"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ама тук такива идеи давате на сценаристите! По- интересно е от  сериала.  bouquet

# 631
Е, хайде сега Камбуров като е от Варна не може ли да е бил женен за софиянка? Wink
А и той работи там, не е задължително да е родом от Варна. Преди 30г може да е живял в София, нали?
Принципно иначе и аз не мисля, че ще се окаже детето му от Кръстева, но за сега поне няма нещо, което категорично да отрича тази теза Peace

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 20:11 от Sunnɣ

# 632
  • с трима мъже :)
Отхвърлям всякакви идеи за Камбуров и жената на проф.Генадиев.

М-у Камбуров и Кръстева, обаче, може и да е имало нещо, понеже на няколко пъти вече споменаха това изгубено малко бебе....и за нея, и за него...

Иначе Камбуров е приятел на с-во Генадиеви - поне за мен Simple Smile

# 633
  • Разпиляна във въображението
Камбуров е загубил дете и малко след това е дошъл Сашо. Логиката ми говори, че той няма общо с никоя от споменатите жени. Той се размотаваше в болницата, как пък веднъж не е видял Кръстева.

Както писах по-горе - прекалено много смърти на деца има във филма. Напълно излишни според мен. Затвърждавам си мнението, че българските сценаристи успяват само депресарски истории да пишат. Едно положително нещо няма в този сериал. Едно. Нищо хубаво не се случва на никой.

# 634
Скрит текст:
oooo или пък се оказва, че Сашко е син на Генадиева и Камбуров.

Мина ми през ума, но ми се струва прекалено.  Laughing Laughing

Е нали дадоха раждането му, няма как  Wink
Е, какво общо има раждането с това кой е таткото  tooth
Но се надявам да не е измислена чак такава тъпотия, де. tooth

Поне в майката не можем да се съмняваме Wink
Май не си им научИла още имената, Принцесо. tooth

Аз още на предната страница казах, че някои го обърнАха съвсем на латино сериал, Тарти..  tooth

Е, хайде сега Камбуров като е от Варна не може ли да е бил женен за софианка? Wink
За каква? tooth

# 635
За мен епизодите протичат така: ала-бала, нек'ва операция там, драма, асансьор, тъпа шегичка (обикновено е намесен Миро, но не задължително), голяма драма, айде у мазето да се блъска круша или да се оперира свинска пача за релакс, прочувствена реч/авторефлексия, още ала-бала и финал.

# 636
  • Mediterraneo
Сега и този таванен прозорец, ще има да се изповядват пред него, да се молят... С тази дограма много ми напомня стъклената къща на Дерек...

# 637
  • гр. Варна
Ама тук такива идеи давате на сценаристите! По- интересно е от  сериала.  bouquet

И на мен ми е по - интересно в темата  Laughing Laughing

Ама нещо конспираторите намаляха  newsm78

# 638
  • Бургас
Ама тук такива идеи давате на сценаристите! По- интересно е от  сериала.  bouquet

И на мен ми е по - интересно в темата  Laughing Laughing

Ама нещо конспираторите намаляха  newsm78

Ами, аз да взема да поспекулирам малко с фактите:
- В епизод 1 узнахме, че Кръстева е загубила дете.
- В епизод 2 узнахме, че скоро е загубила съпруга си.
- В епизод 13 узнахме, че Камбуров е загубил дете и малко след това в живота му се е появил Сашо.

В задачата се пита: Възможно ли е Кръстева и Камбуров да са били семейна двойка, разпаднала се под натиска на общата им загуба. Тя остава в София, по-късно се омъжва за друг, още по-късно започва да дави мъката с алкохол. Той заминава за Варна и след време открива лек в лицето на Александър.
Двамата бивши съпрузи не са в обтегнати отношения, но избягват взаимни срещи, предпазвайки се от спомена.

# 639
От толкова време се чудя какво точно ме дразни в Биляна и най-накрая установих- голяма флегма ми е. Никакъв живец няма в нея.

# 640
  • Там,където се събуждам щастлива.
От толкова време се чудя какво точно ме дразни в Биляна и най-накрая установих- голяма флегма ми е. Никакъв живец няма в нея.

Аз за това питах дали някой я е гледал в друго...Може тук да я карат да е така.

# 641
Тази вечер май няма да мога да гледам филма онлайн. Има някакъв проблем със сървъра newsm78

Надявам се да докладвате по-важните факти  Grinning

# 642
Тази вечер май няма да мога да гледам филма онлайн. Има някакъв проблем със сървъра newsm78

Василев се събуди от комата и си е ок с главата.
Няма амнезия.

# 643

Е, хайде сега Камбуров като е от Варна не може ли да е бил женен за софианка? Wink
За каква? tooth

ухх тая СофиА  Joy  hahaha hahaha Joy поправям се  Peace

# 644
  • гр. Варна

Василев се събуди от комата и си е ок с главата.
Няма амнезия.

Уточнявам  Hug  - помни всичко и всички и още се обичат с Билянка Wink

Общи условия

Активация на акаунт