Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 244
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Изумена съм как в стая за 3 сте платили за 4? Къде ще спи четвъртия?

Нашата карта е за двама , а сме платили за четирима  Grinning

А това вече ме втрещи....Ако го видя само тогава мога да повярвам. ....

# 571
  • Пловдив
Значи да се оплача от ММ. Абе не слуша този човек и това е.  Laughing
Миналата седмица отиде на един събор. Двама от неговите войници му извадиха душата да ходи. Ама нали времето беше лошо. Та моят човек хубавичко е настинал. Почвам аз да дудна да ходи на лекар, ама не ще. Една седмица се влачи отмалял, с температура, хрема. Започна да кашля. Днес, видите ли, решил да се обади на джи пи -то по телефона. Та тя го насмела, че пак чака до последния момент. Чула го как говори и каква здрава кашлица друса. Казала му да взима един антибиотик веднага иначе в понеделник ще му пише направление за болницата.
Та сега се е стреснал. Ама аз, като говоря, не слуша.  Mr. Green

# 572
dundi73 не е само той не слушащия. Аз за себе си, изобщо не се притеснявам, мъча се да се лекувам по бабешки, но за децата и ММ не е така - водя ги на лекар. Е само децата де, ММ си ходи сам, ама и той като "опре ножа у кокала".
dani.m73 и защо сте платили за 4 като картата е за 2? Колко човека ще ходите и ако сте 4 за тях сте платили да спят, но къде ще го направят?
И вече май се обърках каква карта ми трябва на мен #Crazy, може пък да имам късмет със стая за 3-ма, но пък защо да плащам легло (или такова не се плаща), като някой няма да има собствено такова?

# 573
Здравей те някои има ли инфо за бунгалата на несебър нереновираните благодаря предварителни

# 574
Фейщице, май започвам да разбирам защо се ядосваш Twisted Evil. Скоро, скоро с тия карти ще правя нова тема, май Laughing.

# 575
Кати това с температурата е мн.лошо.Ния за празниците вдигна и за първи път се видях в чудо  с нищо не можех да я смъкна или ако я смъкна е само за 2 часа.Дано се оправите бързо че вирусът е ужасен.Аз да се похваля свързах се и сме на Сарафово от 11.07.Дунди всички мъже са така и моя,киха кашля и накрая с антибиотик във вкъщи заедно с детето.Хайде бързо да се оправяте всички.

# 576
  • Пловдив
Радинка, супер, а кои данни издиктува.  Joy
 Hug

# 577
 Hug
Е как кой началник Фло даде заповеди.Диктувах всичко само и само,карта да имам  Joy

# 578
 Hug
Е как кой началник Фло даде заповеди.Диктувах всичко само и само,карта да имам  Joy
Радинка на кой номер се свърза,аз от сутринта въртя и не мога да се свържа,а имаше ли много свободни за Сарафово или не ти казаха нищо

# 579
Браво, Радинка! Ама уж колегите на ММ казват най-зле на Сарафово, а и вие искате там като мен Joy. За 3 там имам шанс, но за 4, сигурно вече не.

# 580
  • Пловдив
И аз тъкмо се свързах, но безрезултатно - гръдната ми обиколка много малка и не ме одобриха hahaha
Само за нереновираните, но там не ни устройва - ММ държи на климатика.
Иначе за 2 възрастни и 2 деца - на 3 и 1/2 и на 5 и 1/2 ми предложиха стая с 3 легла Peace

btw на 757 се свързах Peace

# 581
 Hug
Радинка на кой номер се свърза,аз от сутринта въртя и не мога да се свържа,а имаше ли много свободни за Сарафово или не ти казаха нищо
029221705

# 582
sweet_maniche нереновираните кои са?

# 583
  • Пловдив
Всички освен 2 и 3 блок

# 584
 Албенка, да се опитам да отговоря на въпроса ти каква стая е подходяща за вас. Миналата година, когато се свързах по телефона, казах, че сме двама възрастни и едно дете и те ми дадоха каквото се полага. Аз също не бях наясно. Така че като се свържеш, кажи колко души сте, колко големи и колко малки и така. Освен ако нямате  някакви  по-специални изисквания, би трябвало да те насочат. Дано да съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт