Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 247
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,момичета,надеждите ми за разходка днес май се разбиха на пух и прах.Тук вали от през нощта,но може следобяд и да се оправи.
 Hug ви всички и ви оставям,да си прекарате един много хубав и ползотворен ден

# 556
  • Пловдив
Добро утро,момичета,надеждите ми за разходка днес май се разбиха на пух и прах.Тук вали от през нощта,но може следобяд и да се оправи.
 Hug ви всички и ви оставям,да си прекарате един много хубав и ползотворен ден

Хич не се и надявай. Сутринта в колата чух прогнозата. Може и да спре по обяд, но после пак ще завали. И колкото по- на Изток отиваш, толкова повече щяло да вали. Разбирай се с бебка да кротува, а ти да си четеш.  Simple Smile

Във всички теми, в които пиша, съм влизала в началото с поздрав и някакво представяне, пък после си задавам въпросите. Ама то май е въпрос на гледна точка.  Peace

Вчера един войник на ММ взел да му обяснява как на Созопол ама хич не било хубаво. Нямало място за колите, духало, едва ли не излизаш да си изпушиш цигарата навън, наметнат с одеало. И за да отидеш до стария град се ходело много. И той направо се разколеба, не че са останали карти де.
И са му похвалили бунгалата на Несебър. Хем видя къде е базата и реши, че там не иска, защото било далеч от плажа. В крайна сметка му казах да се кротне, да спре да звъни. Все ще намерим нещо. Ако ли не - 5 дена на Пампорово или Рибарица, за да сменим обстановката.  Laughing 

# 557

заповядайте кафе! При нас е слънчево, но ветровито, без дъжд. Вчера следобяд и вечерта валя ситен и спокоен дъжд, а температурата навън бе 23 градуса.
Кативита много неприятно с тези болести - скорошно оздравяване на твоето момче.

# 558
Какви са тези глупости за Созопол? Тоз войник сигурно е бил в нашата смяна предната година когато не спря да духа Laughing...И за паркинга не е вярно. ....Ех, не е близко стария Созопол, ама пък новия Несебър къде е ?

При нас обещава да е слънчево , ама на мен ми е едно такова сдухано....Днес е изпращането на сина ми в училище и аз като една емоционална риба ще си минавам цял ден през спомените за тези 12 години. ...Сега пък се усетих, че е петък 13....

# 559
  • Пловдив
kativita

Joy Joy Joy

# 560
Да , да .....неочаквано лоша комбинация. ...преди малко и аз го мярнах във ФБ....Макар че имам чувството, че цялата армия утре е на поход....Много в.ф. са го планирали за утре. Трябва да го махнат това отработване , скоро слушах ,че и бизнеса е против.

# 561
  • София
Привет сладурани! Станах и веднага на компа. Нали трябва да си взема дозата заряд за деня Simple Smile
АИР, едно време много обичах мУрето. Ходила съм и с баща ми, и с гаджето по военните станции. И понеже падам малко мургавелка, само след няколко дни добивах страхотен тен. Минаха години, сега вече не ме свърта на плажа-слънцето ми пречи, пясъкът ми боцка, децибелите ми високи, морето ми мазно, банският ми тесен Wink. Е нЕма сгода. Предпочитам моя планински рай. Там си почивам и се зареждам. В съседно село ( е, не е много съседно, на 15-20 км., но руснаците биха казали: Рядом:)) има воден комплекс, та там водим чаветата да ги разнообразяваме Simple Smile
РАДИНКА, не бий отбой, ами звъни smile3552. Все някак може и да се добереш. А иначе хич.
САД УОМАН, ето с този пост вече си ТИ. И на мен ми липсваха обширните ти писания Hug. Радвам се, че си доволна, че сте видели толкова красоти. Не може всичко да се обходи, но затова пък добиваш обща представа и това, което много ти е харесало, се връщаш да го видиш пак.
ДИМИТРОВА, остава ли време за четене? За теб свикнах да мисля, че винаги и с всичко се справяш Hug
АЛБЕНКА и на теб желая успех. Звъни, не ги жали phoneuu
СЕСИЛ, spoko Може пък нещо да изпадне за Хисаря. А дано!
АННИЧКА, и на мен ми стана тъжно от твоя пост Sad. Бих искала да се чувстваш добре при нас. Нали все пак сме от един отбор-военнослужещи и съпругите им. Simple Smile Пообщувай малко с момичетата и ще видиш, че съвсем по друг начин ще започнеш да мислиш. Важното е да имаш желание да общуваш, а и време си трябва. Но имаш ли желание, време се намира Simple Smile Договорились? Hug
ФЕЙЩИСЕ, и аз като теб, където започвам да пиша, започвам с това: Здравейтееее. Аз съм ваш'та леля от село Сусурлево. Поразкажа това, онова и после чакам да получа допуск Joy. Снощи по нощите се върнах в 9-та тема, та си прочетох представянето при вас и как сте ме приели. Много приятно ми беше.
Като един обединител на нацията ( така се чувствам в нашата рода, а и така ме наричат братовчедите) предлагам да заровим томахавките, да изпушим лулата на мира и да се усмихнем newsm47
КАТИВИТА, съжалявам за моя приятел. Защо сега да е болен? Дано бързо свалите Т, а на баткото - по вода да му върви...
МЪНИЧЕ, развалям семейната дисциплина, а? Embarassed Разсмивам те по нощите, вместо да спиш hahaha luvbed Благодаря за поздравите на твоето момче.Връщам ги с най-добри чувства и впечатления от него.
ДУНДИ, Днес мешката с прегръдки е за теб Hug Hug Hug

За всички суеверни и не чак толкова, музикален поздрав Wink

Родена съм в петък, на 13. Обичам тази комбинация newsm10

Допивам кафето на АЛБЕНА и отивам на пазар.

ПП Я да видим с кого се сбутах на портала? КАТИВИТА Hug

# 562
Flo 51  звъня аз не ги жаля и в тази връзка да ви разсмея: снощи към 22-23 часа звъннах пак на тия телефони, за да чуя имат ли друг сигнал, освен заето - имали Laughing.

# 563
Здравейте всички! Доста съм поизпуснала тези дни, и май не прочетох всичко. Но-стискам палци на тези от вас, които се впуснаха в кошмара, наречен "Резервиране на карта по телефона". Миналата година и ние бяхме така. Голяма борба беше, но към края на втория ден кака ви sad woman се сбори със системата и се докопа до карта. И тази година казах на началника, че втори път няма да си го причиня. Той пък миличкия, взе, че ме послуша и чинно взе карта още като излязоха по поделенията. Добро си ми е момчето! Късмет на всички момичета и да ни държите в течение на събитията. С половин оЧо мернах, че обсъждате връзката между гръдната обиколка и вземането на карта  hahaha То така ако ставаше, първа щях да взема-дал Господ, та се забравил, и то навсякъде  hahaha Ама нали от хубавите хора трябвало да има по много.
Кати, пожелавам бързо оздравяване на момченцето ти! И попътен вятър и много, много късмет на зрелостника! Ти нагласи ли тоалета?
Димитрова, ти си машина просто! Имам чувството, че успяваш да вършиш сто неща едновременно и да си на няколко места по едно и също време. Респект! Как е малката принцеса? Може и да си писала, мила, но наистина не успях да прочета всичко.
Сети, вие вече сте напред с материала, захранвате се, браво. Как върви? Хапва ли юнакът?
Вчера тръстичих здраво, та сега ме мързи и две не виждам. Ама мен чака. И преди да скоча пак в тръстиката /няма как/, да питам-защо има толкова свободни карти за Сарафово? Защото ние си взехме за там, затова ме интересува. Нещо не го харесват ли? Аз като гледах снимки, и като четох из форумите, всичко си е ОК.
Млъквам и изчезвам. Прегръщам ви всички. Кати, усмихни се, моля! Най-голямата гушка е за теб!

