Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 282
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
В Сарафово много ли е зле, чувам че храната била кофти? Утре в колко часа сутринта трябва да започна да звъня или да почвам от днес?

# 511
Миналата година в Сарафово беше ок,и тази година пак за там се надявам.Аз мисля утре от 8 и докато ми вдигне някой.

# 512
  • на правилното място, в точното време
Време е за картите  Mr. Green И разбира се, външен интерес.  Щях да пиша разни работи, но като мине свободната продажба.
Гуш за постоянния състав!  Hug

# 513
 Hug и от мен.
Аз днес ходих на лекции,за пръв път след като родих и за пръв път оставям бебка при баба,когато се прибрах и ми чу гласа започна да нервничи докато я взема да я гушна сигурно се беше затъжила милата за мама.
И аз видях че са пуснали картите,утре ще пробвам да се свържа и дано успея,искаме да ходим пак на Чайка,но като гледам какъв интерес има тази година искрено се надявам да се вредим.Ако успея да взема карта ще пиша да видим дали няма с някоя от вас да сме заедно.

# 514
Видях ги картите и аз...ако имаме късмет ще се свържем, ще видя и какво ще предложат.
С 2деца и познавайки размерите на стаите, вече ни върши работа или само апартамент, или 2стаи. Но трудна работа и за двете.

Някой с пресни впечатления от Несебър? Приятели ще ходят там и се чудя ако има карти за тяхната смяна дали да взема.

Може ли също така актуален имейл на Калероя в Хисаря. Мъжа ми трябва да прати имейл, явно служителките не си го знаят, или нарочно грешно диктуват.

# 515
Сесил, явно не ти е свършил работа имейла ,който имах. Е ,добре де тия от рецепцията какъв диктуват като им го искаш?

# 516
Сесил, явно не ти свършил работа имейла ,който имах. Е ,добре де тия от рецепцията какъв диктуват като им го искаш?

Или аз не чувам правилно, или те не диктуват правилно, но 2пъти пращам и ми се връща.
А този, който ти ми даде - без отговор.

# 517
Утре ще питам братовчедка ми , тя беше през април по НОИ там  , а и е бивш служител на санаториума...ще го издиря ....

# 518
Kativita, благодаря за бързия отговор!  bouquet
Съдейки по броя свободни карти, явно за Созопол напливът е най-голям.

Мненията и общия тон в темата създават съвсем друго впечатление, не съм очаквала "външния интерес" да е особен проблем. Тонът на изказването ме натъжи...

Останете си със здраве и успех с картите!

# 519
  • на правилното място, в точното време
Мненията и общият тон в темата се създават от участниците,които целогодишно споделят, а не от нахълтващи с въпроси по времето на картораздаването. Че и обидени , видиш ли на.  Има информация към сайта на ВПД.

# 520
  • Варна
Добър вечер и от мен.Чета ви редовно,но от телефона ми е голяма мъка да пиша.Много празници,много нещо не мога да се добера до компютър,а и малката много почна да щъка и мисията става още по трудна.За допълнение към всичко и баткото се оплаква от болки в корема и на лекар го водих,но повече ми се струва,че е само защото не му се ходи на градина.Хем му казвам,че му са последните дни с тези деца и пак.Не знам само да не излезе нещо сериозно,че и сега и документи за първи клас подготвяме,абе просто положението е цветно при мен,но един Български войник се справя с всичко нали така  hahaha.Относно картите като гледам всички сте за морските курорти няма шанс да се видим с някой за там където ние сме се запътили,а именно Рибарица,но здраве да е ако някой е наблизо и има желание колко му е да отскочим семейно до Дружба,и без това редовно ходим на плаж нататък,че градските плажове не ни допадат.Фей не се нерви до колкото съм ви чела винаги по това време е имало нахълтващи,а пък това,че са сърдити ами какво да им кажа ще им мине.А пък и аз не съм от най старите участници,че да изказвам мнение,а и не съм много редовно,но ми е приятно при вас и гледам винаги да намирам време за един ред да драсна,пък дали всички ме приемат не мога да знам,но както обичам да казвам здрави да сме,не че съм видяла лошо отношение от някой към мен.Е стига толкова,че изписах ферман.Лека вечер на всички и успех с картите,а пък ние ще се пробваме без карта както почти всеки път в който сме ходили някъде. Hug bouquet

# 521
Добро утро! juli0976  много радва, изписването на цял ферман. Дано болките на синът ти да не са нещо сериозно. Голямата ми дъщеря, до преди 3 години, почти постоянно се оплакваше от стомах. Водих я по лекари, изследвания - нищо. Случваше се да я боли по няколко пъти на седмица, минаваше от само себе си. Тя бе мн злояда и ние си мислехче, че е от това, защото най-често се оплакваше, когато трябваше са се храни Laughing. Вече няма този проблем, но от време на време и малката, която също стана злояда започва да се оплаква ooooh!.
Успех на всички с картите и да не взимате тези, които аз си избрах Wink.

# 522
Добро утроо,има ли ранобудни,аз днес се бях настроила да спя,нооо Вики е на друго мнение и от 5 сутринта мрънка,сега вече като станах тя реши че вече си е изпълнила задачата мама да не спи и си заспа спокойно.
Сега ще използвам времето малко да почета,че изпитите наближават.
Приятен и слънчев ден на всички.
Опс сблъскахме се с Албена,явно не само аз съм ранобудна

# 523
dimitrova8002 успех с изпитите и ходенето на лекции!

# 524
  • Пловдив
Добро утро,
днес вместо кафе искам да ви покажа как изглеждат 300 хористи, събрани на едно място, за да изпеят "Върви, народе възродени" в центъра на Пловдив

и едно хубаво дете в средата на снимката

Общи условия

Активация на акаунт