"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 570

Васил Банов (Камбуров) : прекрасен актьор. Ех, старата гилдия....

Peace Просълзи ме с откровенията си. Абе, който го може, го може!

# 571
Здравейте. Къде може да се гледа снощната серия?

# 572
Здравейте. Къде може да се гледа снощната серия?

В Nova play

# 573
Явно само на мен не ми харесва Васил Банов, органически ми е непоносим чак. А като каза героят му, че е загубил дете, вече откровено ме разсмя. То не остана някой, на когото не е умряло или заменено/продадено бебе. Много слаб сценарият.
Гледам с половин око, за да следя евентуалното разкриване на тайната. Или тайните, че нали сега и любовната история е тайна. Whistling

# 574
  • София
Дали Камбуров и Кръстева не са имали дете навремето?Нали и тя била загубила дете  newsm78
И на мен това ми мина през ума. А и се познават добре с Евгения Генадиева, а Кръстева е в болницата отдавна и един вид "семейна" позната на Генадиеви... Rolling Eyes

# 575
Ами нацупена е Биляна, аз харесвам играта на актрисата, нейният образ е може би най-трудният - да не забравяме в какво семейство е израснала , това са неща, които оставят трайна следа - и усмивката много трудно се появява.  bouquet

# 576
Генадиева и Камбуров да не са имали нещо навремето? Доста близки ми се видяха в параклиса.. Thinking

# 577
  • с трима мъже :)
две неща от мен:
- защо Марта Вачкова (забравих името на героинята) се ядоса и започна да удря крушата....нещо изпуснах тук  newsm78

- само на мен ли ми прави впечателние, че старият Генадиев често го дават да пийва уиски посред бял ден, на работното си място?  Thinking

# 578
Явно само на мен не ми харесва Васил Банов, органически ми е непоносим чак. А като каза героят му, че е загубил дете, вече откровено ме разсмя. То не остана някой, на когото не е умряло или заменено/продадено бебе. Много слаб сценарият.

И на мен не ми е приятен Васил Банов.
И с другото съм съгласна, прекалено е.

Gala, Марта/Жекова се ядоса, че "се изложихме пред чужденците" .
Със закачалката беше голям смях, с шамарите по крушата - също hahaha .
А проф. Генадиев не ходи да млати крушата, да не е луд, затова си сипва по малко.

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 10:43 от Ензим

# 579
две неща от мен:
- защо Марта Вачкова (забравих името на героинята) се ядоса и започна да удря крушата....нещо изпуснах тук  newsm78

- само на мен ли ми прави впечателние, че старият Генадиев често го дават да пийва уиски посред бял ден, на работното си място?  Thinking

За главната сестра, ядоса се защото американката видя как Биляна даде цигара на гадателката, която беше в интензивното. Малко прекалено ми се видя.

За Генадиев да, всеки който отиде в кабинета му го черпи с уиски.

Гледахте ли Марта Вачкова вчера в Здравей България? Та тя каза, че сериите не се снимат последователно, примерно за един ден снимат 13 серия и 25 серия, защото сценаристите са били различни. Може би от там идват недомислиците?!  newsm78

# 580
Жекова защо се усукваше при Генадиев старши...и косъмче от ревера му махна, и сякаш всеки момент щеше да се разплаче...от що ли, от умиление, от лИбов?
Не разбрах тази сцена...да няма чувства към дъртия?

# 581
Ами нацупена е Биляна, аз харесвам играта на актрисата, нейният образ е може би най-трудният - да не забравяме в какво семейство е израснала , това са неща, които оставят трайна следа - и усмивката много трудно се появява.  bouquet

Е, какво пък и е толкова на семейството, има къде по-фрапиращи случаи! Майка и е властна и контролираща, баща и е някакво мекотело, но и двамата я обичат. То от имане на всичко да си вечно нацупен... в крайна сметка, като нещо не ти е изнасяло, да си го променил, не да стоиш и да се оплакваш как си расъл в златна клетка. Въобще... не понасям такива хора.  ooooh! И героинята, и актрисата са ми ужасно противни. Rolling Eyes

# 582
Мен Биляна ме развесели - стана ми сладка и смешничка, като се върза като наивна ученичка на думите на "ясновидката"  Joy . Думи, които е казала на целия кокошарник. hahaha
А вече казах по-назад - сцената с цигарата в реанимацията ме накара да се смея с глас. Марта и американката гледат отгоре, няма такъв смях. Joy hahaha hahaha

# 583

Е, какво пък и е толкова на семейството, има къде по-фрапиращи случаи! Майка и е властна и контролираща, баща и е някакво мекотело, но и двамата я обичат. То от имане на всичко да си вечно нацупен... в крайна сметка, като нещо не ти е изнасяло, да си го променил, не да стоиш и да се оплакваш как си расъл в златна клетка. Въобще... не понасям такива хора.  ooooh! И героинята, и актрисата са ми ужасно противни. Rolling Eyes

Точно...какво толкова й е-и осигурена финансово, обезпечена, със семейство... Да я видим, по-усмихната ли щеше да бъде, ако беше на улицата и сама..

# 584
  • Ню Йорк
Не е нищо ново презадоволените богаташки деца да са отегчени от живота.

Общи условия

Активация на акаунт