Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 276
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Тъкмо се свързах аз - системата навсякъде била отказала и не правят резервации в момента Joy ...а тъкмо се зарадвах като ми даде свободно Simple Smile

Ние вчера и днес сме на сбор - голяма радост за децата - то люлки, то батути... само мома и тате да имат дълбоки джобове 😂

Гледахме вчера възстановката на Априлското въстание - голяма емоция беше за баткото Simple Smile
Малката пък, след като "убиха" турците, се разплака - било и мъчно за тях Simple Smile Обяснихме ѝ, че това е само театър и чичовците и лелите са добре Simple Smile Даже се и снимаха с тях, след това Simple Smile
Скрит текст:
Отивам сега и аз да поспя малко, утре ще се включа по-подробно, че от тела ми е мъка

# 541
  • на правилното място, в точното време
Феята я няма, ...ЩИЦАТА е на метлата. Като спре наплива, ще се включа, до тогава пазете се  и  Hug

# 542
Ама то голяма "борба" с тия телефони. Вече имам чувството, че се слепнах с телефона и все заето. Ще се окаже"подвиг", ако се свържа Joy, а сега пък и срив в системата. Ама, нищо, здраве да е! До колко дни ги пускат тези карти за свободна продажба - докато свършат или не? Утре, ММ ще ходи до ВТ и ще пробва на място Laughing.
sweet_maniche големи сладури са дечицата ти!

# 543
  • Пловдив
albena30
миналата година всеки ден обновяваха информацията за картите на сайта им.
ние си взехме картата чак през юни, по телефона. Продажбата продължава, докато има какво да се продава.  Peace

# 544
  • София
Вече съм разкрасена.  #Silly

На вниманието ви, да не скучаете, докато оправят сриването на системата hahaha Joy Joy Joy

Толкус мий мъчно, толкус мий криву-
отпуска нема, нема муре...
само за некои то ша са плиска,
аз да са бъхтя кат диване...

Не чи парите с лупата ги рина,
ма за пучифка щях да сбира...
Да са далдисна в муренцито синьо,
сетне на пясъка да са пика...

Вечер да седна на бира и скара,
вятър да духа - убавина...
Как са получи да са прикарам,
Лятос кат патка да дремя в града.

Тъй да мий кривууу... Тес на мурето,
бирата нека да им загурчи...
Нека кумари ги апат додету
там по курортите пръскат пари...

Автор Неизвестен Simple Smile

# 545
  • Някъде в Европа...
Ама то голяма "борба" с тия телефони. Вече имам чувството, че се слепнах с телефона и все заето. Ще се окаже"подвиг", ако се свържа Joy, а сега пък и срив в системата. Ама, нищо, здраве да е! До колко дни ги пускат тези карти за свободна продажба - докато свършат или не? Утре, ММ ще ходи до ВТ и ще пробва на място Laughing.
sweet_maniche големи сладури са дечицата ти!
В момента във ВТ влизат около 50 номер от записаните. Имам колега,  който обедната почивка ходи и се е записал под номер 64 и друг,  който след малко ще влезе,  номер 53.. Тази вечер щели да работят, докато минели записаните..така казали
Относно това докога има карти - както писах по-горе, вземала съм карти и през месец юли, а мин. година в края на август в сряда ни хрумна,  че от четвъртък може да отидем за четвъртък, петък и събота на море.. Звъннах във всички станции, оказа се,  че в Несебър има места и запазих и на следващия ден бяхме на морето - платих направо на рецепцията..
Флоо, никакви такива.. Отиваме на море всички. Моето първо е дори от 10 юни, дано в Анталия е топло,  че като чета за тази ледена епоха тук при нас,  която ни чака... После пък края на юли ще се моля да не вали на Константин и Елена... Така че никакви такива.. Всички отиваме на море поне за един път..  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 16:10 от AIR

# 546
Аз бия отбой,с звъненето по  телефона.Дано утре успея.

# 547
Здравейте, милички! Липсвах ли ви, а?  Laughing
Тези дни имам доста работа и затова не съм ви писала по-рано. Първо, от сърце да благодаря на Фло за честитката за 6-ти май!  Hug Hug Hug Уникална сте, мадам, знаете ли?Толкова приятно ми стана....
Сегааа....Едва ли ще разказвам много, че след малко трябва да тръгвам. Първо бяхме в Загреб. Много ми хареса, въпреки, че го гледахме почти по тъмно. На центъра имат една огрооомна катедрала, само като влезеш и те обхваща едно такова...хем спокойствие, хем страхопочитание.... Повечето сгради в центъра са старинни, или поне това,което успяхме да видим. Там имат нещо като въжена линия, която те отвежда на едно високо място. Оттам се вижда целия град. Беше великолепно-всички сгради осветени! Хотелчето беше малко, но много спретнато и чистичко, храната беше хубава. За първи път опитах профитероли. Мммммм..............Патенце, затвори очички!
Продължихме към Венеция. Влюбена съм просто! Ходила съм там като дете, но нищо не може да се сравнява със сегашните ми впечатления. Невероятно красив град, шарен, с много атмосфера. Не успяхме да се повозим на гондола, но пък това е повод да отидем пак. Качихме се на часовниковата кула, откъдето се вижда целия град, заливът с островчетата. Спира ти дъхът просто от толкова красота и романтика! Снимахме се на моста на въздишките и на още милион места.
После продължихме към Залцбург. Там ни вървя като по вода. Валя почти непрекъснато, но пак успяхме да видим доста неща. Там е родната къща на Моцарт. И архитектурата им е великолепна!
Виена-толкова много изисканост и красота на едно място! Случи се така, че точно по обед бяхме на центъра и слушахме камбанения звън от катедралата. Невероятно е усещането-толкова много камбани в перфектна хармония...Бяхме и в двореца Шонбрун. Цял ден не стига, за да разгледаш дори само невероятните градини с алеи, направени като лабиринти, с милиони цветя и ухания. Да не говорим за самия дворец и за зоопарка-до там просто не ни стигна времето. Но и това го оставяме за друг път.
Будапеща-много, много красота отново! Разхождахме се предимно по мостовете и Рибарските кули, от които се разкрива панорама към града. И от там не видяхме много неща, и този град е в списъка за повторно посещение.
Да не досаждам. Думите не ми стигат да опиша колко красота видяхме! Направих близо 900 снимки  EmbarassedПитаха ме къде ми е харесало най-много. Ами не знам. Всеки град ми хареса най-много и във всеки искам да отида пак!
Спирам сега. Прегръщам ви всички и се надявам вече да се включвам по-често. Hug

# 548
И аз днес не успях да се свържа за карта,утре пак ще пробвам дано да имам късмет

# 549
sad_woman добре завърнала се сред нас, екскурзиантке! На мен ми липсваха твоите дълги, забавни и интересни постове. И много да описваш, и снимки, ако постнеш - на мен, поне, няма да ми писне и ще се радвам. Била съм в някой от градовете, където си ходила - Виена и Будапеща, също за кратко и бих се върнала пак, не съм видяла сума ти и неща, но дано...
А с тези карти, аз мога да взема и от моята работа, безплатно, дори, но имам срок до 16, та затова ми се иска да успея да се свържа преди това. Фло ама какво стихче си ни сложила "чита и съ смеа". Честито ти разкрасяване Simple Smile.
AIR толкова мн ли обичаш морето, че и два пъти ще ходиш? Аз предпочитам на планина, дори мразя пясъка, но децата искат. Абе малката май е по-навита на басейнче, минерално в планината, може и да я огрее!
dimitrova8002 и  Радинка ще стискам палци заедно трите утре да се свържем! Радинка поизоставиха ли ви болестите, малката лазарка как е, свикна ли с яслата, още ли плаче?

# 550
Аз днес изобщо не съм опитвала да звъня, а и на работа ми беше лудница.

Уффф, с Хисаря също ударих на камък, къщата за гости, която е точно срещу Калероя на тези дати няма да ги има собствениците. Simple Smile
Голям късмет. Всички други са доста по-далеч, а за цените да не говорим.

# 551
То след подобно посрещане как да поиска човек да бъде целогодишно пишещ  newsm78

Далеч съм от мисълта, че всички тук са се включили по едно и също време (или пък че всички са еднакво активни в постовете си) – всеки някога е бил първо „външен“. Интересите на хората се променят, а с тях и темите, в които четат и пишат – това не е причина да си правим забележки, да съдим и укоряваме с лека ръка.
Най-нормалното нещо, когато те вълнува определена тема, е да потърсиш допълнителна информация и да попиташ. Надали ще съм последната с въпрос относно базите и картите. Все пак темата е „Съпруги на военнослужещи“, с всички произтичащи от това вълнения – временни или не. Идеята на форума е за взаимопомощ и споделяне, което за мен не включва непременно целогодишни седянки (има хора, на които това просто не им е по силите - по една или друга причина).
А когато попиташ най-любезно, очакваш да получиш и подобен отговор. Затова за мен подобни коментари са нелогични и съм озадачена и натъжена от липсата на толерантност. Особено в тази тема.
И моля не бъркайте горните две понятия с „обидена“ и „сърдита“. Не съм от хората, които се обиждат, защото чуждата гледна точка не съвпада с тяхната.

Исках ясно и спокойно да изложа гледната си точка. Ако е прозвучало по-остро, явно съм прихванала от летящата наоколо …ЩИЦА, която се надявам освен метла, да има и чувство за хумор и малко повече толерантност  bouquet

# 552
  • на правилното място, в точното време
Мразя да влизам в обяснителен режим, но за последната девойка ще поясня явно:
Темата и форума са за взаимопомощ и споделяне. Това и правим в темата.
 Когато дойде времето за картите тук става пренаселено от хора, чийто единствен интерес е насочен към успешното сдобиване с карта.  И ако може малко вътрешна информациика да получат, ммм.
Комуникацията тук не е по-различна от реалното общуване. Поне за нас. Говорим, споделяме, тревожим се едни за други и изведнъж от някъде долетява някой и буф : "Някой за тия карти да каже"... Едва ли , ако някой ви се натрапи в разговор по този  начин, ще ви е ок.  Аз лично ще изчакам да приключи картораздаването. 
Очаквам следващото включване на Аничка, която го играе обидена, след около две години, поне предишното в темата й е било пак картовото време 2013.
Чувството ми за хумор, толерантност и т.н. могат да коментират хора, които ме познават.
Успех с получаването на карти.
 Отлитам  afwitch

# 553
Сесил, има ли развитие с имейла, че аз нали обещах , ама днес се наложи още преди обяд да си тръгна , че малкия ми син е с температура, а сега пък и за разкош видяхме и 39 на термометъра...Уф , аман...
 Хотел Гайтани е близко до санаториума , а и често ги има в колективното. Колегите бяха там преди 2 години и бяха доволни. Тогава около 30 лв. беше нощувка, закуска и вечеря.

# 554
  • Пловдив
Албена, благодаря ти Simple Smile
И аз като теб си предпочитам планината Heart Eyes ...Горско чедо съм си - ако не са децата, няма и да отида до морето, при наличие на басейните наоколо hahaha

Сад, така хубаво го описваш...Завиждам ти, да знаеш!Ние още поне 2-3 години ще ограничаваме екскурзиите си в рамките на страната - с малки деца не ми се рискува.

Фло, така ме разсмя, че благоверния и забележка ми направи - кое време било така да се смея hahaha Прочетох му го и на него - и той се разсмя Simple Smile И ти праща поздрави Simple Smile

Със звъненето и аз ударих на камък - и утре е ден Mr. Green За Сарафов карти има доста, та все ще се вредя някъде Joy

Минавам тихичко по всичките етажи, за да ви завия и да загася ламБите Hug

Общи условия

Активация на акаунт