Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 357
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • вкъщи
Препоръчайте ми матираща пудра...Чудя се между Катрис и Есенс, но приемам и други предложения.

# 691
в каталога на ДМ също има доста парфюми намалени
Да, видях и тях, но в Лили повече ме грабнаха. Peace
На Булгари за лятото много ми допада Омния Корал, но не е намален в момента в Лили. Вчера специално заради него ходих, беше на редовна цена 98 лв.
Благодаря. bouquet
Това Мошино дали е добро...преди време си бях купувала Мошино от чужбина, което вече не се предлага...е, няма такъв парфюм. Heart Eyes Heart Eyes

# 692
Днес нямаше къде да се обърне човек в Лили и Дм в мола на Цариградско. Подариха ми червилце на Катрис в някакво безумно оранжево и се чудя как да го притъпя малко.
Иначе купих един шампоан на Балеа нов "Свежест"в зелена опаковка с мента ииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Трикче за притъпяване на цвета на червилото е отдолу на устните да нанесете молив в nude вариант и после съвсем леко да минете с червилото отгоре. Дано да Ви хареса резултата така Simple Smile

# 693
Това Мошино дали е добро...преди време си бях купувала Мошино от чужбина, което вече не се предлага...е, няма такъв парфюм. Heart Eyes Heart Eyes
Не е лошо. Много ярък, свеж, летен аромат.

# 694
Парфюмите в Лили май не са от най-оригиналните.  Rolling Eyes
Може да питаш в парфюмната тема за отзиви  Peace

# 695
Благодаря момичета, ще се прехвърля там. bouquet
Скрит текст:
Сравних цените с един онлайн сайт и определено ще поръчам от сайта, ако си харесам аромат, поне знам, че са качествени.

# 696
Благодаря момичета, ще се прехвърля там. bouquet
Скрит текст:
Сравних цените с един онлайн сайт и определено ще поръчам от сайта, ако си харесам аромат, поне знам, че са качествени.
Не всички сайтове са читави, ако имаш предвид българските, питай момичетата най-добре.  Simple Smile Имаше една тема за изпитани сайтове за парфюми, потърси я ако искаш.

# 697
Оранжевото 050 на Катрис го имам - 2 бр. Ярко, св.портокалово оранжево е. Слагам пудра на устните отдолу, под червилото. Или пък слагам червено червило отгоре и става към коралово. Може и по-блед гланц за финиш....

# 698
Червилота на Катрис просто е много течно,според мен. Аз слагам молив отдолу, но не седи добре. Нещо в консистенцията му не е в ред.
Аз да се оплача, че днес си купих червило на Ревлон от Лили с обявени 25% отстъпка на цялата серия. Когато го плащах на касата, обаче, се оказа, че точно този цвят не бил намален. Никъде не беше обозначено, че отстъпката е само за определини цветове. Супер некоректно от тяхна страна ( не ми е за 2-та лева, просто не е редно ). Взех го, защото го търся от няколко седмици, а толкова бързах, че нямах време да се разправям.

# 699
  • София
Червилата от Ориенталската серия на Есенс са по-трайни от дъготрайните, които бяха  пуснати малко преди тази серия.

# 700
Червилата от Ориенталската серия на Есенс са по-трайни от дъготрайните, които бяха  пуснати малко преди тази серия.
Аз пробвах най-светлият цвят, наистина беше хубав, обаче беше останал само тестера  Laughing

# 701
  • София
Аз пробвах най-светлият цвят, наистина беше хубав, обаче беше останал само тестера  Laughing

Най-светлият цвят е 01. Аз го имам, имам и 02 - страхотни са като цветове и като трайност. По-добри са от трайните!

# 702
Червилота на Катрис просто е много течно,според мен. Аз слагам молив отдолу, но не седи добре. Нещо в консистенцията му не е в ред.
..............
Точно така си е, някак течно и нестоящо на устните е. Явно затова го пласират като подарък.

Днес ходих с роднина в ДМ и се възползвах втори път от намалението за РД/на роднината/- взех доста неща - боя коса на Продиджи, шампоан на Гарние, червило на Фломар, шампоани на Балеа, серум Аква и на Алверде шампоани. Нямаше проблем, че е за втори път тази седмица.

# 703
Препоръчайте ми матираща пудра...Чудя се между Катрис и Есенс, но приемам и други предложения.

Манхатън, имат матираща серия, ползвам фон дьо тен-а и съм доволна Simple Smile

# 704
  • Стара Загора

Манхатън, имат матираща серия, ползвам фон дьо тен-а и съм доволна Simple Smile

Аз използвам тази на Essence и съм доволна. Хубавото е, че е безцветна и пасва на всякакъв цвят на кожата и фдт. Някои са против нея, защото има в състава си алуминий.

Общи условия

Активация на акаунт