# 564
  • Ямбол
Здравейте , мацки.....!!!
Извинявам се, не съм писала отдавна, но признавам че всеки ден чета. Причината е че някак сякаш нямам какво да кажа. Но днес реших да започна да пиша. пък все ще ми тръгне приказката.
Гледам скрали сте се на момичето (Анничка), ама недейте....да я приемем с добро пък тя ако иска ще се впише в нашето военно блокче....ако ли не...здраве да е!
Докато четях мярнах един пост на Кативита, че когато едното дете е вече на повече от 3г. вече не могат да настанят 4-членно семейство в стая с три легла. Това ме озадачи, защото ние така ще сме тази година на морето. Всехме си стая с три легла и писахме че сме двама възрастни с две деца над 3г.......СТРАННОСТИ!
Сега като се замисля, малко ми е нервно, голямото ми момче нали е 4 клас и сега се мъчи с това външно оценяване, но не то ме притеснява, чакам да излезе класирането за МГ , та да видим какво ще стане....И повече ме притеснява че ако е приет, от сегашното му училище можело да се опитат да ни саботират и да забавят документите му за записване в ново училище. Целта им е да го задържат в тяхното си.....Та очаквам отново да имаме разправии.... #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Чудех се и още нещо, дали КАти не знае. Значи , платили сме си картата за Сарафово, но ако сега успея да се свържа на тези телефони и да се вредя за карта пак в Сарафово ама да е апартамент, дали ще може като си доплатя например да ни прехвърлят? newsm78
И Фло, смях се на думите ти за морето.....аз обаче обичам планината наистина, омагьосващо е, но честно да си призная обожавам морето, когато съм в някой морски град, дори и да е зима винаги намирам начин да сляза до морето и да се полюбувам и да го пипна с ръце дори....не знам , имам някакъв сантимент....
Та така, вижте какво стана, уж нямам какво да кажа пък поста ми стана огромен....
В този смахнат, дъждовно слънчево топъл ден ви желая само положитлни емоции, напук на датата ПЕТЪК 13

# 565
Фло,намира се време на пресекулки.Абе ще се справя,иначе бебка слуша,но вече й омръзна само да спи и повече време прекарва будна,каката като се върне от градина първата работа е да гушне и цунне сестричката,независимо дали е будна или спи.
За картите и аз постоянно звъня,но досега без успех.Една приятелка вчера се свързала след 4 часа и си взела карта,така че има надежда.
Аз утре се каня да ходя с децата на фолклорен фестивал,който се организира всяка година в близост до нас,а и нашата баба ще участва и искам да заведа каката,но заради работния ден и малката да я гледаме,ще има улица на занаятите,изложба,ще има изпълнения и от деца,така че си пожелавам хубаво  слънчево време и ще си оплътним деня докато ММ се труди.
Сега ви оставям и отивам да hang и  1ironing докато  ylinfant спи,и после продължава да подпалвам телефона

# 566
Данити , няма да стане.  Пресен отговор от вчера от Агенцията-трябва да си върнала старата карта ,на ЕГН -то на титуляра да не се води нищо и тогава да правиш  нова резервация. Не е чак толкова гъвкава системата, че да доплатиш както би се случило в един средностатистически хотел. Изумена съм как в стая за 3 сте платили за 4? Къде ще спи четвъртия?

# 567
  • Пловдив
kativita, на този въпрос отговор може да дадат само в агенцията. Аз вече няколко пъти казах, че миналата година на Обзор имаше подобни случаи - семейство с 3 деца над 3 год. в бунгало, в което да речем, могат да спят 2 възрастни и 2 малки деца, понеже едното легло е спалня, но другото е тек и половина.
Имаше и двама възрастни с две деца и баба пак в такъв тип бунгало.

danity_79, никое училище не може на сила да задържи дете при тях. Те така или иначе ще дадат удостоверения за завършен 4 клас в края на учебната година. Важно е това удостоверение къде ще отиде, дали в МГ или ще го дадете в старото училище. Чак тогава се счита, че детето е записано в 5 клас в някое училище. А отпускното е лесна работа. В случай на номера, им казваш, че ще си пуснеш жалба в РИО.  Peace

# 568
Привет момичета, извинявам се, не съм писала отдавна, но признавам си, че всеки ден чета темичката, но нямам много какво да кажа или докато го кажа и вече сте на друга тема.
За картите да кажа: Ами явно добавят легло. Или при разпределянето се съобразяват. Ние и миналата, и тази година взимаме/заявяваме стая двойка, даваме си данните и за тримата, и си има легло за детето. Миналата даже беше детско легло с преграда. Даже се смяхме, че той вкъщи не е имал такова. Плащаме за 2 възрастни и 1 дете.

# 569
Изумена съм как в стая за 3 сте платили за 4? Къде ще спи четвъртия?

Нашата карта е за двама , а сме платили за четирима  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт