам на лявата страна, но се събуждам по корем (любимата ми поза), не знам как да се отуча, вероятно като ми порасне коремът, ще ми пречи и чак тогава. Wink

Искам да попитам и тук по-вещите, как да тълкувам тая микробиология, че ми е притеснено  до утре, когато съм при АГ?
http://www.img-share.eu/f/images/185/12980467_10201496217683277_ … 5019_n9Aoxqqv.jpg

# 168
D@indi aми по това което разбирам имаш стрептококи и ще пиеш антибиотик и отдолу пише към кои препарат са чувствителни.

# 169
D@indi aми по това което разбирам имаш стрептококи и ще пиеш антибиотик и отдолу пише към кои препарат са чувствителни.
И аз така си го обяснявам, това което ме озадачи е защо най-горе пише: "Микробиология Забележка: Няма." И защо има "non" пред  A и B групите...

# 170
Pure_nature честито побутване.
Аз за сега си спя както ми е удобно. Предният път си спях по корем до 5-6м.
D@indi означава, стрептококите не са от група А или В, а друг вид.

# 171
Аз не съм лекар, ама то май други групи няма при стрептококите newsm78

# 172
Има Кристи от А до Н са. Група Д са ентерококи.

# 173
D@indi означава, стрептококите не са от група А или В, а друг вид.
Да, и това си помислих, но търсих информация за друг вид и не намерих в нета.
Както и да е, утре ще разбера. Благодаря ви!  

# 174
Но вагиналните стрептококи са група А и група Б, доколкото аз знам, а останалите правят другаде поразии. Ентерококите излизат отделно при МБ. Или поне при мен на хартия си бяха разделени newsm78

# 175
"Някои видове стрептококи от серологичната група D са нормални обитатели на устната кухина, горните дихателни пътища, гениталния тракт. При определени обстоятелства могат да причинят различни инфекции."

Може и да са тези, сега от бременността да ми е паднал имунитетът и  да са се развили. За пръв път се сблъсквам с подобни гадини. Хомеопатът ми каза какви хомеопатични да почвам и да му кажа какъв антибиотик  ми е изписал АГ.

# 176
А и Б са най-честите. И те правят поразии навсякъде почти.
Сигурно различните МБ ги изписват различно   Thinking
Кристи аварарът ти е уникален  Crazy имах почти същата котка преди време

# 177
Момичета, аз бавно бавно изпадам в тих ужас .... Както умирах от повръщане, всичко спря. Няма гадене,няма повръщане, няма болки и напрежение в гърдите. Вече съм в 11 +3, но се притеснявам нормално ли е. На преглед съм, чак на 25.04. Не съм имала кървене, нито зацапвания. Само леко бяло течение.
Да откачам ли вече или е нормално?

# 178
Zireael, аз още си имам същата котка вкъщи Simple Smile

d@indi, аз в момента съм с такава инфекция, но група Б. И не съм сигурна, че хомеопатията ще помогне, по-добре си пий АБ.

Инна, и моите гърди днес не са напрегнати, но не мисля, че е фатално.

# 179
Стига бе хора, 9 месеца ли искате да повръщате   Laughing В края на 1ви триместър е съвсем нормално да отшумят тези симптомите. Инна, не се притеснявай, други болежки ще се появят Simple Smile На мен още ми се гади стабилно, обаче с предната бременност не съм връщала храна нито веднъж. Но вече здраво ме болят кокаляците м/у краката, не мога да повярвам, че този път толкова от рано се чувствам като развалина  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт