Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 558
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
А тази колекциа на Катрис с хубавия хайлайтър, който си бяхте взели доста момичета от темата, дали я има някъде в София още?

# 331
  • Австрия
nad_tab, хъх  Crazy след първоначалната еуфория... забелязвам известно разминаване между цветът поставен върху лицето и този суочнат върху ръката  Confused т.е. върху лицето се затопля повечко цветът. Ееех, няма заместител контур. ми пудра. Но все пак е добър продуктът на catrice не само за дрогерийно ниво  Peace

# 332
  • Стара Загора
Мнение за някои от продуктите от Lights of orient на любима блогърка, която следя.

http://adjustingbeauty.blogspot.bg/2016/04/review-essence-le-lig … ts-of-orient.html

# 333
Мнение за някои от продуктите от Lights of orient на любима блогърка, която следя.

http://adjustingbeauty.blogspot.bg/2016/04/review-essence-le-lig … ts-of-orient.html
Мерси.  Hug
Бронзърът и спреят ми хванаха окото. Party

# 334
  • Бургас
Значи утре ще се ходи до Лили за антицелулитни кремове  Peace

# 335
Някоя от вас ползвала ли е на Nivea Good Bye Cellulite Serum или гела? Каква е текстурата и има ли ефект? Ако ми препоръчате някой от тях или друг на добра цена мисля да се възползвам от намалението в ДМ.  Praynig

# 336
  • Стара Загора
Някоя от вас ползвала ли е на Nivea Good Bye Cellulite Serum или гела? Каква е текстурата и има ли ефект? Ако ми препоръчате някой от тях или друг на добра цена мисля да се възползвам от намалението в ДМ.  Praynig

Намалението е в Лили, не в ДМ  Sunglasses

# 337
Момичета, на Есенс или Катрис препоръчвахте очната линия ? Мерси предварително Simple Smile
 Hug

аз съм ползвала на Евелин очната линия -кафявата , харесва ми лесна е за слагане с мека четчица и трайна=5-6 лв.

# 338

Намалението е в Лили, не в ДМ  Sunglasses

Ох, да. Мерси. И през Лили мога да мина днес  Laughing
Някой има ли отзиви за продуктите? Пак да си питам  Embarassed

# 339
От антицелулитните гелове само на Кройтерхофт мога да похваля. Ужасно загрява, но в коминация със спорт няма равен, на Нива продуктите като цяло на мен не ми харесват, за това и не бих взела и антицелулитен гел, ако обаче промоцията те блазни, опитай, воже и да са добри Simple Smile

# 340
Който чака това:
Нова лимитирана серия от Catrice - Denim Divine!

Може да я откриете от утре следобед 22.04.2016 год. в Лили Дрогерие:
Скрит текст:
1. гр. София, бул. Цариградско шосе №115 З, ет. 1, магазин 47
2. гр. София, бул. Ситняково №48, ет.1, магазин 12

Очаквайте серията от 26.04.2016 год. в тези обекти:

1. гр. София, бул. „Витоша“ № 41
2. гр. София, ул. Раковска №147
3. гр. София, ж.к. Студентски град, ул. Йордан Йосифов № 14,
4. гр. София, ВМА /ул. ”Георги Софийски” № 56
5. гр. Пловдив , ул. Княз Александър I 14
6. гр. Пловдив, МОЛ Пловдив, ул. "Перущица" №8
7. гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Съединение № 41
8. гр. Варна, бул. 8 Приморки полк №105-107
9. гр. Плевен, бул. Данаил Попов №17
10. гр. Бургас, пл.Тройката № 4
11. гр. Бургас, ул. Янко Комитов №6, партер, м-н 0.005
12. гр. Велико Търново, бул. ”Васил Левски”, Sky Center, партер
https://www.facebook.com/CatriceCosmeticsBulgaria/photos/a.41967 … ype=3&theater

# 341
  • Стара Загора
Само днес само в dm магазина в Сердика център може да се възползвате от 20% отстъпка на всички продукти от dm марките!

# 342
  • в страната на абсурдите
Тази мицеларна вода дали вече я има в Лили?

Скрит текст:

# 343
Тази мицеларна вода дали вече я има в Лили?

Скрит текст:
да, вчера я гледах - към 8 лева беше май  Peace

# 344
Някой може ли да сравни двата серума
http://marii-anela.blogspot.bg/2015/01/balea-oil-repair-haarol-vs-balea.html
както и да каже с две-три думи мнението на тази блогърка, че не съм на ти с немския. Аз имам и ползвам кафевия и се чудя за другия.

Общи условия

Активация на акаунт